![]() |
Cytuj:
|
yeah znowu ludzie z innych swiatow ktorzy wiedza ocb na forum arcanii
Norbi&Verba 4 life _/ |
kto slyszal tedego sport ten na zawsze bedzie szanowal o co on zrobil dla polskiego hip hopu przed 2000 rokiem byl najlepszy
teraz na rynk rzadzi goral i pezet a co do firmy to trzyma nie zmienni swoj wysoki poziom z pozdrowieniem dla ulicy jp100% |
Cytuj:
|
Lol, wracam na chwile z silki przebrac sie na chate, bo zaraz wybywam na dobre balety, wchodze na forum a tu kolejni napinacze... Po co sie wypowiadacie jak nie wiecie co to RAP? rap musi miec przekaz, milosc albo ulica. Mezo i Verba robia swoj syf o milosci i sa w tym kozakami, miazdza kazdego. firma gra przeciwko kurest*u i upadkowi zasad. Z ulicy dla ulicy. kto wychowal sie na ulicy wie o co chodzi, pozdro
wybywam na dobry balet, cze ;dddd |
Dokladnie tak Casp trzeba robic swoj syf i podazac w swoja strone tak mialo byc kosci zostaly rzucone! Casp pamietaj zeby zwiekszyc mase i wypij moje zdrowie imprezowiczu hehe
|
co wy kurwa wiecie o rapie?
PABLO TO JEST RAPER |
Zgadzam się z użytkownikiem "Koszyk" który zamieścił post na pierwszej stronie tematu . Propaganda. Słowem odpowiada się na słowo. Czynem na czyn nigdy nie na odwrót.
|
Cytuj:
o_O??///.. |
szuka pro bo jest hunted na tym forum
|
mam pytanie co to za typ ten Lysol czy jak mu tam ??
i czego m a az takie poparcie od WaS?? |
Cytuj:
|
ale nie placz dobrze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
heh to ten typ niezle musi mniec mniemanie o sobie jak tyle ludzi go chroni |
Cytuj:
gratuluje ci wartosci WOW! nie musisz nabijac 250 lvl~!~! ale ja to jednak zeby byc fajnym musze miec ten level... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |