![]() |
No to tak:
-dużo kasy -dużo zdrowia -koniec wojen -duże wykrztałcenie I wiele więcej. Tylko, że większość tego co bym chciał można mieć już tylko za taki mały drobny szczegół jak kasa, forsa, pieniądze (dolary, euro, złotówki, franki i co tam jeszcze). :P |
A ja
Ja chciałbym zdobyć taką fajną dziewczynę, mieć sporo pieniędzy, super ciekawe życie i tak dalej (podobne bzdury) ...
A tak na serio jakiś automat (chromowany kałach z wielkim magazynkiem pełnym amunicjii dum-dum, granatnikiem pod lufą i celownikiem optycznym) żeby zrobić masakrę w szkole, no i oczywiście jakiś bodźców, które by mnie do tego popchnęły ( albo środków chemicznych). Na trzeźwym umyśle nie dałbym rady wyrżnąć tyle osób. Pewnie porzygałbym sie. |
Mówić po angielsku jak anglik/amerykanin
Średnia 5.xx Żeby polski "rap" stał się rapem bo teraz wytrzymać nie moge :/ Kupa kasy (z przewagą kasy of courz ;)) Zniknięcie Tibii ze świata i z pamięci ludzkiej :P Zrozumieć o co chodzi w Matrixach :p (naprawde nie wiem, to niczym poezja dla mnie :P) Żeby idioci z cb przysłali mi moje id -.- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Greetings!!
Przydałoby się kilka(set) różnych rzeczy. Jak na razie zajmuję się poszukiwaniem swojej drugiej połowy ;) Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Cytuj:
Jeszcze dodam dla siebie : -szczęścia wszystkim użytkownikom forum -mało banów :P -wysokich levelów mlevelów i skillów!! -piknych opowiadań na Twórczości, nice fake'ów, fenomenalnych graf... |
Pomoc
Dużo kasy
Byc mistrzem!! Być.....Być Chcieć więcej niż można chcieć :] |
Peace & Understandig...
A przede wszystkim zdrowie znaczy się żeby chorób nie było!!! :) I żeby każdy robił to co chce, a tego czego nie chce żeby nie robił... |
http://img83.exs.cx/img83/215/src3bw.png
That's All. |
Kanciaste serce chcesz?? :D
|
Nieee, czerwone pośladki.
|
Co bym chciał? ŚWIĘTY SPOKÓJ! :P
/me uśmiecha się Albo jeszcze nowej komóry bo mi się stara żaliła: " O nię! to znowu twoja brzydka twarz! Nie możesz mnie sprzedać jakieś fajnej lasce?" Chcę (bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla). |
ja chce umiejetnosc spelnienia marzen xD(swoich i innnychxD)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |