Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   190ek czy 160 rp ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220786)

Ameriov 16-11-2009 00:28

Ale tak serio to ja wybrałbym 8lvl Druida. Knight to profa bez przyszłości a Pal zawsze będzie
mieszańcem Knighta i Maga, więc we wszystkim dobry w niczym najlepszy.

Norenx 16-11-2009 15:03

Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia, bierz knighta, na takim lvlu jest w stanie walnac z 400 przy dobrych skillach i to bez zadnego uzycia amunicji, a w palladynie owszem, moze i tam walniesz 600, ale assasin stary sie koncza...wybor nalezy do Ciebie :)

ChairDefender 16-11-2009 17:01

Skoro pytasz się o takie żeczy to może oznaczac tylko jedno ... kupiłeś te chary na allegro lub od kogoś i jesteś zwykłym noobem i najprawdopodbniej te chary nie dotrwają roku 2010 a szkoda ... bo napewno poprzedni własciciel włożył w nie sporo pracy

@topic nie ważne co wybierzesz i tak zrookujesz te chary PoZdRo

insanekid 17-11-2009 02:19

kurwa nie, az mnie ponioslo, UP S*******AJ Z TEGO TEMATU ! jakas pizda nie bedzie mnie nazywala noobem nic o mnie nie wiedzac

najwyzej dostane warna, ale sie porzadnie zzdenerwowalem..

Ubanek 22-11-2009 12:37

Ja tez miałem ten problem.I zdecydowałem, że będzie to knight bo niemam zamiaru ciągle biegać do depo po speary itp,a tym bardziej ciągle kupować assasinki które szybko się kończą i są bardzo drogie, a kinem wyda się raz na jakiś czas na broń i można expic do końca capu.

Ubanek 22-11-2009 14:29

Knight może na siebie kilka mocnych mobów wziąść, palladyn jest bardziej na małą przestrzeń z jednym mocnym mobem bo na wiekszym terenie jak ucieka może ściągnać na siebie inne moby.

$Kosinho$ 26-11-2009 13:01

Rozumiem cie poniekąd, te wszystkie komentarze typu "kupiłeś chara na allegro", "botowałeś" są wkurzające
tylko weź pod uwagę że ludzie którzy to piszą nie mają pojęcia ile można osiągnąć przez 6 lat gry
ja się dziwie że masz tak niskie levele, spokojnie powinieneś mieć 300+kine

Luker's 26-11-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $Kosinho$ (Post 2694246)
Rozumiem cie poniekąd, te wszystkie komentarze typu "kupiłeś chara na allegro", "botowałeś" są wkurzające
tylko weź pod uwagę że ludzie którzy to piszą nie mają pojęcia ile można osiągnąć przez 6 lat gry
ja się dziwie że masz tak niskie levele, spokojnie powinieneś mieć 300+kine

Nie chodzi o to że nie mamy pojęcia... chodzi o to że jeżeli grasz tak długo i masz takie lvl... to oznacza że masz już spore doświadczenie i sam wież którą postać wybrać... zazwyczaj osoby które piszą "EK 120? czy MS 120?" są to osoby co nie włożyły nic w postać i nie mają bladego pojęcia o grze takimi postaciami...

To jest moje skromne zdanie...

kurczak2828 22-01-2010 19:55

lol

odpowiedz sam na to pytanie.

Sequenzo 23-01-2010 12:10

hmmm... Szczerze, to wybrałbym 160rp mimo to, że mam Ek... Pallkiem gra się o wiele łatwiej niż Knightem :]:].. jeżeli umie się grać, to na każdym Expowisku Będzie Gites.. Zero Waste :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02.