![]() |
Cytuj:
|
smuci mnie jego "tragiczna śmierć" : < w jaki sposób zginął.. zreszta zmarłym należy się chyba szacunek?
|
Cytuj:
dopoki ich chary stoja na bocie dopoty rozpaczy i wspolczucia nie bedzie :) mowicie o jego glupocie... fakt faktem, ale czy wy nigdy nie zrobiliscie niczego glupiego ? rownie dobrze przy zwyklym skakaniu do wody ze slupka chlopak moze OBJECHAC i uderzyc glowa w tenze slupek, ot co |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
suma sumarum, KAZDE zajecie ma w sobie cos niebezpiecznego, ale jezeli czlowiek by w ten sposob myslal, siedzialby w domu bojac sie wystawic glowe za drzwi ps. nie mowcie mi tylko ze 90% wypadkow zdarza sie w domu :D |
jak juz powiedzialem skakalem na wolny terenie tzw. byl dach od garazu a obok trawa i nie bylo o co zachaczyc gdyby bylo to bym tego nie robil
|
jakim chujem ktoś wstawił mój film? to że go zuploadowałem to nie znaczy, że możecie go wstawiać na to forum. To prawda, że wszystko mi wisi możecie mnie ciupać i robić co chcesz. Dla mnie to i tak strzeliłem największy popis i jestem w 100% hardkorem więc piszcie co chcecie. niedawno przeszczepili mioczy i już mogę z powrotem pisać.
ŻYJĘ I MAM SIĘ DOBRZE!!! więc darujcie sobie... |
@KoXiS
"to że go zuploadowałem to nie znaczy, że możecie go wstawiać na to forum." A jednak znaczy:) Poza tym, jak byś zobaczył tą wysokość to byś zemdlał i spadł, a nie skoczył! Pozdrawiam! ps. Wiem, że prowokacja;) |
ja pierdole
te słowa wyrażają wszystkie mieszane uczucia dotyczące tego filmiku dobry moment był jak koleś językiem ruszał w tym szpitalu xD |
Ciekawe czy dostanie nagrode darwina.
|
Jak ja patrze na te KoXisy i łyse pały to naprawdę się wstydzę, że jestem ze Szczecina >.<
Co do filmu... jak ktoś powiedział, brawura i płytka wyobraźnia i potem tak ludzie giną. Film mocny, nie powiem, ale kolesia mi nie szkoda. Już bardziej żałuję ludzi ginących w Afryce z głodu :< A, i jeszcze do Koxisa: jak "aplołdujesz" film na YouTube, wrzute albo jeszcze gdzieś, to każdy w internecie ma prawo do powielania/kopiowania/rozprzestrzeniania gdzie, jak, po co i kiedy tylko mu się podoba. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
,byl glupi to zdechl. |
Niech se tacy debile zyja i gina . Jesli nie szkodzą innym z normalna wyobraznia jesli tak to moge nazwac
|
Lol czy połowa osób na tym forum jest popierdolona? Czy wy nie macie za grosz uczuć? Według mnie takie osoby jak wy nie powinny żyć na tym świecie i jakbym miał postawić życie tego chłopaczka (choć go nie znam) i życie tych osób które tak piszą to własnoręcznie bym wam łeby poukręcał. Takie gówno jak wy nie ma prawa żyć. pzd
|
mezowskji
nie tobie decydować o życiu lub o tym komu je chcesz zabrać grupa ludzi z tego forum nie zainteresował los tego chłopa (w tym mnie) za głupotę się płaci |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na co ten film tutaj ? takich jak i podobnych filmow w necie macie multi wiec skonczcie dzieciaki pierdolic od rzeczy i zajmijcie sie nauka albo tibia
|
nie ma tego na jakimś patrzu czy yt? bo na tej niejakiej stronie to nie śmiga...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |