Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] 283 EK Frosty w oryginalny sposób. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218748)

Ippe 02-08-2009 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2613989)
Heh, a ja myślałem że już nic mnie nie zdziwi. :) Najcik z 15 mlvl'em. :) No nic, tylko pogratulować graczowi tego wyczynu. :) 15 magic level na rycerzyku. Heh. :)

Czego Ty mu gratulujesz... jak on dostal 'buffa' a nie wbil 15mlvl... zeby miec 15mlvl trzeba miec 10mlvl dostajesz buffa i masz 15...

@topic
Nie wiem jaki to ma sens z jednej strony zalosne a z drugiej strony nie ma wlasciwie wplywu na gre bo tymi sd'kami duzo nie zdziala

Matheavyk 02-08-2009 20:10

@macko121
Z tym uciekaniem to można by się spierać, bo przecież teraz tamci, którzy strzelają mają o wiele łatwiej niż wtedy gdy musieli sami celować, dlatego uciec jest trudniej w pewnym sensie. Sam padłem kiedyś jak jakiś 150+ uderzył mnie z niemożliwej odległości, przy dwóch zakrętach w tombach z sdka- wtedy skończyłem zastanawiać się czy hotkeye to dobry czy zły pomysł ; ]

A z tymi 70% botami celującymi za mastahów...
Co do tych bardzo wysokich lvli to po oglądaniu niektórych filmików(szczególnie z wojen w późniejszych czasach) muszę się zgodzić, jednakże osoby z średnimi lvlami przeważnie ich nie używały. Tak mi się zdaje, bo będąc w tej grupie nie miałem nigdy okazji natrafić na kogoś kto atakował mnie przy pomocy bota. Czyli cały czas słyszałem o botach celujących, ale miałem przyjemność się z nimi nie spotkać.

@top
Filmik jest.

Xevez 02-08-2009 20:52

imo jest tak, że pvp idzie zdecydowanie w złym kierunku (np koleś, który biega po schodach jest prawie nie do ubicia, jeśli nie ma z 6 osób, które go biją. Do tego ten najnowszy update i fragi dla większej ilości graczy), ale reszta wg mnie nie jest gorsza niż była, dodanie rarów, buffy etc nie rujnują gry, tylko ją wzbogacają... in minus jest jeszcze wprowadzany czasem double exp i 1,5x exp w pierwszej godzinie staminy, ale myślę, że z tym pierwszym cipy się opanują i już więcej tego samego nie wprowadzą

Marna_Prowokacja 02-08-2009 21:05

tu nie chodzi o to ze ten 15 mlvl i sd mu cos da, tylko o sam fakt ze moze uzywac tych run.
wiem ze niektorzy moga tego nie zrozumiec.

Koszyk 02-08-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macko121 (Post 2613884)
Zauważ, że nawet po wprowadzeniu hotkeyów jest mało graczy, którzy ogarniają i potrafią na przykład sami uciec przed grupką graczy ścigających ich. Wszyscy mówią, że to nie problem wciskać F1, F2, a jak przychodzi co do czego to padają jako pierwsi na swoich światach na open battle. A jeżeli ktoś jest ogarem, tak jak ten gracz z Galany, to od razu się mówi, że ma bota.

Dobrze, może wciskanie f1, f2 nie jest problemem a jeśli przychodzi co do czego, że padają, a padają dlatego, że cipsoftowi nie spodobało się leczenie palków i knightow i zabrali knightom (ą?) uhy, a paladyną ex vite, gdzie w czasach które nastały 200+ pallek z vitą za full hp za 80 many byłby niezniszczalny tak samo jak knight który leczy się uhem za 1500+

Alanus Lutinum 02-08-2009 22:43

CipSoft nie ułatwił gry, on ją urozmaicił, a to różnica.

Master-Mada 02-08-2009 22:49

Pozostawię to bez komentarza

Esprit 02-08-2009 23:09

Życie, życie jest nowelą...

G17 02-08-2009 23:37

dla downow i idiotow ktorzy nie rozumieja
to od tibii 8.5 dostepne sa zarcia ktore daja jakies tam bonusy zupelnie jak w wowie
http://tibia.pl/item/Fried_Tropical_Terrorbird
to cos zwieksza Mlvl o 5 poziomow na okres godziny

Yatamanek 03-08-2009 01:37

A skad on ma to jedzenie :P?

Leon666 03-08-2009 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yatamanek (Post 2614382)
A skad on ma to jedzenie :P?

Ugotowal sobie. :E

Verecik_ 04-08-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2614156)
imo jest tak, że pvp idzie zdecydowanie w złym kierunku

nom kurwa o pvp mowi wybotowany pedryl z non pvp _/

Pjona 04-08-2009 21:35

Za niedlugo bedzie mogl uzywac paralize :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:(ta nudzilo mi sie i co mi zrobisz)

uprzedzam kozakow tak wiem ze paralize moze walic tylko druid

Verecik_ 04-08-2009 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pjona (Post 2615960)
Za niedlugo bedzie mogl uzywac paralize :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:(ta nudzilo mi sie i co mi zrobisz)

uprzedzam kozakow tak wiem ze paralize moze walic tylko druid

z paralize moze walic tylko druid i jestem kozakiem??????????????

Xevez 04-08-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verecik_ (Post 2615753)
nom kurwa o pvp mowi wybotowany pedryl z non pvp _/

co nie oznacza, że mogę mieć opinię na ten temat, a teraz s*******aj i idź na wot, tam jest moda na npvp dydynt hepen

Verecik_ 04-08-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2615991)
co nie oznacza, że mogę mieć opinię na ten temat, a teraz s*******aj i idź na wot, tam jest moda na npvp dydynt hepen

no tylko zes wybocil cipo gruba i zgrywasz kozaka z npvp
taka prawda

Ololeq 05-08-2009 00:52

@up
Signed

Maciekxd 05-08-2009 00:53

@2 up
Signed

@top
Frosty jak frosty nawet z sd knighta nudne :S Obejrzałem tylko pierwszego i już boring :S

Xevez 05-08-2009 01:10

okay wybociłem, leć i marnuj pół nocy przed grą, żeby następny level wpadł, a ja pójdę spać i wpadnie sam

btw co ma mój wybocony char do zjebania systemu pvp?
i jeszcze jedno - nie jestem żadnym kozakiem z npvp, z resztą co za różnica, czy mam 10 lvl czy 200, czy gram czy w ogóle nie gram?

Couranger 05-08-2009 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2616152)
okay wybociłem, leć i marnuj pół nocy przed grą, żeby następny level wpadł, a ja pójdę spać i wpadnie sam

btw co ma mój wybocony char do zjebania systemu pvp?
i jeszcze jedno - nie jestem żadnym kozakiem z npvp, z resztą co za różnica, czy mam 10 lvl czy 200, czy gram czy w ogóle nie gram?

I dobrze robisz ^^ kto nie botuje w dzisiejszych czasach to albo jest idiota albo nie potrafi ustawic bota . Chcesz marnowac 20 h zeby wbic jeden durny lvl bijac 1 monstera ? twoj problem , ja wybieram opcje ustawienia bota i robienie znacznie ciekawszych rzeczy.Teraz waleczni i uczciwi gracze oraz wielcy napinacze moga mnie atakowac ale odrazu mowie ze to co do mnie bedziecie pisac mam gleboko w dup*e.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.