![]() |
Cytuj:
|
Gratulacje Dr.omader.
|
Dromader....
Biedactwo... Po tym co zrobiłeś Dobowi ja bym ci nie dał admina, a za drugit aki wyczyn skubnął modka... Twoje zachowanie było żałosne :P PS - Vanessa - nie daj się!! Niech cie dupki nie wyzywają :] Ona du... Dzieczyyną Droma? Nie zasłużył :P PS - mam jej zdjecie - look: http://members.lycos.co.uk/eerion16/laska.jpg Bym dał img... ale moge bana za to dostać @Polin: Plotki?? Mam zdjęcie :P Cytuj:
Ogólnie: Moje kondolencje :D @Tibiańczyk: Mówię że Vanessa to nie jego dziewczyna - nie zasłużył sobie :P @Drom: Jaaaaasne... Edit: Jaka zazdrość? Ja takie mam na pęczki ;) Nie ja tylko go męczę bo to piiiiip wielkie jest :D |
Cytuj:
edit: Drom pozwolisz aby była to moja tapeta ?:) |
Cytuj:
|
Hmm mmm pardon za offtopic, ale ktos tu mowil o zalozeniu grupy krytykow (dr.Unknown bodajze...) przy okazji wymieniajac przykladowych czlonkow... mysle ze to jest dobry pomysl. Kryykow nigdy dosyc na tym forum.
Btw. Zaden z wymienionych nie skrytykowal jeszcze mojego opka... -.- I zeby nie bylo offtopic. Drom, kolejne gratulacje. btw. eerin zna Cie z rl, ze tak sie czepia, czy to zwykla zazdrosc? |
Gratz Drom^-
DROM-Dwójka Rumunów Odśnieżających Miasto :evul: |
Cytuj:
Ale to tak dla offa... |
Hhehe
Drom adminem, o kurcze, to ja mam bany codziennie...
PS. Masz fajną dziewczynę ^-^ |
Gratuluje.Ale jest jeden problem wszyscy mówili że Doba kochają a Matkus zrobił im na złość.Stracicie fanów
LOL:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |