![]() |
moze firewall blokuje ci polaczenie? sprawdz to...czesto ludzie sie na tym lapia...
btw. jak sprawdzic jaki mam ping gdy jestem zalogowany na danych servie ? |
a czy 193.47.187.127 to jest ip secury?
|
Cytuj:
Bo pewnie ludzie wpisuja netstat -o w defalut channel w tibii. Ja też nie wiuem jak to sprawdzić. |
start --> programy---> ms dos
jak masz dosa i jestes podlaczony do swiata na ktorym grasz to wpisujesz netstat jak masz tylko tibie otwarta to bedzie jedna odpowiedz xxx.xxx.xxx.xxx:7171 te xxx.xxx.xxx.xxx to ip twojego swiata jak bedzie wiecej polaczen to to z portem 7171 czyli xxx.xxx.xxx.xxx:7171 to ip twojego swiata a jak masz wszystko pozamykane oprocz tibii i ci sie wyswietli wiecej niz jedno polaczenie to do twojego swiata to masz trojana lub wirusa :p |
Witam. A czy może mi ktoś powiedzieć jak sprawdzić moje pingi co do servera ? Mam już ip servera, ale jak wpisze komende "ping xxx -t -l 1450" (gdzie xxx to ip servera) to za każdym razem wyskakuje napis "Upłynął limit czasu żadania" ... Więc jak moge sprawdzić te pingi ?
|
Cytuj:
|
Siemka All :)
Potrzebny mi jest główny port od TIBIA, bo niestety Admin mi zablokowal i niewie który to (ach ci Admini) Bardzo proszę o ten port i zgory wielkie THX. Pozdro4all:) |
Jest to port 7171, jesli sie myle, poprawcie.
|
moglby mi ktos podac aktualne ip serwera Aldora?
|
nowy adres ip login serwera to ev1s-67-15-99-126.ev1servers.net
|
Polin ma racje
Jednak ip sie zmieniaja, Arcania 62.146.78.204 a dzisiaj umnie jest takie: 62.146.78.196 (ARCANIA):) |
porty pod TCP czy UDP?? ^^ bo nie jestem pewny... ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
no i po co komu te adresy? na co to sie zda? zeby hakowac przez ip? -.- powiedzcie mi ziomy na co to komu te ip?
|
A zna ktoś ADRES IP FURORY??
|
Cytuj:
ej ja tez mam strasznie duzo połączeń. Czy to może oznaczać ze mam jakieś wirusy, albo jakieś porgramy?? ej a jakbym poblokował firewallem te wirusy i programy to tibia by mi lepiej działała?? bo mam lagi i może by juz nie było |
Może ktoś wytłumaczyć po co są te IP światów?:confused:
|
zeby zobaczyć czy dobry masz ping
ping znajdz sobie w google!!! jest wogóle dobry programik http://www.blackdtools.com/blackdping.php <podając ten link zwiekszyłem liczbę botterów o 100> wydaje mi sie że nie zalicza się do botów :)) :evul: no nie wiem czy cipsoft sobie życzy pingowania :) |
By się przydał Update tej listy bo niema tych nowszych serwerów.
|
Hmm.. dowierzam temat bo muszę (chcę) zobaczyc jaki mam ping a do tego potrzeba adresu ip mojego świata, wiec proszę o podanie ip Calmery
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |