![]() |
Czy następna osoba napalona na zarabianie w necie napisze ogłoszenie na różowo? Ulotki roznosić nieroby.
#edit Żeby było jasne, nic nie mam do samej strony, ale powiedzcie mi, po jakiego grzyba wklejacie 2 strony z zaproszeniami? Weźcie kumplom na gg pospamujcie, większy zysk bo tu wam nikt nie wbije ; [ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wysyłam zaproszenia odrazu piszcie na wasze mejle na pw lub gg 1425347
|
EJ LUDZIE JAK ODPALIC GRY? bo na necie pisalo ze grajac tez moznza zarobic troche punktow
|
sceptycznie do tego podchodze zamowie pendrive za 40 ptz i zoaczymy czy przysla 15 pazdrziernika ;p
|
Jeśli chce ktoś zaproszenie do tego piszcie na
GG: 1113293 E-mail: [email protected] @Up Wysyłka do polski jest za dodatkową opłatą 20PTŻ @2xUp Gry będą dostępne wkrótce jeszcze nie wiadomo kiedy. |
To może ja powiem tak :
Na wielu forach dyskutuje się, że trzeba będzie zapłacić cło. Jest to podatek za przesyłke zza granicy. Niewiemy tego dokładnie, wiadomość dostaniemy niedługo zapewne bo wiele osób pisało maila do supportu. Teraz mój stan konta na lockerz.com http://img30.imageshack.us/img30/3203/lockkd.jpg Chcesz zaproszenie od profesjonalnego użytkownika LOCKERZ.COM? Pisz GG : 6697761! |
Ja mam jedno pytanko. Ile można wysłać zaproszeńi? To jest jakaś określona liczba czy nieograniczona?
|
Cytuj:
|
Jak ktoś chcę zaproszenie to piszcie na PW ;)
[jeszcze ciepłe] zaproszenia czekają |
jeżeli chcesz zaproszenie to pisz na numer gg nawet gdy niedostepny :
6876924 pozdrawiam :) |
Także dysponuje zaproszeniami na ten portal
PROSZĘ KIEROWAĆ PROŚBY na NR GG 5711378 |
Pierwsza nagroda otrzymana:
DoSomething $1 Donation was redeemed. 16 hours ago Obecny stan: Z-List Member (czekam na koszulkę ;)) 94 PTZ. |
w sensie że jaka nagroda? koszulka? ;p
|
Nie, nagroda-dotacja dla jakiejś fundacji 1$ ;d
|
GG: 4105417 - piszcie, wysyłam zaproszenia natychmiastowo, często niewidoczny lub z/w, pisać mimo to! Jeśli komuś nie chce się gadać może nawet wysłać tylko swój adres e-mail z dopiskiem Lockerz, będę wiedział o co chodzi.
@Edit 18 left! Więcej dobrego uczynicie, jeśli pomożecie takim jak ja, niż tym, co mają już dużo. |
Można spróbować, nie zmęcze się tym.
Chcecie zaproszenia pisać gg 2437745 (często niewidoczny) lub pw na forum. |
Lol po co piszecie ile wam "zostało" zaproszeń skoro jest nieograniczona liczba?
Po moich zaproszeniach dołączyło już 21osób do portalu Potrzebujesz zaproszenia? PW - wysyłam natychmiastowo. |
Zapraszam do pisania pw
zamiast godzine nudzic sie mozna zarobic sporo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |