![]() |
No wlasnie, to moze zrobimy marsz ludzi niewierzacych w UFO lub krasnoludki, to bedzie mialo taki sam sens. To chyba oczywiste, ze czesc spoleczenstwa jest ateistami, po co robic z tego powodu marsze...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Póki co na szczęście wiara w krasnoludki jest sprawą zupełnie prywatną. |
Nie wierze w jakichkolwiek bogow, bozkow i huj wie czego tam jeszcze, jednak interesuje sie religiami i ich odmianiami, sam mam w klasie przyklad wieloreligijnosci, jest muzulmanin, troche katolikow, troche prawoslawnych, para jechowych, w niczym mi to nie przeszkadza co oni tam sobie wierza ale! jest jedno ale! jezeli ich religia wchodzi do mego zycia z butami to nie ma zmiluj i jest jedno proste wypier... no dokonczycie sobie.
|
Tak przy okazji.
http://img25.imageshack.us/img25/273...669327758s.jpg Jak można być tak pewnym, że istnienia boga na 100% nigdy nie uda się udowodnić. Głupie, nie? |
Cytuj:
<Zaraz zacznie sie szzereg postow probojacych racjonalizowac cos co jest nie racjonalne> |
Po kiego taki marsz? Żeby komuś coś udowodnić?
Nie rozumiem do cholery tej inicjatywy. |
Tak ze jestesmy tacy fajni ^^. Osobiscie uwazam ze moglibyscie sobie to podarowac :< ale jak chcecie to idzcie ;o
|
co do kary śmierci bo tu parę razy takie coś padło.
Myślę ze kary śmierci nie powinno być dla Polaków (W Polsce) ale dożywotnia ciężka praca a pieniążki za jego prace idą co miesiąc na rodzinę poszkodowanego (za morderstwa/gwałty/pedofilie) A co do marszu , nie mam nic przeciwko ale i tak politycy będą mieli was w dupie i nic nim nie zdziałacie. No ale połazić se w tłumie po mieście tez fajnie ;D Ja do katolicyzmu zraziłem się rok temu... Gdy NIE POZWOLONO MI SIĘ Z RELI WYPISAĆ (za pisemna zgoda rodzica oczywiście) do tej pory nie mogę tego ścierpieć ze psuje se średnia religia... (Na półrocze miałem z reli najgorsza ocenę ze wszystkich (i jedyna) , na koniec roku już parę takich było ale i tak mi to psuło.) |
Cytuj:
|
Cytuj:
O pomysle oddzielnego kodeksu karnego dla innych narodowosci juz nawet nie wspominam, bo jest idiotyczny. |
Cytuj:
Na logikę w drugim przypadku koszty są znacznie niższe, a jest z czego odejmować. |
Cytuj:
Co do śpiewów kościelnych. Mieszkam dosyć blisko kościoła i dosyć rzadko słychać takie śpiewy głośniej. Dużo częściej głośna muzyka. No ale wdawanie się w dyskusję z łanabi ateistą..ahahahahahahaha |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nienawidzę propagandy.
|
Cytuj:
Ateista poprostu nie uznaje pojęcia bóg, jest dla niego pewne że takie coś nie istnieje i nie może istnieć, więc k*#@# jaka wiara w brak bogów. |
Niech katolicy zrobią swój własny marsz by pokazać, że są większością.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą, mylę Cię, czyś PiXik aka pawelekthedruid? Jeśli nie mylę, nie ma sensu z Tobą gadać, boś po prostu głupi buc. Cytuj:
Teista poprostu uznaje pojęcie bóg, jest dla niego pewne że takie coś istnieje i musi istnieć. Widzisz analogię, troglo-k%@#a-dyto? @Juzefek: niech zrobią... i - nuke 'em! |
Cytuj:
Wkurzajace sa te dzwony (mieszkam jakies 5 minut od kosciola wiec naprawde wkur... jest to ze np. chce sie wyspac a tu o 6 dzwony graja przez 15 minut aby babcie do kosciola zwabic. |
Nawet jesli takie cos sie odbedzie, to pewnie z niewinnego "hejcia jestesmy w tym kraju!" zrobi sie "jebac katoli na stuwe jk100%". To bedzie jeszcze bardziej smiechowe niz ci fanatycy z ojcem R na czele.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |