![]() |
nie przemenczajmy dziecka bo jeszcze mamusi sie poskarży i wezma matkusa do kicia :P
|
Jak moje prace nazwali całkowitą porażką to twoja nazwą.......wogóle nie nazwą . Młot zrobie taki w 8 sek? jak sie pośpiesze .
ps. Modki nie usuwajcie tego tematu dajcie się ludziom pośmiać . |
Ja mam 14 i choć są ode mnie starsi na forum nie uważam się za dziecko... mi nie chodziło o wiek, a raczej... hmm.. stan umysłu, tak to określę... masz coś nie takz główką, bo jak tak to wybacz nam nie wiedzieliśmy, a jak nie to... domyśl się, jeśli nie jesteś dzieckiewm
|
|
@Świetny rysownik
Twoje projekty są rewelacyjne, pochwal się nam w czym je tworzysz, może jakiś tutorial? |
Omg jestes switnym artystom, nikt i nigdy Ci nie do rowna... A teraz na serio wykonanie 0/10 a pomysl 1/10 ten mlod zrobie w jakies 20 sek albo mniej i nie zasmiecaj forum takim czyms bo robi nam sie az niedobrze od patrzenia na to :P
|
niee :D:D ja wymiękam gosciu jesteś rox!Trzeba to opatentować losux wymięka :D
|
Teraz to mi się wydaje że on ma z nas beke i udaje .Już sam nie wiem :confused: :confused:
|
Pisze tego posta z trumny : Ratunkuuuuuuuuu
<R.I.P><W pamięci stratosa,ziomka ktory tylko probowal zatrzymac nuba robiacego niestamowite gowna ktore zwal grafikami.> |
Naprawde imoponująca praca. Odrazu w oczy rzuca się idealnie wręcz zaakcentowany cień, oraz genialne przejścia między fragmentami zaciemnionymi, do tych oświetlonych. CO więcej artystyczna kreska uderza wręcz w stare wyobrażenia takiego oręża. Rysunki zdają się zrywać z standardami, wyidealizowanymi wizjami starożytnych oręży rodem z baroku, za to wprowadza widza w naturalistyczną wizje fantasy, nie szczędząc takich szczegółów jak zakrzepnięta krew na strzale, oraz rdza na młocie. Niech mnie piorun trzaśnie jeżeli nie jest to objawienie 2005 roku!
;-)))) |
Dobra juz wyluzowac, wiem hu******** te grafiki poprostu niemialem co robic i walnolem taki temat zeby sie pozlewac z waszych komentazy( niektore calkiem madre), pozatym mam 15 lat
|
Cytuj:
No dobra, zamykam ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |