Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bojkot PZPN (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221148)

poreda 20-09-2009 12:37

100% poparcia, koniec ukladow!

bojkotujepzpn.pl 09-10-2009 17:33

bojkotuje pzpn.pl

Podzielam zdanie wszystkich co sa za bojkotem trzeba skończyć z tymi burzujami! zapraszam na www.bojkotujepzpn.pl

Ufocznik 09-10-2009 21:05

Nie piszcie, że prawdziwy kibic jest z drużyną na dobre i na złe, bo ten protest nie jest przeciwko piłkarzom, czy reprezentacji, tylko działaczom i całemu PZPNowi.
Oczywiście popieram akcję i ciekaw jestem co z niej wyniknie, bo myślę, że i tak znajdzie się masa pikników, które na mecz chętnie by poszły.
Tak jak na Polska - Grecja w Bydgoszczy, za każdym razem gdy jakaś bardziej kumata grupa podejmowała próbę śpiewu znanej skądinąd przyśpiewki "jebać PZPN" natychmiast była zagłuszana przez trąbki i gwizdy januszów i pikników z krytej, a nawet przez spikera.
A tak poza tym, to warto chyba odświeżyć temat?

Royal_Michael 10-10-2009 23:44

Warto. Bojkot udany.
Polscy kibice kupili niecałe 4tys biletów, w sprzedaży było ~42tys.
Wiadomo, janusze i judasze zawsze się znajdą ale bojkot udany!

Przypominam, jest to dopiero początek i pierwsza inicjatywa długoterminowej akcji strony www.koniecpzpn.pl przeciwko PZPN. Ludzie organizowali się w województwach i zostali wybrani przedstawiciele (2-4) prawie każdego województwa. W poniedziałek odbędzie się zjazd w Łodzi tych przedstawicieli na którym mają omawiać głównie powstanie Stowarzyszenia, które powstanie do końca przyszłego tygodnia. Wtedy pzpn już będzie się musiał liczyć z naszym głosem i nie będą mogli nazywać nas chuliganami i terrorystami (kto się interesuje akcją/odwiedza portale informacyjne ten wie jak nas nazywa Majewski i rzecznik- Atlas). Ogólnie sam myślałem, że to jest tylko napinka kibiców ale widzę że akcja jest poważna. Na forum są prawnicy którzy pomagają w rejestracji stowarzyszenia by wszystko było zgodnie z prawem. Do tego jest dwóch rzeczników prasowych którzy kontaktują się z mediami. O akcji głośno było np w Faktach w TVN: http://www.tvn24.pl/28377,1622927,1,...wiadomosc.html

Lechista 11-10-2009 00:08

Milo bylo slyszesz na trybunach w meczu z czechami " jebac pzpn" i "czesi, czesi" : D

Albertus 11-10-2009 10:19

ciekawe ile będzie na następnym meczu :D obstawiam ze 3-5 k ;D nie więcej

Uśmiałem się jak w radiu słyszałem reklamę typu :

"bądź prawdziwym kibicem , przyjdź na mecz reprezentacji itp itd."

PZPN robi kontrofensywę ;D tylko ze ich tylko marne pikniki słuchają;

Ufocznik 11-10-2009 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664170)
ciekawe ile będzie na następnym meczu :D obstawiam ze 3-5 k ;D nie więcej

Uśmiałem się jak w radiu słyszałem reklamę typu :

"bądź prawdziwym kibicem , przyjdź na mecz reprezentacji itp itd."

PZPN robi kontrofensywę ;D tylko ze ich tylko marne pikniki słuchają;

Myślę, że z 10 tysięcy będzie, bo samych Słowaków ma przyjechać ponoć 4.5 tys

Albertus 11-10-2009 14:10

mi o pikniki chodziło , nasze Polskie ; bo Słowaków nie liczę.

domin3x 14-10-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wp.pl
Dbałość o wizerunek jest ważniejsza niż strata finansowa - uważa rzecznik prasowy Banku Zachodniego WBK Piotr Gajdziński. Bank, który jest jednym ze sponsorów piłkarskiej reprezentacji kraju, zdecydował się wycofać reklamy na banerach wokół boiska na Stadionie Śląskim w Chorzowie podczas meczu eliminacji mistrzostw świata ze Słowacją.

W wydanym w środę oświadczeniu bank napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców"".

Jak widać na razie wszystko przynosi zamierzony efekt:D

Albertus 14-10-2009 18:17

a mówiłem jakieś parę miesięcy temu ze kibice mogą zrobić bunt ;D wtedy wszyscy pisali ze przyjdzie wojsko i rozgoni towarzycho... ;D chyba zostanę przepowiadaczem przyszłości ;p

No jak do akcji dochodzą się sponsorzy to wygrana jest w zasięgu reki ;D przypominam ze w tv meczu tez nie oglądamy ! już paru kolegom to powiedziałem którzy mieli zamiar obejrzeć.

następna rzeczą która przepowiadam (oficjalnie ) to hmmm , niech będzie jakaś fajna ustawka w środku miasta (byle którego) żeby było o tym głośno ;D zobaczycie ze w przeciągu paru miesięcy będzie w wiadomościach :D

domin3x 14-10-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666461)
No jak do akcji dochodzą się sponsorzy to wygrana jest w zasięgu reki ;D przypominam ze w tv meczu tez nie oglądamy ! już paru kolegom to powiedziałem którzy mieli zamiar obejrzeć.

a czemu mamy nie oglądać?o0

Duch Niespokojny 14-10-2009 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2666455)
Cytuj:

W wydanym w środę oświadczeniu bank napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców"".

A myślałem, że "j...ć PZPN" :D

Lechista 14-10-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2666490)
a czemu mamy nie oglądać?o0

dokładnie? :confused:

Ufocznik 14-10-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2666529)
A myślałem, że "j...ć PZPN" :D

Haha, dokładnie to samo pomyślałem :D

Albertus 14-10-2009 20:42

bo jak oglądacie w telewizji wtedy rośnie oglądalność i programy będą chciały wykupić prawa do puszczania meczów co za tym idzie dużą kasa dla PZPN

Tompior 14-10-2009 21:01

AHAHAHAHAHAHHAHAHA
Dobra postawa polskich pilkarzy :D Oni chyba tez bojkotuja :P

Rzyttofrajer 14-10-2009 21:06

I wkoncu polski pilkarz zdobywa bramke brawa dla Gancarczyka

Albertus 14-10-2009 21:18

lol... Polska wygrywa? obejrzałbym gdyby nie protest ;D ale jak Polska wygra to będzie tragedia - Majewski zostanie...

PS.
dużo kibiców tam jest?

Lotress 14-10-2009 21:24

Nie, Polacy strzelili samobója =D

Albertus 14-10-2009 21:25

a to dobrze :D normalnie bym był zdenerwowany , ale teraz porażka będzie krokiem do wygranej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26.