![]() |
Cytuj:
@Up i do paru innych ciężko myślący Co ma piernik do wiatraka? Faktycznie wasze zjedzenie śniadania jest tak świetnym przykładem... |
Skoro znaleźli wodę to chyba zacznę wierzyć opowiadaniom babci, że Twardowski żył na księżycu :>
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Media mówią ludziom to co CHCĄ usłyszeć. Cokolwiek powiecie, ludzie nie chcieliby się dowiedzieć, że gdzieś istnieje inna cywilizacja - to napawa ludzi strachem.
@down: Nie, nie insynuuję. Mówię, że przez media na pewno nie dowiedzie się o jakichś nowych cywilizacjach. |
Cytuj:
Ja rozumiem zwolenników najróżniejszych teorii spiskowych, ale nie ma najmniejszych szans, żebyśmy nie dowiedzieli się o czymś takim. Zawsze ktoś się wygada, tacy są ludzie. |
media może nie , bo sami nie wiedza. Ale jakieś Pentagony, Nasa i inne takie to na pewno wiedza i ukrywają i na pewno maja w tym cel.
Cytuj:
Ze gdzieś jest to na pewno , tylko tu jest pytanie , czy to oni dolecieli do nas czy to my do nich. I tu się cala wojna rozstrzyga , bo jeżeli oni są w stanie dolecieć do nas a my do nich nie , to opanują planetę , i na odwrót. To jest na tej samej zasadzie co u nas na Ziemi , gdyby Aztekowie , Inkowie czy inne cywilizacje pierwsze dopłynęły do Europy , pewnie sytuacja była by odwrotna , ale tak to my pierwsi tam dopłynęliśmy (co oznacza ze mamy lepiej rozwinięta technologie) no i cale cywilizacje zostały wyniszczone. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I znowu moje na wierzchu! Cytuj:
|
musiałbym się zastanowić , ale to może być tylko zgadywanie , bo nie mam informacji takich jak oni. no ale cos wymysle.
Skąd wiesz , może tam panuje wojna? A po takowej informacji zaraz setki tysięcy ludzi by łaziło po ulicy z tabliczkami "POKÓJ!" "WELCOME ALIENS" , co sparaliżowało by wiele zakładów pracy... Inni mogli by panikować , mogło by się pojawić zjawisko gdy ludzie kradną na maxa i próbują przeżyć ostatnie dni jak najlepiej ;D wielu by mogło prace rzucić... nie wspominając o gwałtach itp. |
Cytuj:
-jeśli kosmici ("obcy") są tak daleko, że nie mogą się z nami w sposób bezpośredni skontaktować, to nie wywołają paniki, bo nie ma przed czym panikować. jeśli mogą przylecieć, to czemu tego nie zrobili wiedząc, że my wiemy o ich istnieniu. Argument, że boją się konfrontacji jest kiepski, bo jeśli mieliby technologię pozwalającą im na podróż do Ziemi, to nie stanowilibyśmy dla nich zagrożenia. -jeśli u obcych panuje wojna, to żaden normalny człowiek nie wyjdzie protestować (bo raz, że i tak tego nie zobaczą ze swojej planety, a dwa, że nic nam do tego). Co do paniki, chaosu i kradzieży, nie wspominając o gwałtach itd.: -skoro obcy są już w kontakcie z ziemianami od jakiegoś czasu i nic się nie stało, oraz nie wykazują wrogich intencji, ogólny chaos nie miałby miejsca, gdyż nic nie zapowiadałoby końca świata. Panika byłaby napewno, szczególnie wywołana szokiem, ale nie aż taka. -a jeśli obcy mieliby wrogie intencje, to już dawno byśmy mieli wojne międzyplanetarną. Reasumując, jeśli twoja teoria (że "ktoś z góry" wie o kosmitach) jest słuszna, to mamy do czynienia z pokojowo nastawionymi obcymi. Nie rozumiem dlatego, jaką korzyść mają rządy w ukrywaniu latających spodków czy krów znikających z pól. Już lepiej wyszliby na "publikacji" obcych. Niewiem, koszulki z obcymi, ZOO z obcymi, wymiana studentów z obcymi? : D |
Cytuj:
Ja szczerze wątpię, żeby w Polsce wybuchł jakiś chaos spowodowany faktem, że 'zieloni' chcą nas zniszczyć. Pewnie połowa naszego społeczeństwa uznałaby to za bzdury. |
Cytuj:
Może z tego samego powodu dla którego my nie skolonizowaliśmy jeszcze żadnej planety? Może nasze warunki atmosferyczne nie pozwalają im wylądować u nas czy też nawet przebić się przez nią. Powodów dla których tego nie zrobili może być dużo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
skąd wiesz ze taka wojna nie trwa? Przecież nie widzisz co się dzieje gdzieś na sąsiednich planetach , może gdzieś kolo Marsa toczą się wielkie bitwy kosmiczne? A mars to jedna wielka linia frontu... wiem ze to bajecznie brzmi , ale wszystko jest możliwe i pomysły mogą być rożne. Skąd wiesz ze oni u nas już nie byli? przecież nie muszą mieć ludzkich rozmiarów , mogą być wielkości pchły a wątpię czy statki wielkości hamburgera były by widoczne dla ludzi... PS. Ale to jest temat studnia , można by gadać i gadać ze to może tak a może inaczej , bo niczego nie można odrzucać bez ważnych informacji... a jak jest naprawdę to wiedza nieliczni. |
Cytuj:
|
Kosmici już dawno odwiedzili ziemię. katastrofa Ufo w Rosvelt (jakoś tak) i Bitwo o Los Angels. Udokumentowane spotkanie ludzi z "zielonymi ludkami". a dla ciekawostki kręgi w zbożu zaczęły się pojawiać już w 17~~ roku. A wtedy nikt nie był by na tyle przejebany by coś takiego robić. A ludzie myśleli ,że to diabeł tańcujący w polu stworzył.
|
@up
podaj jakieś źródło |
Nie mam wiele czasu więc postara się streścić.
Wiem że to co napisze może wydac się wam żartem, nic w tym dziwnego, ONI zaprogramowali was na taki tryb myślenia. Do rzeczy: Parę dni temu zostałem porwany przez KOSMITÓW! eksperymentowali na mnie, trzymali w czymś w co porównać można jedynie do klatki, ja jednak nie ugilem się i pozostałem przy zdrowych zmysłach. Wyczułem moment w którym pozostawili mnie bez większej ochrony i wymknołem się do PC żeby napisać tego posta, jeśli zostanie on skasowany to najlepszy dowód na to że mówię prawdę, oni maja wtyki w całym internecie, na tym forum tez. Być może zaraz jeden z nich się zjawi, wiec powiem wam prawdę: ONI KONTROLUJĄ NASZ UMYSŁ PRZEZ TELEWIZJĘ!! Widziaęłm dokaldnie jak programowali ludziom muzgi, apeluje do was! POD ŻADNYM POZOREN NIE OGLĄDAJCIE REKLAM Vanisha, wiem ze wydaja sie chujowe i nic nie warte, ale to tylko przykryfka dla GLOBALNEJ MANIPULACJI!!! P.S: przepraszam za wszystkie ewentualne błędy, ale jak napisałm na początku wypowiedzi, nie mam wiele czasu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |