![]() |
Cytuj:
A żeby nie było offtopu to powodzenia w pracy Oerta ;) |
No właśnie, taki Arashel zgarnął bana, albo może brałem za dużo proszków :confused:. No powodzenia życzę, możesz mnie oczywiście dodać (najbardziej żałosny pasek, w którym było 0 procentów humoru :cup::cup::cup::cup: i 'super' efekty"
|
Sorry za ot, ale za co, do cholery, Arashel zgarnął BANA? Oo
@down A to nie wiedziałem, bo na blogi nie wchodzę zbyt często. Ale też słyszałem, że bana się tam zostaje tylko dlatego, że się jest? : D |
Cytuj:
|
A ja? ;(;(;(
A Foridia? T.Funniest fake ever? (Pomijając piwko z dragonami :> ;(;(;( CIASTKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! |
Nie wiem czy uda mi się skończyć listę do końca tego tygodnia, ba nie wiem czy do następnego mi się uda...
Sorry za opóźnienia, ale ostatnio prawie w ogóle nie mam czasu na to : /. |
Czuję się zaszczycony, że trafiłem tutaj do hall of fame. Choć wydaje mi się, że te wszystkie zachwyty są "odrobinkę" przesadzone. Moje fake super nie było. Ani klatkowanie. A grafika to pożal się boże :P
Jakiś czas myślałem, czy by nie wskrzesić cyklu. Grafik starych nie mam - zrobiłbym to od nowa, z pewnymi zmianami oczywiście. Tylko jest pewien "detal". Piszę cykl jako książkę i być może taka praca musiałby zostać za jakiś czas (jeśli wydadzą ofc) skasowana :P. No i się zastanawiam co zrobić. |
Hihi a o Węgielku zapomniałeś xD? Chyba coś dla tego forum zrobiłem? ^^
|
Ciekawe co...
@Eerion Zawsze wiedziałem że kiedyś wydasz książkę :P |
Dobra, dziś wróciłem z PierniCON'u 5, w czasie najbliższych 2-3 dni, wznowie pracę pełnaparą ; ).
@Eerion: Możliwe, że Twój opis jest... Mocno subiektywny ; D. Po prostu- Twój fake mnie zachwycił w 100% ^^'. @Edit: O, temat przyklejono! Fajnie : ). |
Wszystkie postacie w pełni zasłużone.Miło się czyta komentarze pod osobą
Brakuje mi tutaj: Gargoina, X-Zero, Sezu, Baradaxa, Veruisa,. |
aragami, oni tutaj siedzą dopiero od '07 i w zasadzie nie mieli takiego gigantycznego wpływu na rozwój działu,,
|
No co ty irwin, Sezu i Veruis muszą tam się znaleźć obowiązkowo. xP
I może Ksero za Truel. |
A czym zasłużył sobie Eerion, Michoss, KalasantyX, Nardill, Misza, michalbiel, gimli mily krasnolud, YAYUUU, Demongo, Glaves???
Tym że się zarejestrowali o rok lub dwa wcześniej? @down A co oni zrobili czego nie zrobili ci co ich Araguś wymienił? O sobie już nie mówię, maniak wcześniej mnie skreślił z powodu zje*anych fabuł... |
@up
Ty sobie chyba jaja robisz... Poza tym to samo można by odnieść do ciebie. |
@Arashel
No ciekawe, jak masz tak patrzeć, to o tobie nawet nie powinni pomyśleć. Co to jakieś 2 lub 3 fake'i, które nie zostały nawet dokończone? |
Brawo! Wiedziałem, że tak będzie...
Teraz każdy będzie zadawał pytanie "Dlaczego XXX znalazł się na liście a ja nie?! Przecież on nic nie zrobił!". Ech... I weź tu człowieku spróbuj cokolwiek zrobić... |
@Up
Ty bo mnie bijesz? Przeciez ja jestem tam i nikomu wcale nie zazdroszczę... @2xUp Przecież napisałem że mnie maniak już wcześniej skreślił z tej listy i teraz tylko czekam na delete... @down A ta pizza będzie z czosnkiem? |
Ej, może umieścimy nas wszystkich na liście i pójdziemy na Pizzę? :cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |