Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Film z Galany polewka z Corentiros (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21898)

aliens000 10-01-2005 19:53

Cytuj:

No właśnie, "lol" . Wiesz ja uznaję takaą zasadę, że każdy wykrzyknik i pytajnik(powyżej 3) to -7IQ, odejmujemy od 100, sam sobie policz..
te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję... B)

Cytuj:

Film jest żałosny. Dorośnij.
nie wiesz to nie pisz.

Soulspeed 10-01-2005 21:08

@up
A skad my mamy wiedziec o co chodzi popatrz, sciagam jakis film, odpalam go i widze jak jakis zalosny kolo biega i drze morde, ginie pare razy, znowu drze morde....zeczywiscie pasjonujacy film, ubrechtalem sie masakrycznie z idiotycznego filmu

Powiem tyle:
Alien~ glupszego filmu niewidzialem a co w tym polewkowego mialo byc to nie wiem....brb ide wykasowac film

Thero 10-01-2005 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens000
te inteligent a może byś tak pomyślał że trzeba napisać minimum 10 znaków i teraz proponuje żebyś Ty sobie policzył swoją inteligencję... B)

nie wiesz to nie pisz.

A wiesz po co jest ten zakaz? Żeby nie pisać beznadzienych tekstów, nie wnoszących absolutnie nic do dysykusji, co to jest za wypowiedź? "lol", urzeka mnie sens twoich wypowiedzi, chyba masz więcej lat ode mnie i sobie myślisz, że musisz być 'mondrzejszy" niż ja, a ja bym, na twoim miejscu już siedział cicho, bo nie dosyć, że zupełnie się ośmieszyłeś wystawiając na forum film to jeszcze dajesz świadectwo, że na nic lepszego nie było[by] cię stać, przychamuj trochę bo naczytasz się jeszcze od kolejnych 1337 użytkowników, że jesteś gópi...

Cytuj:

nie wiesz to nie pisz.
Hehe, no jasne, nędzny Shae nie wie przecież o co chodzi takiemu genialnemu Panu, nie, nie zna się na filmach i jego zdanie się nie liczy bo on i tak "nie wie" o co w tym filmie chodzi!!!!11111 <-- Chodziło ci mniej więcej o takie coś? Ja myślę, że tak myslisz, ponad połowa wiary(koło 88%) pisząca w tym temacie "nie wie" oco chodzi. Otto chodzi, że jesteś żałosny mówiąc krótko, już wiesz o co mi chodzi?

aliens000 10-01-2005 23:20

@up
Za to twoje posty strasznie dużo wnosza do tematu stary powtarzasz się znalazłeś fajny temat do nabijanie postów ale może już ci starczy co ?

Cytuj:

że jesteś gópi...
aha :D

Soulspeed 10-01-2005 23:49

ee ty masz cos nietak z glowa to ze mam racje nieznaczy ze mnie mozesz wyzywac, jak widzisz ludzie Ciebie brechtaja za ten film a forum jest poto zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i to jest moja wiec zastanow sie co piszesz na przyszlosc i jakie "INTELIGENTNE" filmy zamieszczasz (ile masz lat hrhr?)
Ta "nabijam posty" hehe ^^ :D (a gdzie je widac)
"Powtarzam sie" dopiero (teraz drugi raz tu pisze) Dobrze by bylo jak by jakis modek zamknol ten temat bo on niema sensu

shae 11-01-2005 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens000
Cytuj:

że jesteś gópi...
aha :D

No tak. Nie wiesz co napisać, więc zaczynasz się czepiać błędów ort. Wszystko jasne. To teraz popatrz na siebie:
Cytuj:

ale zobaczysz wojna sie skończy i będzisz dostawał w pupe
Cytuj:

ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy
Prośba do innych: dajcie już spokój z tym wątkiem, takich ludzi się poprostu olewa/ignoruje. [Bo na zamknięcie tematu pewnie nie ma co liczyć...]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56.