![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
pomodl sie do mnie bo jestem samotny i juz dawno z nikim nie rozmawialem |
Cytuj:
Chodźmy lepiej na pizze po kanibalsku. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W bilbii jest napisane, ze czlowiek po smierci jest jakby we snie i niejest swiadom nieczego :P lezysz sobie i nic wiecej xd
|
@up:
No to zajesuper... Jak we śnie, to moze da sie zrobić z niego LD, he? Ja tam twierdzę, że świadomośc jest nieśmiertelna, jest od zawsze. Jak ktoś umrze, to ulatuje i wpiernicza się w kogos nowonarodzonego, itd. A życie po życiu chyba jakieś jest. @Rzyttofrajer: elo Bóg, to ja, Szatan! Co tam w niebie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym dziwne, ze katechetka nie umie odpowiedziec na takie pytane to sie tlumacza takimi wlasnie odpowiedziami jak ty ;p Bronia sie przed tym bo tak im wygodniej. Wogole moglbym tu opisac jeszcze z 5 rzeczy, ktore praktykuje kosciol a bilbia zakazuje i na odwrot ... Cytuj:
|
Awww skoro jest w prost napisane , to po kiego ch*ja na sile rozumieć to inaczej??
Ld zrobić się nie da bo jak mniemam chodziło mu o fazę snu , w której nie śnimy. |
Zostaje cialo aby bez zycia jak kamien :) Ale tez czeka na zbawienie ale to juz bardziej zawily temat
|
Cytuj:
|
No qrde po smierci z nasza dusza a co fizycznie sie dzieje potem nie w w nikam ;p Na prawde oswieciles mnie, ze cialo sie rozklada ;O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 szatan napewno nie ma 13 lat |
Wygrałeś. Opętałem tego użyszkodnika, aby poczytać forum mojego najwspanialszego dzieła! MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |