![]() |
Ale tak serio to ja wybrałbym 8lvl Druida. Knight to profa bez przyszłości a Pal zawsze będzie
mieszańcem Knighta i Maga, więc we wszystkim dobry w niczym najlepszy. |
Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia, bierz knighta, na takim lvlu jest w stanie walnac z 400 przy dobrych skillach i to bez zadnego uzycia amunicji, a w palladynie owszem, moze i tam walniesz 600, ale assasin stary sie koncza...wybor nalezy do Ciebie :)
|
Skoro pytasz się o takie żeczy to może oznaczac tylko jedno ... kupiłeś te chary na allegro lub od kogoś i jesteś zwykłym noobem i najprawdopodbniej te chary nie dotrwają roku 2010 a szkoda ... bo napewno poprzedni własciciel włożył w nie sporo pracy
@topic nie ważne co wybierzesz i tak zrookujesz te chary PoZdRo |
kurwa nie, az mnie ponioslo, UP S*******AJ Z TEGO TEMATU ! jakas pizda nie bedzie mnie nazywala noobem nic o mnie nie wiedzac
najwyzej dostane warna, ale sie porzadnie zzdenerwowalem.. |
Ja tez miałem ten problem.I zdecydowałem, że będzie to knight bo niemam zamiaru ciągle biegać do depo po speary itp,a tym bardziej ciągle kupować assasinki które szybko się kończą i są bardzo drogie, a kinem wyda się raz na jakiś czas na broń i można expic do końca capu.
|
Knight może na siebie kilka mocnych mobów wziąść, palladyn jest bardziej na małą przestrzeń z jednym mocnym mobem bo na wiekszym terenie jak ucieka może ściągnać na siebie inne moby.
|
Rozumiem cie poniekąd, te wszystkie komentarze typu "kupiłeś chara na allegro", "botowałeś" są wkurzające
tylko weź pod uwagę że ludzie którzy to piszą nie mają pojęcia ile można osiągnąć przez 6 lat gry ja się dziwie że masz tak niskie levele, spokojnie powinieneś mieć 300+kine |
Cytuj:
To jest moje skromne zdanie... |
lol
odpowiedz sam na to pytanie.
|
hmmm... Szczerze, to wybrałbym 160rp mimo to, że mam Ek... Pallkiem gra się o wiele łatwiej niż Knightem :]:].. jeżeli umie się grać, to na każdym Expowisku Będzie Gites.. Zero Waste :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |