![]() |
Jeśli to faktycznie twoje fake, to daję ogólnie 10/10.
|
Wporzo fake'i :) Najlepszy to ten z Robotnikami xD Remont w depo xD hahahahaha
Świat: Kula Ziemska xD Profesja: Uczen xD Lvl: 14 Mlvl: ??? Skille: Ogólnie to dobrze tylko z matematyki mam 2 :( hahahahahahha |
;) ;) Niezłe tylko nOObek powinen mowić coś w stylu "FRI ITANZ"
|
Jak można bić czarnego przyjaciela z RPA? Nie mam więcej pytań do rasistów.
Jeden z mojej klasy to rasista a ja obiłem mu jego głupią tłustą pryszczatą morde w poniedziałek o 13:44 czasu środkowo europejskiego za monopolowym. No wiecie... tam gdzie zwykle mój ojciec żłopie czystą ( apotem w domu bije matke i mnie ) |
Zajefajne 100/10
Rób Więcej |
@up 100/10?? lol
mi sie bardzo podoba.... 10/10 wykonanie niezle pomysl takze... BRAWO |
Fajne fake.
Moze zrób jakiś komiks ;) |
Jak chcesz pomysł to zrób SW, walkę Anakina z Obi-Wanem. :P Ogólnie fake'i są spox.
Pomysły: 9/10 Wykonanie: 10/10 Razem: 9,5/10 |
Dupne fejki, moje sa o wiele lespsze !!!
|
...
@up
No Coment... |
@Sir Zomos Ekhm,Chciałeś się pochwalić kolegą?No bensensownych postów plx?
@Fake Nawet fajnie fake a najlepsza była ta runka ,,RG" Ocena 10/10 Praca 10/10 :D |
Nice fake'i. Choć ten ancient armor itp. to ty sam zrobiłeś? Jakoś nie chce mi się tak wierzyć. Ale i tak super kuper i oby tak dalej.
|
lol
Mówisz ze jest 16 faków a jest ich tylko 2 :P a z reszta Undead Bear mi sie podobał :P
|
@Oiij , 2 fake? , Nie umiesz przeglądywać tematów ? , 1,2,3,4,5,6,(7) Poszukaj , to nieboli...
LUDZIE!Wszystko jest napisane!Wszystko tutaj pisze! |
LoL ja tam widze tylko 4 fake nie wiem gdzie wy tam murzyna macie 8o
Ogulnie spoko fake ;) heh juz spoko widze te inne fake :P Naprawde ładne są szkoda ze juz nie robisz |
Cytuj:
|
za***iste fejki :) rob dalej plax!
|
może być chyba że to nie pierwszy fake
|
Eh
A może powiedziałbyś mi gdzie jest training statue jeśli jeszcze jest.......
|
A może byś powiedział o co ci chodzi dokładniej bo w RL Tibi nie ma czegoś takiego a ja jakoś obrazek widze. Może niedługo dam nowe fake'i.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |