Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Dr3am 01-09-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bennymiliarder (Post 2639628)
rzeczywiscie niezuy hardkor z cb,ja mam 88 lat i 81 razy nie zdauem przedszkola moze w tym roku wkoncu zdam miejmy nadzieje bo nadzieja matkom gupich

Kończąc 18 lat nie możesz uczęszczać do publicznej dziennej szkoły podstawowej.

Nie jesteś fajny - FAIL

sphinx123 01-09-2009 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr3am (Post 2639658)
Kończąc 18 lat nie możesz uczęszczać do publicznej dziennej szkoły podstawowej.

Nie jesteś fajny - FAIL

Też nie jesteś lepszy karmiąc trolla.

@topic

Na nasza-klasa do mojej klasy dopisał się jakiś ziomek jako uczeń, pytał się na forum czy trudno itp. Pytam się dzisiaj wychowawcy czy ktoś doszedł, on że nikt. :cup:

Lotress 01-09-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2639664)
Na nasza-klasa do mojej klasy dopisał się jakiś ziomek jako uczeń, pytał się na forum czy trudno itp. Pytam się dzisiaj wychowawcy czy ktoś doszedł, on że nikt. :cup:

Mega fail :cup:

Vil 01-09-2009 17:08

cieszcie sie rokiem szkolnym poki mozecie, potem studia i/lub robota ..

Thero 01-09-2009 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639307)
od kad jestem w zawodowce , uwielbiam szkole ! Chodzę do niej chętnie (w 3 gim kolo 300 h w 1 zaw. tylko 20 +/- ) !! Dla mnie to jest szkola marzen , i nie moge sie jutra doczekac :D juz dzis na rozpoczeciu bylo zajebiscie ;D Mam nadzieje zeby w tym roku powtozyc sukces z tamtego i znowu miec najlepsza srednia w szkole :D

To dlatego tylu ludzi tam nie zdaje. Ja myślałem, że tam chodzą debile, a to po prostu ludzie zachwyceni szkołą. :cup:

piternet 01-09-2009 17:19

Żal, w poniedziałek mi osiem godzin zaserwowali ;/

Albertus 01-09-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2639680)
To dlatego tylu ludzi tam nie zdaje. Ja myślałem, że tam chodzą debile, a to po prostu ludzie zachwyceni szkołą. :cup:

kto co lubi , akurat ja i kumple uwazamy ze to najlepsza szkola jaka nas spotkala (ja uczylem sie juz w 7 szkolach ) i w kazdej z 6 mialem problemy z nauczycielami i duuzo godzin nieuspr.

Powiem wam tak , U nas z nauczycielami gadasz spokojnie jak z kims w porzadku , na lekcji czesto sa pytania prywatne , ze strony nauczycieli jak i uczniów. lekcje sa fajne i przyjemne (nie trzeba sie martwic o oceny , jak chcesz to zdasz , chyba ze wyjatkowo sie starasz o pozostanie w tej samej klasie) Czesto na lekcjach ogladamy filmy (wchodzi nauczyc-iel widzi ze ogladamy film i mowi "szybko lekcje z 20 minut i cisniemy dalej) ;D smiechu jest bardzo duzo , przynaimniej raz w tygodniu placze ze smiechu ;D glownie glupota kolesi ;D i zachowania pewnych elementow. Pod szkola mozna palic i pic , (ja tam nie pale , ale palacy sa zadowoleni) Ogolnie do szkoly sie idzie z usmiechem na twarzy ;D

Osobiscie nie moglem sie doczekac 1 wrzesnia glownie dlatego ze do roboty trzeba chodzic ;D pierwszy miesiac mialem urlop pozniej pochodzilem 2 tygodnie i mialem wypadek , wiec na zwolnieniu siedze ;D teraz na wrzesien tez dostalem wiec bede chodzil tylko do szkoly.

300 01-09-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639685)
kto co lubi , akurat ja i kumple uwazamy ze to najlepsza szkola jaka nas spotkala (ja uczylem sie juz w 7 szkolach ) i w kazdej z 6 mialem problemy z nauczycielami i duuzo godzin nieuspr.

Powiem wam tak , U nas z nauczycielami gadasz spokojnie jak z kims w porzadku , na lekcji czesto sa pytania prywatne , ze strony nauczycieli jak i uczniów. lekcje sa fajne i przyjemne (nie trzeba sie martwic o oceny , jak chcesz to zdasz , chyba ze wyjatkowo sie starasz o pozostanie w tej samej klasie) Czesto na lekcjach ogladamy filmy (wchodzi nauczyc-iel widzi ze ogladamy film i mowi "szybko lekcje z 20 minut i cisniemy dalej) ;D smiechu jest bardzo duzo , przynaimniej raz w tygodniu placze ze smiechu ;D glownie glupota kolesi ;D i zachowania pewnych elementow. Pod szkola mozna palic i pic , (ja tam nie pale , ale palacy sa zadowoleni) Ogolnie do szkoly sie idzie z usmiechem na twarzy ;D

Osobiscie nie moglem sie doczekac 1 wrzesnia glownie dlatego ze do roboty trzeba chodzic ;D pierwszy miesiac mialem urlop pozniej pochodzilem 2 tygodnie i mialem wypadek , wiec na zwolnieniu siedze ;D teraz na wrzesien tez dostalem wiec bede chodzil tylko do szkoly.

pracujesz i chodzisz do szkoły ? -.^ epic

1 września jutro do szkoły i znowu te bierdolone wuefy ;(

Albertus 01-09-2009 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 300 (Post 2639688)
pracujesz i chodzisz do szkoły ? -.^ epic

ZAWODOWKA!!!

2 dni pracy - 3 nauki

(w 3 klasie 4 pracy - 1 nauki )

a jak nie ma szkoly (wakacje , swieta itp.) to praca

ja tam bylem przeddzien wielkanocy i w wigilie w robocie ;D zalewa

Gelt 01-09-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radix (Post 2639621)
@Gelt
Przyzwyczaj się, że z reguły będziesz miał dużo lekcji. Dojdzie Ci sporo zawodowych przedmiotów, które będą przeciągać lekcje. Ja to mam już na szczęście za sobą.

Nie chodzi mi nawet o ilość.. Bo już w 2 było sporo;) Chodzi mi o kolejność. Zawsze, co roku, co semestr koncze w piątek po 8..: / Zawodowe? To akurat w porządku. W tamtym roku miałem w piatek 7 zawodowych i 1 wf. Dzień zlatywał bardzo szybko;) Czego nie mogę powiedzieć o środzie (PO, Polski, Historia, Matematyka, Polski, CHemia, Religia, Angielski).

@300

Ja chodzę do technikum i pracowałem jednocześnie pare miesięcy. 5 dni nauki i 2 noce pracy (klub). Da się:)

Gordorczyk 01-09-2009 17:50

Cytuj:

lol! wfy sa najlepsze (to jedyna lekcja ktora da sie przezyc)

sphinx123 01-09-2009 17:55

Cytuj:

Wiem co czujesz. Też mnie skręca na myśl o "PIŁKEKOP!" xd

Erhion 01-09-2009 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2639723)
lol! wfy sa najlepsze (to jedyna lekcja ktora da sie przezyc)

Gorzej jak jest na początku i siedzisz śmierdzący w szkole. Oł yee.

Up: Nie jestem sam!

Gordorczyk 01-09-2009 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erhion (Post 2639729)

to zmienia postac rzeczy
na szczescie nie mam ani 1 wfu na 1 lekcji :)

zoliax 01-09-2009 18:44

Cytuj:

Gorzej jak jest na początku i siedzisz śmierdzący w szkole.

Eee tam, w większości szkół są natryski... a jak nie ma, to trzeba nosić prysznic w puszce, zwykle to wystarczy.

Ja standardowo w środę, która najrzadziej przepada, mam osiem lekcji, w tym dwa ukochane polaki. >.> A co ja tam będę się żalić... Hej, do szkoły czas!

Articuno 01-09-2009 18:49

Na WF'ie nienawidzę wszelkiego rodzaju ćwiczeń, jakiś skoków przez kozła, konia, żubra czy kogo tam jeszcze. A po za tym to najlepsza lekcja.

Opowiem o moim planie: K....., co za k.... d...... 8 lekcji w poniedziałek, 8 lekcji we wtorek 7 lekcji w środę, ale koniec o 15:20, a na koniec tegoż dnia 2 fizyki?

Albertus 01-09-2009 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoliax (Post 2639770)
Eee tam, w większości szkół są natryski... a jak nie ma, to trzeba nosić prysznic w puszce, zwykle to wystarczy.

Ja standardowo w środę, która najrzadziej przepada, mam osiem lekcji, w tym dwa ukochane polaki. >.> A co ja tam będę się żalić... Hej, do szkoły czas!

na moiej ulicy jest chyba z 5 szkol w tym moja , wiec moge se pojsc pod prysnic na przerwie ;D

Jazonik 01-09-2009 19:13

U mnie raczej normalnie. Na plan mam szczerze wyje*ane bo i tak pierwszy tydzień to zapoznanie z materiałem itp. Najlepsze to że w końcu religia z księdzem.:evul:

robek 01-09-2009 19:26

Cytuj:

Up: Nie jestem sam!

Prysznicy nie macie? :s

Dark Sven 01-09-2009 19:32

Nie.

Mała salka i 3 klasy. Bramek nie ma, jeno materace. Hail :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.