![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja bym wykupił moja Cresovie i za parę lat by grała w ekstraklasie ;D |
Cytuj:
|
chodziło mnie o to iż gdy posiadajaac pieniodze mnostwo ilasc to akurat jak sie ucieszysz to DOSTANIESZ OD MAFII I WSZYSTKO STRACISZ I CZUJESZ SIE PODLE BO MIALAES I STRACILES !!! X(X(X(
@down akurat, gówno(to nie jest aż tak brzydkie słowo aby wstawić warna panie Moderatorku) wiesz o pr0 true życiu gangstera. Pisaliby by w gazetach a mafiozo mogł by być najwyżej wściekły i komuś by sie dostało. |
Cytuj:
|
Majac tyle kasy koles moze se nawet Paris Hilton na noc wynajac :D
|
przecież jest sucha i nieładna. Cały harem lepszych by sobie wynajął.
@Down w sumie masz racje :P |
Cytuj:
|
mafia zrobi mu gowno...
Wyprowadzi sie do USA, i bedzie zyl jak inne gwiazdy tam... |
Cytuj:
@down ile firm takich jak CipSoft* |
Omg ile to będzie pacców :O!!11.
|
Jejjj, ja bym oplacila sobie studia, kupila motor, Suzuki, a moze nawet Harley-Davidson, oplacila wszystkie kredyty rodzicow i siostr, kupila sobie mieszkanie w Londynie, oddala kase rodzicom i rodzenstwu, a wieksza czesc wygranej przeznaczyla na cele charytatywne. I tak po roku, jak nie zostaloby mi nic, poszlabym wreszcie do pracy.
|
Cytuj:
|
@UP
Starczy nawet najwiekszemu noobowi na wbicie 300 lvla!! xD Kurna mogl by se Ronaldo wykupic na rok do klubu okregowego xD Do tego jeszzce pewnie cala druzyne Wisly xD |
Ja bym sobie wykupił karte miejską na 3 miesiące. Tak poza paccami.
|
Cytuj:
btw. Mi pieniądze dają szczęście, chcę pozwiedzać jak najwięcej miejsc na świecie, a bez kasy krucho to zrealizować więc jak wam pieniądze szczęścia nie dają to mogę podać swój numer konta i przelejecie mi, ok? |
Cytuj:
|
Dom wyposażony we wszystko, samochód, odwiedziny każdego kraju świata + jakiś "rar item" z każdego, jakaś firma żeby wnuki miały się czym zajmować i do banku reszta.
|
Cytuj:
|
Eee, przez te dwa miesiące to go Mafia rządowa dorwie... W czasie kryzysu kraje walczą o kasę ;S
A z taką kasą to bym sobie wykupił wille, samochody, dużo panienek ;D i reszta do banku zamkniętego na 18 milionów laserowych pułapek! I żyjemy jak chcemy XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |