![]() |
Cytuj:
|
Jak już ktoś wcześniej napisał, to że nie sprawdza to się tam, nie znaczy, że i tu się nie sprawdzi. Uważam, że można by przetestować taką funkcję w praktyce, a dopiero później skarżyć się, że to nie działa (lub cieszyć się, że działa).
|
@Up
Gorzej, że to nie ma szans się sprawdzić! Wyobrażasz to sobie? Ktoś kogoś skrytykował i odrazu dostaje 20 minusów od 20 urażonych tibianinów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi chodziło o stwierdzenie: "M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum". Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując: Moderator-ekspert=ok Specjalne traktowanie tematu=nie. |
@Up
Powiedziałem, że "próbuje być aktywny" w obydwu tematach, co wcale nie czyni mnie jakimś super znawcą tematu. To są tylko moje przypuszczenia na podstawie poprzedniego miesiąca. Nie mam pojęcia, co mogło się dziać wcześniej (za dużo spamu by czytać ;x). @Gargoin W sumie racja. W M&A tylko niektórzy użytkownicy zostali zbanowani za spam i to tylko na miesiąc. Na blogach 2/3 bloggersów zostało zbanowanych/warnowanych, z czego ćwierć była banami permamentymi \o/. Jeśli chodzi o poziom spamu, raczej też nie ma porównania... Coś się kończy, coś się zaczyna. |
DO WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW MINUSOWANIA POSTÓW:
Znajdziecie lepszy sposób na piętnowanie wypowiedzi beh0ldera? |
Chyba mylicie forum z chatem, panowie. Może tam nie zaglądam, ale forum to forum, i każdy dział, każdy temat, każdy post, powinien być objęty tymi samymi zasadami, bo inaczej cały regulamin nie ma sensu.
|
Cytuj:
|
...no i będzie można jeszcze pokazać debilom(Beh0lder, nie_slucham_ludzi) co reszta forum sądzi o ich "żartach".
|
Spodziewałem się jakiś pomysłów, a tu nic oryginalnego poza pomysłem z minusowaniem/plusowaniem nie padło...
Skończcie wojnę M&A vs. Blogi bo mi temat rozwalacie... Zaprezentowane opinie przyjąłem do wiadomości :) Co do tego, że OWION nie jest popularny - obecnie jest to jeden z popularniejszych działów na forum. Na wszystko przyjdzie czas, jak ktoś sugestie co do innych działów to zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale opinii :) |
Ależ Dromaderze, tutaj naprawde nie ma czego poprawiać. Takie zbędne bajery jak plusy/pkt. reputacji itp. nie są nikomu do niczego potrzebne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja bym dał jakiemuś obeznanemu użytkownikowi przesiadującemu długi czas w OWioNie moda, żeby pilnował porządku, ale nie tak ostro. Proponuję mnie.
Zawsze jakaś propozycja ;< @down: Mody nie dostają banów ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
--- Beh0lder dodał 1 minut i 17 sekund później --- Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pan i Władca
Przyczepie się do twojego posta z ostatniej strony. Myślisz, że debili takich jak na Demotywatory.pl tutaj nie znajdziesz? Głupota Ludzka dociera raczej wszędzie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |