Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Skąd nienawiść do policji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219301)

Lasooch 11-08-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621681)
To masz szczęście, że wyłączają ten bullshit. Polski pseudo gangsta-rap w dodatku puszczany przez głośnik telefonu (Jakby słuchawek nie było) Jest czymś co super pewne siebie dresiki wyprostowane i bujające się słuchają podczas chodzenia z idelanie wyprostowaną szyją.

:(

Gorzej, jeśli plebsy puszczają to w autobusie, a zdarza się. I 50 osób musi cierpieć.

CytrynowySorbet 11-08-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2621682)
Gorzej, jeśli plebsy puszczają to w autobusie, a zdarza się. I 50 osób musi cierpieć.

Ba, podejdź do nich, to cię zwyzywają jeszcze!

To co, robimy nowy temat: "Skąd nienawiść do młodzieży?" ?

EDIT: gimnazjalistów*

Albertus 11-08-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2621676)
Chcąc zaimponować kumplom, znajdzie i stłucze tą osobę na kwaśne jabłko. A potem będzie się żalić, że policja coś do niego ma...

A wiecie co mnie najbardziej bawi? Dzieci na moim osiedlu puszczają na max. głośność muzykę typu HWDP, latają, klną, jadą policje ile wlezie... Mniej więcej do czasu, kiedy rodzice wracają z pracy, wtedy jest tu spokojniutko że hoho. Tacy z nich elo jeb się.

ale nie zapominaj o takich co naprawde nie lubia policji ,mam tez takich kolegow wiec tu 2 strony ma moneta. ale fakt wiekszosc to dzieciaki ktore nie wiedza co to policja i palka policyjna.

CytrynowySorbet 11-08-2009 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2621692)
ale nie zapominaj o takich co naprawde nie lubia policji ,mam tez takich kolegow wiec tu 2 strony ma moneta. ale fakt wiekszosc to dzieciaki ktore nie wiedza co to policja i palka policyjna.

Ależ ja rozumiem, jeśli ktoś rzeczywiście ma powody. Ale nie że ktoś widzi że nienawiść do policji jest w modzie, to "ja też sobie ponienawidzę HWDP OLE!".

sphinx123 11-08-2009 20:33

Ostatnio miałem z kumplami taką sytuację, że siedzimy nad jeziorkiem i wpieprzamy fast foody a tu podłażą 3 blachary: dwie jakieś jedenastolatki i jakieś piętnastoletnia gruba spasła nyta (oczywiście strój kąpielowy idealnie podkreślający wałki tłuszczu). Darły ryje metr od nas, bez odpowiedzi. Nagle ta obleśna puściła muzę z komórki i było "PAŃSTFO POLYICYJNE, PAUKI POLICYJNE!!111". Nie wiedzieliśmy czy śmiać się czy płakać (szczególnie, że tego typu utwory "yebaci polcyjie" słuchało się u nas w piątej klasie podstawówki).

miszcz78 11-08-2009 20:35

Ja na obozie spotkalem 14 latke, powiedzialem zeby pokazala telefon patrze w mp3 a tam "Popek" "Peja" itp. nie puszczala tego przynajmniej ja nie slyszalem ale scielo mnie to z nog :evul:

Nic nie maja wspolengo, ale chodzi mi o to ze i Popek i Metalika zupelnie do niej nie pasowaly.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621714)
Masz coś do Metallici ?!

nie, jakze bym mogl... Metal, Metal na 100%. Joł.

PS. Usunalem jeden wiadomo jaki wyraz, gdyz wywolywal niepotrzebne spiecia.

Litawor 11-08-2009 20:38

A co mają ze sobą wspólnego Metallica i Peja? Jak miałem 14 lat, też słuchałem Metalliki.

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszcz78 (Post 2621706)
Ja na obozie spotkalem 14 latke, powiedzialem zeby pokazala telefon patrze w mp3 a tam "Popek" "Peja" "Metallica" itp. nie puszczala tego przynajmniej ja nie slyszalem ale scielo mnie to z nog :evul:

Masz coś do Metallici ?! X(
Ale fakt, łączenie tak świętego zespołu z Peją i Popkiem to grzech ciężki!!! Naprawdę bym chętnie podpalił jej truchło!

@Edit - Do szybszego Litawora:
Wiek nie ma nic wspólnego do słuchania Metallici.

BTW
Wqrfia was fakt, że jedyny metalowy zespół jaki znają gimnazjaliści to Metallica >.> ? I mimo, że nie słyszeli nawet jednego ich utworu, są święcie przekonani, iż jest to gówno. (Ale to pewnie zasługa ich wysoko rozwiniętych mózgów)...

Czarna_Mamba 11-08-2009 20:47

A ja chcę tam pracować. o.0

A skąd nienawiść? moda/poniekąd wina samych <niektórych!> policjantów.
Sama w rodzinie mam policjanta, rzecz w tym, że Amerykanina, który nie może rozstać się z donuts. ^^

Litawor 11-08-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621714)
Wiek nie ma nic wspólnego do słuchania Metallici.

Z osobistego doświadczenia i obserwacji znajomych mogę powiedzieć, że większość osób z Metalliki wyrasta. Ale nie chcę nikogo urazić, można jej oczywiście słuchać w każdym wieku.

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2621724)
Z osobistego doświadczenia i obserwacji znajomych mogę powiedzieć, że większość osób z Metalliki wyrasta. Ale nie chcę nikogo urazić, można jej oczywiście słuchać w każdym wieku.

Manowara też można słuchać w każdym wieku X( True metalowcy pozostają nimi aż do 70 (wtedy tchawica im wysiada i nie mogą grołować :/ przypał)
Bez gadania o metalu w wątku o plebsie kto słucha rege ten rusza kolege - Dark Suen

@Down
A mi się już nie chce patrzeć na twój pseudoegipski nick. Idź spać.

sphinx123 11-08-2009 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2621729)
Manowara też można słuchać w każdym wieku X( True metalowcy pozostają nimi aż do 70 (wtedy tchawica im wysiada i nie mogą grołować :/ przypał)
Bez gadania o metalu w wątku o plebsie kto słucha rege ten rusza kolege - Dark Suen

Iiidź. Nie chce mi się już patrzeć na Twoje posty. Psujesz to forum, serio. Każdy Ci to powie :/

LoluU$ 11-08-2009 21:06

@Gimnazjalisci

Nie kazdy jest JP 100%

Chyba ze ja jestem inny. To wybaczcie ;|

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 21:08

To oczywiste, że wśród brudnych jperów w kapturach i dżinsach (taki mundurek szkolny) Są normalni ludzie, ale nie wiem czy zaliczałbym do nich fanów Bobba Buddowniczego.

DarkCieniuZiom 11-08-2009 21:08

Dobra jak zobaczyłem co piszecie to łapy mi opadły ;DD . mam 15 lat i psa w rodzinie (ofc. siostry mąż ) . Jego kolega dosyc wporzadku , on najwiekszy frajer jakiego spotkalem , też słucham muzyki typu HG , Firma itd . nie latam i nie mowie ale psów się brzydze ,na meczach też jest to samo kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; )) . miałem duzo z nią wspolnego i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 21:10

Otóż, drogi DarkCienuZiąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
Taki policjant, jak wróci do domu i zdejmie mundur, a nawet jak jest na służbie to też ma dom, rodzine i dzieci. Zazwyczaj jest tak, że te psy osiłki" jakoś się prześlizgują z bijatyk, a dostaje się tym uczciwym. To jest niesprawiedliwe.

sphinx123 11-08-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkCieniuZiom (Post 2621741)
kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; ))!

Bo policjant był chujem? Prosta odpowiedź. Są ludzie dobrzy i źli.
Natomiast gdybym napisał, że nienawidzę dresów, to zrobilibyście flame'a że nie mam prawa tak mówić, bo macie kumpli dresów którzy są wporządku.

Seeleesee1992 11-08-2009 21:14

Cytuj:

i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

Qrwica mnie bierze jak coś takiego słyszę. Jak można powiedzieć że się nienawidzi jakiejś grupy ludzi, mimo że ma się styczność z 1/1000000 tej grupy? To samo tyczy się Żydów, Murzynów oraz różnych subkultur.

miszcz78 11-08-2009 21:15

Cytuj:

Dobra jak zobaczyłem co piszecie to łapy mi opadły ;DD . mam 15 lat i psa w rodzinie (ofc. siostry mąż ) . Jego kolega dosyc wporzadku , on najwiekszy frajer jakiego spotkalem , też słucham muzyki typu HG , Firma itd . nie latam i nie mowie ale psów się brzydze ,na meczach też jest to samo kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; )) . miałem duzo z nią wspolnego i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!

!!!1Elo elo 320 ziąąąą!!!1
Jestes typowym JPowcem i brzydze sie takimi jak ty. Wybacz. I nie mniej żalu że ludzie tak was, słuchaczy hip hopu postrzegają skoro sami zachwycacie się tekstami, nakłaniającymi do nienawiści do policji , obnośicie się tą nienawiścią na każdym kroku a autorzy tekstów bardzo chętnie podejmują tę tematykę.

Gierubesoen 11-08-2009 21:19

Dla mnie dzieci CHWDP JP 100% to takie same głąby jak "ministranci" którzy na siłę chcą pokazać jacy to oni nie są mądrzy i wszechwiedzący, najczęściej mając gówniane pojęcie o życiu i jego mniej przyjemnych stronach

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10.