![]() |
Cytuj:
|
@Maxu50
Jesli nie macie nic przeciwko chcialbym zobaczyc tego gh, w domku lub na trade, obojetnie. Jak cos to pisz na PW. |
tez bym tak chcial.. :(
|
Dziś mój kolega pytał ich czy pokarzą, lub powiedzą co nieco.
Odpowiedzieli że nie. Więc moje pytanie: 1. Po co chwalicie sie na forum jak nie pokarzecie G helma w grze? 2. Przypuszczam że to fake i tu by była odpowiedz na pytanie nr (1):baby: 3. Patrz 1 a potem 2. |
Character Aimerianix does not exist.
Character Aimerianix does not exist.
FAKE JAK CHUJ |
Cytuj:
fail.. |
Cytuj:
|
Jaki fake,
widze wyraxnie ma aimerianix a nie almerianix, przypatrz sie |
HAHAHHAHAHAAAHHHHA FAIL
Ładnie chcieliście nas w ch**a zrobić, ale nawet nick wam nie wyszedł :P |
To jest " L ", tylko koles smiga na slabszych detalach i tak to wyglada. Z reszta popatrzcie na inne " i ", są zupełnie inne, bo mają zaokrągloną kropkę ; ) Ja tam w to wierze i ch*j xd
|
Ludzie, popatrzcie w przybliżeniu na l, a potem na i.. dopiero potem piszcie..
edit: Pan wyżej szybszy ;D |
Patrzcie na battle tam jest almerianix
|
Dupe Żal Ściskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I WymyŚlacie Bzdury, Że To Fejk
Krzywe Czouo Fajter Elo |
To jest fake. Popatrzcie na skaly. Mialo nie wyjsc poza Guardie, jednakze Maks postanowil wrzucic to na t pl a pozniej jakos szybko sie rozeszlo po innych forach. cze i elo
|
Nie pokaże bo go nie mają?...
sam Arhenio jak już ktoś wyżej pisał przyznał się na hunted.pl że to fake i miało nie wyjść poza guardie tylko ludzie z guardi mieli huncic bliźniaki aby troche "powaścić". Cya |
na początku uwierzyłem :P
Lecz jak się przyjżycie topomiędzy podłogą a ściańą jest jakaś kreska:P |
Cytuj:
@top nie robcie wiecej takich fakeow bo Psiak pewnie dostal padaczki przed kompem |
Cytuj:
|
dobrze jest byc guardianczykiem
|
Fake
Smie twierdzic ze to fake poruwnajcie sobie zdjecia i n brazowym tle loknijcie brak siwych kamini na moim prawdziwym ss -.- KLAMCY
[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/7530/uo0112.jpg http://img243.imageshack.us/img243/u...pg/1/w1024.png[/IMG] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |