![]() |
Nie znizal bym sie do ich nedznego poziomu...
|
Piszę się na to.
|
Mam już konto, jak co¶ to mój nick: JeBać-policjantuf
Wy też już się lepiej rejestrujcie gangsterzy <3 |
Musimy się zorganizować i wybrać przywódcę, który poprowadzi atak. Głosuję na siebie!
|
Major PENER melduje sie na rozkaz.
|
Głosuje na Yoha (wydaje się zdeterminowany), zakładam konto tibijczyk13.
|
Cytuj:
Panowie, wszyscy chętni: wpisywać się tutaj do 19. O 19:30 zbiórka. 19:40 - decydujemy szybciutko, w jaki sposób ich zniszczymy. O 20:00 przypuszczamy frontalny atak. |
Do takich akcji zawsze - I'm in.
Nippah |
Też się piszę na to <3 Zrobię nick CzerstwaNiunia
|
Kolejny chętny + kilku fanów chińskich bajeczek pod moj± komend±.
Senjougahara-Sama/Araragi-kun/Frizia melduj± się na stanowiska. Nippah~! Corgar Frizz |
No to nie zabraknie i mnie :cup::cup::cup::cup::cup:
Pewnie już wiedz± o naszych zamiarach X(X(X(:(:(:(:p:p:o;(;(;( |
Szeregowy Muszkiet pseudonim JeBać-policjantuf melduje się na rozkazy.
|
Oficjalna lista:
- Yoh (1) - Grocix (2) - spinhx123 (3) - Corgar Frizz (4) - Ametystowec (5) - Muszkiet (6) - Voon (7) - Argen (8) - Necromantor (9) - Otakuma (10) Mało nas, mało nas, do pieczenia chleba, więcj nas, więcej nas, więcej nas potrzeba! |
Me are in.
"Jak pokazuj± palec to musz± być twardzi!" Tak swoj± drog±, to chcieli wjechać tu na forum tylko dlatego, że jeden z tamtejszych userów gra w tibie? /Gimnohejter się melduje |
Cytuj:
|
To jest nas już o¶miu. Czekamy na kolejnych rekrutów.
|
yoh
yebnij sie pan w ueb, znizamy sie do poziomu ludzi ledwo konczacych poodstawowke z hh.pl? |
Ciężko będzie się zgadać na forum, proponuję się zebrać na jakim¶ czacie.
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=anime_tibia.pl To jest stary, dawno nie używany czat m&a. Tak będzie o wiele łatwiej zgadać się i zsynchronizować ^^ Corgar Frizz |
Mazur, jeste¶ na mojej li¶cie ignorowanych, nie kłopocz się i nie pisz do mnie, bo i tak tego nie przeczytam. Pozdro.
Wszyscy! Wasz przywódca każe wam wej¶ć na czat. Tutaj niech się wpisuj± chętni do walki na froncie, a już zwerbowani niech się zbieraj± na czacie. Zmiana planów - dzięki tej technologii błyskawicznego przekazywania informacji, będziemy mogli zadziałać szybciej, mamy więcej czasu! O 19 już będziemy ustalać plan ataku. Czekam na was na czacie, towarzysze! |
A Major Penor To Co?!!!111 ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |