![]() |
Spoko ssy :)
|
:P Taki sobie fake, ale pomysł na wykonanie dobry... za krótki
|
wiec..
Wiec co cu mówić.
Bardzo łatwyu fake Skopiowałaś lave i coraz mniej miejsca zostawiałaś a więc Pomysł 4/10 nie ciekawy Wykonanie 8/10 W sumie 11/20 Średnia 0.55/1.0 ( Miales #3 ale zostałeś wyprzedzony Nie kwalifikujesz sie na 1 2 i 3 miejsce) |
good idea ale gorsze wykonanie jak popracujesz to bedzie spx
|
hehe ... fajnee
|
lol ?
Te 2 ostatnie to (przepraszam za wyrażenie)gówna które 8-latek zrobi.Paint photo shop i różne tła i inne duperele np.efekty takie jak błyskawica to każdy umie dodać.OMG czym się tu podniecać ?
|
"FAK!!!" lol
takie sobie, pomysł miałes dobry ale z wykonaniem to juz trszke inaczej heh :/ |
no fajny tyle ze uzywaj na przyszlosc tahomy + czarna obwodka
Pomysl 10/10 Wykonane 8/10 |
spoko ziomie fajny fake no normalnie cool tylko ta czcionkajest taka nie zbyt ale pewnie jej nie mogles znalesc B)
|
Sorry za szczerość ale to jest dno.
Jakies tło zrobione w photoshopie czy w czymś uwypuklenia błyskawice + tibia.spr w dodatku jakieś napisy nie wiadomo jaka czcionka robione. A uwagi innych odbijają się od ciebie niczym groch od ściany :P. popracuj nad... sobą zamiast robic takie rzeczy zatrudnij się do jakiegoś zespołu rokowego któremu robiłbyś plakaty :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D . pomysł 3/10 wykonanie 4/10 ogółem: 7/20 czyli kmiot coraz gorzej stary :/ |
Zgadzam się. Dno. Gorszego nie widziałem, blee. Pierwszy to już ujdzie troche, ale drugi, fuj!
|
@up ja niewidziałem ale czytałem...Opowiadanie made by słonik :baby: pozatym lipa
|
Niby fajne ae wogóle nie jest zgodne z tibią. Napisy są zrobione w paincie zwykłą czcionką a nie czcionką "tibijską" a pozatym to błędy ortograficzne...
|
ja tego komentowac nie bede....
1st - 3/10 2nd - 6/10 3rd - 4/10 |
pomyślmy...
Może nie za dobrze wyszedł ci ten fake: lawa, "you are ded" i te inne (ortgorafia :p )..ale rób dalej, może osiągniesz swoje maxymalne możliwości B) Badz dobrej mysli ;)
|
bardzo ciekawe :] ogulnei dziwnie sie oglada bo wszedzie lawa... ale no moze byc :)
|
Cytuj:
Ale jak na pierwszy Fake to nawet nawet niedobijaj młodego artysty:) |
:)
Fake fajny tylko ten ort...
Pomysł:5/10 Wykonanie:7/10 Poprawność ort.:2/10 Ogólnie:5/10 Nieźle jak na 1 raz! Czekam na następne :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |