Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Śnieżek ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222631)

Beh0lder 14-10-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2666811)
Jutro rano do szkoly juz widzie jak to bedzie wygladac ,jeszcze auto mi sie zjebalo to dopiero ...

Pytanie retoryczne do tego oraz do tego co nosił albertus
rok temu : " A ch*ja nas to bochodzi?"

Albertus 14-10-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2666811)
Cytrynowy czemu za wszelka cene chcesz dojebac albertusowi ??
Jutro rano do szkoly juz widzie jak to bedzie wygladac ,jeszcze auto mi sie zjebalo to dopiero ...

Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobi :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2666818)
Pytanie retoryczne do tego oraz do tego co nosił albertus
rok temu : " A ch*ja nas to bochodzi?"

może i nic , ale to jest forum i każdy się może wygadać.
Rownie dobrze mogę powiedzieć co mnie obchodzi ze ktoś jest wegetarianinem czy ze lubi metal.
Ale idąc tym tokiem rozumowania nikt by nie pisał na forum bo co kogo twoje zdanie obchodzi?

Po to jest forum żeby się wygadać.

Beh0lder 14-10-2009 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666819)
Rownie dobrze mogę powiedzieć co mnie obchodzi ze ktoś jest wegetarianinem czy ze lubi metal.
Ale idąc tym tokiem rozumowania nikt by nie pisał na forum bo co kogo twoje zdanie obchodzi?

Sorry to jest temat o śnieżku a nie o tym co ty nosisz , a jak chcesz sie wygadać to idź do "rozmów w toku"(dobrze odmieniłem? :P).

// lekki deszczyk pada ;<

Albertus 14-10-2009 22:12

ubiór na śnieg jest powiązany ze śniegiem. Rozmawiając o samym śniegu temat skończyłby się na 3 stronie z masa identycznych postów , wiec trzeba towarzystwo trochę rozruszać żeby mówili wszystko ze śniegiem związane , ubiór , problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce. Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

sphinx123 14-10-2009 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666835)
Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

Maxi King, oł raaajt, zawsze rozrusza towarzystwo, z nim nudy nie ma!

Dark Sven 14-10-2009 22:20

Albertus, a co jadłeś na śniadanie 12 stycznia 2004 roku?

Beh0lder 14-10-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666835)
ubiór na śnieg jest powiązany ze śniegiem. Rozmawiając o samym śniegu temat skończyłby się na 3 stronie z masa identycznych postów , wiec trzeba towarzystwo trochę rozruszać żeby mówili wszystko ze śniegiem związane , ubiór , problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce. Zawsze staram się rozruszać towarzystwo (w RL) i ze mną prawie nigdy nie ma nudy ;p

Tak ale ten temat jest założony po to aby sie dowiedzieć czy tak samo jest w innych miastach.G. mnie obchodzi reszta rzeczy związanych ze śniegiem bo tak można by dojść do świąt bożego narodzenia , potem do chrzescijaństwa itd. , że może się skończyć rozmowa na lecie , co sie mija z celem.

Cytuj:

problemy czy jakieś przygody albo sytuacje które miały miejsce.
Tak , po masie niby sytuacji w dziale rookgaard jak to nooby zdobyły spajk słorda mam dość opisywania sytuacji bo 90% będzie kozackich bajek jak to się w krótkim rękawku wyszło na śnieg.

Cytuj:

Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobi
A ciebie pewnie na rl nikt nie słucha więc musisz sie wypłakać czego ty nie zrobiłeś.
Nie wiem jak jest naprawdę ani wy nie wiecie jak jest u niego wyciągacie wnioski na podstawie czegoś tam. Tak samo ja wyciągnąłem wnioski z tego co ty piszesz. Ile w tym jest prawdy to nie wiem.Tak samo wy.

Albertus 14-10-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2666846)
Albertus, a co jadłeś na śniadanie 12 stycznia 2004 roku?

nic , bo od paru dobrych lat nie jem śniadań (naprawdę rzadko jem rano)

UP.

kolegom z rl nie muszę nic mówić bo oni widza jak jest ;D Gdybym wiedział ze jest śnieg to pewnie bym bluzę założył... dlatego to opisałem ze to była taka niespodzianka ;D Zresztą nie wiem co bajkowego w tym ze ktoś wyszedł lekko ubrany na dwór w zimę? Ja cały rok do szkoły chodzę w bluzie i krótkich lub dresach , i nie ważne czy jest +40 czy -40 , rzadko kiedy bylem bez bluzy albo w kurtce.
ale to akurat mam po Ojcu.

CytrynowySorbet 15-10-2009 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666819)
Pewnie na rl go gnębią i chce się wyżyć w internecie bo tu mu się nic nie zrobi :D

Masz mnie :D:DB)B)

Cytuj:

Hej, to ty możesz pisać o swoim jakże bogatym życiu a ja nie mogę przyczepić się do podrzędnego gnojka? VETOX(
Cytuj:

Po to jest forum żeby się wygadać.
Ja tam do ścian gadam, a forum jest do tego żebym się spuścił przed swoimi przewspaniałymi postami8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666853)
nic , bo od paru dobrych lat nie jem śniadań (naprawdę rzadko jem rano)

Cytuj:

coś o kolegach zabierającym sobie kanapki
Cytuj:

Gdybym wiedział ze jest śnieg to pewnie bym bluzę założył...
Okna - rzecz dla wysoko postawionych ludzi. Widzę że cienko tam macie, jakoś już mnie nie dziwi że okradacie sklepy.

Cytuj:

ale to akurat mam po Ojcu.
Bóg miał dzieci?:o

//Wiem, czepiam się jak nie wiem, też was kochamB)

@TOPIC (!): Zalało Szczecin :D! Jezioro i rzeka wylała :D! ZAJE*IŚCIE!

@down: ... bez takiego czegoś. Ale wiem o co ci chodzi. Mimo to ja bym się raczej wrócił do domu po kurtkę i te sprawy...

Albertus 15-10-2009 14:59

okna mam zasloniete ;D kupiłem se takie coś z takim czymś i mam ciemno w pokoju ;p

Wylansowany 15-10-2009 16:38

Welcome to forum.tibia.pl. Tylko tutaj w tematach o śniegu rozmawia się o męskich stringach, śniadaniach sprzed 5 lat i roli okna w pokoju. Życzymy miłego pobytu.

@topic
A u mnie deszczyk zaciąga na przemian ze słoneczkiem. Pewnie będzie sytuacja jak z przed kiedyśtam , kiedy cała Polska leżała pod śniegiem, a u mnie zielono.

Jezus'mistrz 15-10-2009 16:40

U mnie nie pada śnieg.

PS.Temat bez sensu

Miszczu 15-10-2009 17:24

W Łodzi pięknie sypało a teraz nie ma już prawie nic.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22.