![]() |
1Expować
2trenować 3nie gadać z truskawkami 4 nie obrazać kolesi z lvl o 10 wiekszym 5nie krasc loot bagow bo sie ktoś moze zdenerwować 6 nie pisać free itans plx bo to szwedow denerwuje 7 nie gadać z brazolami(tymi mniej rozgarnietymi) 8unikac polaków bo to cwaniacy w duzej czesci 9"wytrwaloscia i praca ludize sie bogacą" nabic w cierpliwosci 30 lvl i odpowiednie skile znaleść sobie przytulną gildjie i cwaniaczyć do low lvl |
Knight: nie będe powtarzał
palladyn:Nabić 9 lvl robić strzały i można nawek zabijać cyce (najlepiej Thais; Carlin po drodzie Dsy) i tak na początek Sorc,drut:Tak samo na początek goble aż do 10lvl. Potem pozarabiać na hmm'ach i lepsze uzbrojenie np. crown set. Potem silniejsze stwory; A co wy tak z tymi trollami???? Ja bilem trolle na 3 lvlu rook do 5!!! Na mainie raczej na początek goby. |
Odpowiedz na poradnik Zaglady
Super poradnik.... Ja zaczynałem w Carlin i teraz żałuję. Wyszedłem z miasta i od razu mnie dedli...
Hochel Carlin 18lvl :p |
Wedlug mnie najlepsze miasto na poczatek to Thais.Niedaleko jest jaskinia troli a podrugiej stronie jaskini sa orki i rotwormy ale czasami i scorpiony dletego nalezy sie tam wybrac z zapasowa mana i czarem Exana Pox.
Zalezy od profesji i skili kiedy mozemy isc na druga strone i od naszego ekwipunku chociaz w mniejszym stopniu. |
@ Pietru
Do twojego podpisu: Dostałeś bana, ponieważ teleport to jest wykorzystywanei słabych stron gry, czyli to jest NIELEGALNE. Zacząłem grać sorcererem i jak narazie mi sie b.dobrze gra (wyszedlem z rooka z 1k i wydalem na p-secik) i odrazu poszedłem na dwarfy ;] |
@up
Big LOL. Patrzyłeś na date ostatniego posta? To po kija go odświeżasz i tak nic nie wnoszącym postem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |