![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to powiedziała moja nauczycielska od polskiego: "Wolisz grać na kompie? Tragedia..." |
Wracajć do tematu: masakra. Prawie 15k się uzbierało, jeszcze pare zł i wyjdzie kwota na 2 zawodników, czyli cel zostanie osiągnięty :)
|
Cytuj:
Dla mnie sportem nie jest bieganie za piłką, tak samo jak rozwalanie kamieni głową :) Sport jest to rywalizacja między kilkoma graczami, nieważne czy kopią cośtam nogą, czy cała walka rozgrywa się w cyberświecie (przez który rozmawiamy) Czy rozmowa na forum/chacie/gg/666 to nie rozmowa, bo zamiast mówić używam rąk i narzędzia (klawiatury) ? |
glupie porownanie
|
Cytuj:
@topic Pojadą obydwaj na 100% ;) Teamy Draco i Yayby tez ladnie rzucily groszem, fajnie byloby jakby Raven pojechal tez ;) Jeszcze nie wiadomo jak kwestia prawna, bo Raven nic nie pisal jak rozmowy z prawnikami poszly. Protoss Power! ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
No prawie jak nic. |
Cytuj:
Poza tym, porównywanie sportowców do graczy jest co najmniej żałosne. |
srsly chcecie porownywac jakiegos nerda z np. Federerem, Jordanem, Pele, Tysonem, Boltem itd? ;] Zawsze mnie smieszyl fanatyzm, ale w tym wypadku to juz monitor zaplulem ;b
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ALE W F1 RUSZAJĄ SIE SZYBKO! no nie wiem, szybciej nawet od ronaldinjo!! dlatego to sport, bo szybko biegają machiny. To tak jakbyśmy grali w piłkę, będąc pilotami evangelionów (Gralibyśmy w gałe sterując 50metrowymi hybrydami. I to był by sport. I TO NA JAKĄ SKALE!!!! |
Cytuj:
--- ruszek dodał 2 minut i 4 sekund później --- Cytuj:
Czekam aż ktoś w końcu da jakiś SENSOWNY argument dlaczego E-sport nie jeż sportem. |
a wiesz co to ironia ?
|
Dokładnie, jakbyś przeczytał temat to byś widział, że Happy Sven jest za ideą e-sport = sport.
|
Sorki, nie skumałem :D Już jest uzbierane za 2 zawodników, a nawet więcej jak potrzeba !!
|
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Potrzeba, bo ten Raven może jeszcze pojechać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |