![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marcaso* fajny temat sobie wybrales na promowanie wlasnej osoby tu mowienie jak to sie nie ogarnialo na 7.6 to o realu i super pro trapach z dwoch piratow. Do tego te beszty dodajace mocy wypowiedzi mmm. Podsumowujac ale z ciebie zalosniak.
|
mam ci wiecej wkleic? a pozatym ja tu nie promuje swojej osoby tylko chcieli zebym im udowodnil ze zabilem 201 msa, to udowodnilem?
|
Cytuj:
Ps. Zreszta co to jest za porównanie. Zabicie kogos na pvp a na non-pvp? look na postać jak mniemam zrobiłeś przed śmiercią? 2009-08-06 14:00:18 Magic Madchen 202 a pirate marauder To dlaczego padła na 202? |
Cytuj:
|
to jest bug,kliknalem na postac w momencie zgonu [serwer chyba szybciej wysyla dane niz grafika w tibii czy coś,jakoś tak] i dlatego to tak wyglada,mam z 4 ss gdzie ofiara pada i klikam w momencie kiedy umiera i wychodzi 1 lvl mniej
/\ dokladnie zabilem ja na slimie na behemotach i duzo wiecej zobacz na tibia ring serio moim 21 ms na candii |
Cytuj:
@Up Ktoś potwierdzi bo coś nie chce mi się wierzyć? |
olejcie kurwa tego debila ktory nie ma pojecia o zabijaniu JAK MOGL ZABIC 202 MSA DWOMA PIRATAMI? ALBO GOSCIA NIE BYLO PRZY KOMPIE ALBO DOSTAL KICKA. wiec stul morde psie i idz do swoich kolegow gowniarzy
|
Cytuj:
|
@ UP : Przecież on nic nie ściemnia!!!!! On strapował niom dwoma piratami!!! To PRAWDA!!!!!!!1X(X(X(X(
A tak serio to chłopek : biedny jesteś, eh. |
dzieciaki kicka dostala jak szla na fenrock dl to lurnalem 2 piraty 202 ms ma malo zycia glupie s*****ele a ss sie robi jak ofiara ma kuraw red /black hp a nie jak spi ogary
@up ty jestes biedny k idz bij trole tym 11 druidem |
Cytuj:
|
bo jakies ,kuraw' jebane rzepki 30 sorce mowia mi jak zabijac i dowody bo przeciez 201 ms na deep red i 2 piraty + cialo to nie jest dowod :(
|
Dobra Marcaso głupoty gadasz, pogrążaj się dalej w to kłamstwo a napewno zyskasz reputacje. Uwierz mi coś o tym wiem
|
zacznijmy od tego ze na non pvp nie da sie kogos "zabic" a jezeli jest typ bity przez 2 potworki zamiast bynajmniej 3(by chociaz na przelamana obrone wchodzil) i szczyci sie tym na forum to w gruncie rzeczy jest self-owned i ponizenie samego siebie :<
|
Mm Albo mi się wydaje albo oni bija lvl 80+ nieprawdaż?...i mam nadzieje ze mnie nie ujebiecie ^^aa i czy rekrutacja nadal otwarta? wbil bym 25 eldera ;P
|
tak nadal otwarta. nwymagane ventrilo 3.0.1 mikrofon mozesz wbic 25 lvl ale wszyscy idziemy w gore wiec chociaz lvl na magicwalle bylby juz dobry.tydzien roboty a jaki fun
|
Cytuj:
|
@ Up :
Kto jest ten jest ; / |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |