![]() |
Podobno ma się pojawić dalszy ciąg przygód Neytiri oraz Jake’a więc wystarczy czekać na potwierdzenie a później na premiere na której mnie napewno nie zabraknie.
|
Rozdanie Złotych Globów. "Avatar" i James Cameron mogą pochwalić się takimi statuetkami za (odpowiednio) "najlepszy film dramatyczny" i "najlepszy reżyser".
Co o tym myślicie? |
Też oglądałem fakty xd.
Na tych statuetkach się nie skończy, bo mimo tego całego larma z pokahontas to jest to przełomowy film z fabułą całkiem na poziomie. Przynajmniej imho. |
Cytuj:
|
Witam, jestem świeżo po Avatarze 3D i muszę stwierdzić, że film jest genialny, już widzę ile musieli za przeproszeniem najebać tych efektów do stworzenia dzieła ;].
Cytuj:
|
właśnie, tu są same efekty specjalny film mi sie nie podoba pod względem fabuły >.>
|
Cytuj:
|
Nie prawda. Moim zdaniem przyczyna jest zupełnie inna. Film pod względem efektów był tak doskonały, że ludzie spodziewali się również doskonałej fabuły. Gdyby film i wszelkie animacje w nim zawarte były takie, jakie teraz występują w przeciętnych filmach, nikt by nawet nie pomyślał o tym, żeby zrzucić wszystko na fabułę. Prawda jest taka, że fabuła wcale nie ssie. Po prostu jest dobra, a nie doskonała.
|
A ja się wyłamię i powiem że mnie ZANUDZIŁ...
Efekty, co prawda są dobre (byłem na 3D), ale nie jakieś nie-wiadomo jakie. Chyba zbyt dużo oczekiwałem... |
rofl, tez bylem, nie bylem przekonany na poczatku do fabuly; ale potem nawet mi sie spodobala. film ogolnie w pytke, i efekty byly najlepsze ze wszystkich 3d jakie ogladalem (bylem chyba tylko na 3 czy 4, ale mniejsza o to) :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przykład?
,,,,, |
Co przykład? Takie coś, jak fabuła doskonała istnieje i tyle.
|
Co nie zmienia faktu, że fabuła może być sztampowa (patrz "Eragon") patrząc z zupełnie obiektywnego punktu widzenia. Co mnie ostatnio urzekło pod względem fabuły? Chyba "Prestiż", który leciał niedawno w TV.
|
Fabula jest przewidywalna ;P http://www.joemonster.org/art/13127/..._i_Pocahontas_
|
najbardziej mnie w*****ło w tym filmie zakończenie, tzn
[spojl] armia super amerykanskich marines z 2150 roku przegrała z 3 metrowymi dryblasami używających łuków i kamieni ....[spojl] gdzie tu sens, gdzie tu logika |
Cytat z basha pięknie obrazuje moje odczucia co do filmu ;-D
Cytuj:
|
@up
dzikusy :D Zajebisty w ch*ja, jest taki wyku*wisty w kosmos, polecam każdemu! |
Byłem niedawno na filmie i nie żałuje wydanej kasy na bilet. Ciekawa fabuła, świetne efekty specjalne i dobra gra aktorska to główne atuty tej produkcji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |