![]() |
No to daj mnie jako maga.Jak bd brzydki to masz hóntet on majn!
Nick :... Hashuashahsah |
@Lolo...
Kup se słownik, albo zainstaluj mozzilę, ona pomaga jak nie masz polskiej klawiatury. A tan fake leży na całej lini, trza go skasować zanim bardziej strolluje ten dział! |
Jak nie ma polskich znaków to polecam:
Menu start>Akcesoria>Narzędzia systemowe>Tablica znków |
A iakih czaruf śem naócy?? :D Nawet fajne, można się pośmiać. Czekam na ciąg dalszy.
|
OMG... Ludziom nie chodzi o miejscówki i fabułę, tylko o twoją ORTOGRAFIĘ ! Rozumiesz to ?!
|
Fabuła rodem z "dnia z życia tibijczyka", teksty walą kałem np. idź expić albo nie widze swojego nicku, ortografia jeszcze gorzej, "muj" "przeniusl" "adminuw", puste i słabe lokacje. I nie dawaj emotek bo to troszq wieśniackie
|
Cóż za wspaniała i wyrózniająca się fabuła od pierwszych fejków !! Ten fake to wyjątek , zasługuje na ocenę 5 !!
A tak szczerze pisząc to powiem stare dobre przysłowie Daliona :f DaNiO ;) |
DaNiO z Aldory przypadkiem? Ten co thiefował plate sety z Blackiem?
Taki offtop. Cytuj:
Będzie kontynuacja? Czy temat do zamknięcia? |
K**wa ;/
Stracilem 10 minut zycia na ogladanie tego "Czegos". To ja juz mam lepsze pomysly, moze wykonanie bym slabe zrobil ale fabula by byla dobra a nie:
- "naucz mnie czaurw" - "zaraz a tera idz se expic" - "no jusz hoc" ...4/10, wiem jak to jest, ale staraj sie pisac poprawnie. edytuje? ciekawe co chcialem dopisac, zapomnialem, ehhh. |
Można się było więcej przyłożyć. Podejrzewam, że autorowi fejka po armagedonie "jesteś głupi, nie potrafisz pisać tak pięknie jak my, pewnie jesteś młodszy, jaki wieśniak, nie potrafisz tego skleić tak kozacko jak my" robić się odechciało, aczkolwiek jest możliwość, że jakiś przyszły fejkowicz się skusi.
Trzeba poświęcić pracy czasu! Robienie czegoś na szybko, skutkuje tym, co wszyscy tutaj widzieli - randomową fabułę skopaną przez brak ładu i składu + masę ludzi, którzy siedzą tu tylko po to, żeby po kimś pojechać. |
Cytuj:
|
O kuźwa ! Czytam to po prawie 5 latach i nie mogę ze śmiechu. Naprawdę, byłem takim debilem, heh :) I te moje "bende" i "muj", ale chociaż wtedy nie nazywało się kogoś gimbusem etc. Te stare czasy są piękne, jak jeszcze ten dział żył.. ;) Pozdrowionka ;]
|
Obrazki znikają, przez przedawnienie :< Wiem że stare i twoje pierwsze, ale mogłeś się bardziej wysilić :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |