![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
To co, robimy nowy temat: "Skąd nienawiść do młodzieży?" ? EDIT: gimnazjalistów* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ostatnio miałem z kumplami taką sytuację, że siedzimy nad jeziorkiem i wpieprzamy fast foody a tu podłażą 3 blachary: dwie jakieś jedenastolatki i jakieś piętnastoletnia gruba spasła nyta (oczywiście strój kąpielowy idealnie podkreślający wałki tłuszczu). Darły ryje metr od nas, bez odpowiedzi. Nagle ta obleśna puściła muzę z komórki i było "PAŃSTFO POLYICYJNE, PAUKI POLICYJNE!!111". Nie wiedzieliśmy czy śmiać się czy płakać (szczególnie, że tego typu utwory "yebaci polcyjie" słuchało się u nas w piątej klasie podstawówki).
|
Ja na obozie spotkalem 14 latke, powiedzialem zeby pokazala telefon patrze w mp3 a tam "Popek" "Peja" itp. nie puszczala tego przynajmniej ja nie slyszalem ale scielo mnie to z nog :evul:
Nic nie maja wspolengo, ale chodzi mi o to ze i Popek i Metalika zupelnie do niej nie pasowaly. Cytuj:
PS. Usunalem jeden wiadomo jaki wyraz, gdyz wywolywal niepotrzebne spiecia. |
A co mają ze sobą wspólnego Metallica i Peja? Jak miałem 14 lat, też słuchałem Metalliki.
|
Cytuj:
Ale fakt, łączenie tak świętego zespołu z Peją i Popkiem to grzech ciężki!!! Naprawdę bym chętnie podpalił jej truchło! @Edit - Do szybszego Litawora: Wiek nie ma nic wspólnego do słuchania Metallici. BTW Wqrfia was fakt, że jedyny metalowy zespół jaki znają gimnazjaliści to Metallica >.> ? I mimo, że nie słyszeli nawet jednego ich utworu, są święcie przekonani, iż jest to gówno. (Ale to pewnie zasługa ich wysoko rozwiniętych mózgów)... |
A ja chcę tam pracować. o.0
A skąd nienawiść? moda/poniekąd wina samych <niektórych!> policjantów. Sama w rodzinie mam policjanta, rzecz w tym, że Amerykanina, który nie może rozstać się z donuts. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez gadania o metalu w wątku o plebsie kto słucha rege ten rusza kolege - Dark Suen @Down A mi się już nie chce patrzeć na twój pseudoegipski nick. Idź spać. |
Cytuj:
|
@Gimnazjalisci
Nie kazdy jest JP 100% Chyba ze ja jestem inny. To wybaczcie ;| |
To oczywiste, że wśród brudnych jperów w kapturach i dżinsach (taki mundurek szkolny) Są normalni ludzie, ale nie wiem czy zaliczałbym do nich fanów Bobba Buddowniczego.
|
Dobra jak zobaczyłem co piszecie to łapy mi opadły ;DD . mam 15 lat i psa w rodzinie (ofc. siostry mąż ) . Jego kolega dosyc wporzadku , on najwiekszy frajer jakiego spotkalem , też słucham muzyki typu HG , Firma itd . nie latam i nie mowie ale psów się brzydze ,na meczach też jest to samo kolega za bycie w tramwaju dostał dwa razy pałą w noge ?! czemu ?! Powiedzcie mi pro elo broniący policji ; )) . miałem duzo z nią wspolnego i ich nienawidze ;) !!! ELO !!!
|
Otóż, drogi DarkCienuZiąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
Taki policjant, jak wróci do domu i zdejmie mundur, a nawet jak jest na służbie to też ma dom, rodzine i dzieci. Zazwyczaj jest tak, że te psy osiłki" jakoś się prześlizgują z bijatyk, a dostaje się tym uczciwym. To jest niesprawiedliwe. |
Cytuj:
Natomiast gdybym napisał, że nienawidzę dresów, to zrobilibyście flame'a że nie mam prawa tak mówić, bo macie kumpli dresów którzy są wporządku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes typowym JPowcem i brzydze sie takimi jak ty. Wybacz. I nie mniej żalu że ludzie tak was, słuchaczy hip hopu postrzegają skoro sami zachwycacie się tekstami, nakłaniającymi do nienawiści do policji , obnośicie się tą nienawiścią na każdym kroku a autorzy tekstów bardzo chętnie podejmują tę tematykę. |
Dla mnie dzieci CHWDP JP 100% to takie same głąby jak "ministranci" którzy na siłę chcą pokazać jacy to oni nie są mądrzy i wszechwiedzący, najczęściej mając gówniane pojęcie o życiu i jego mniej przyjemnych stronach
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |