Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Don Rzepka vs West Side (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226150)

Leeawe 31-12-2009 00:31

Rzepką stanął i zabili 31 lvl ;/

Tirus89 31-12-2009 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esiok (Post 2713204)
Co sie wogole stalo ;p nie zdazylem pobrac filmu :D

To co zwykle;] Noobki płaczą ze Rzepki traktują tą gre jak zabawa ( a nie jak inni całe ich zycie) i w najlepsze pkuja ile wlezie i co im sie pod reke podsunie;]

Krakoww 31-12-2009 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystiquer (Post 2713139)
heh dla mnie to jest smieszne..
uwalimy jakiegos wroga, dajmy na to ze 40 lvl, wchodze na forum i widze
"o ku**a ale szalejecie noby uwaliliscie w 5 40 lvla GZGZGZ" "hahaah noby"

pada od nas 45 lvl (NA RSIE LUB ZE SKULEM) wchodze na forum i widze
"haha rzepki cioty hahaha padaja jak szmaty hahaha"

co z tego, ze h lvl uwala low na dodatek rsa lub ze skulem, by czasem samemu nie zalaczyc skula.. smiechu warte..

czy my sie jaramy i chwalimy na prawo i lewo "o jaaa ale pk robimy" ?
NIE
jest temat i wrzucamy filmik z akcji. jak sie komus nie podoba to WCALE nie musi tego ogladac, a tymbardziej komentowac.

@melixaro
myslalem, ze jestes ogarnietym typem z ktorym mozna pogadac i wogole, ale po Twoim zachowaniu i tym co wypisujesz na tym forum straciles caly respekt w moich (i pewnie nie tylko w moich) oczach.
przykro mi, ze sprawia Ci przyjemnosc zabijanie typow (nie wpominajac low lvli), ktorzy kiedys trzymali z Toba sztame i bylo dobrze.

pozdrawiam

ty wez sie ogarnij i poczytaj wszystkie posty od konca bedzie wiedział oco be stwierdziliscie ze west side to nóóby a wy takie pro ogary wara niemozecie przyjac bo sie boimy noobów prawda?poczytaj od poczatku i potem pisz posta ok ? kurczaczku

--- Krakoww dodał 3 minut i 8 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystiquer (Post 2713139)
heh dla mnie to jest smieszne..
uwalimy jakiegos wroga, dajmy na to ze 40 lvl, wchodze na forum i widze
"o ku**a ale szalejecie noby uwaliliscie w 5 40 lvla GZGZGZ" "hahaah noby"

pada od nas 45 lvl (NA RSIE LUB ZE SKULEM) wchodze na forum i widze
"haha rzepki cioty hahaha padaja jak szmaty hahaha"

co z tego, ze h lvl uwala low na dodatek rsa lub ze skulem, by czasem samemu nie zalaczyc skula.. smiechu warte..

czy my sie jaramy i chwalimy na prawo i lewo "o jaaa ale pk robimy" ?
NIE
jest temat i wrzucamy filmik z akcji. jak sie komus nie podoba to WCALE nie musi tego ogladac, a tymbardziej komentowac.

@melixaro
myslalem, ze jestes ogarnietym typem z ktorym mozna pogadac i wogole, ale po Twoim zachowaniu i tym co wypisujesz na tym forum straciles caly respekt w moich (i pewnie nie tylko w moich) oczach.
przykro mi, ze sprawia Ci przyjemnosc zabijanie typow (nie wpominajac low lvli), ktorzy kiedys trzymali z Toba sztame i bylo dobrze.

pozdrawiam

ej bo niemoge sie powstrzymac ja z wami czymalem ta jakos 3 dni chyba zanim mi tam chara czy kolegi nie ubiliscie wogule jaki respekt coty chcesz coty królowa bona jestes ze mam sie cieszyc ze mam jakis respekt u ciebie sami zaczeliscie z tematem ze west side to nóóby to teraz zobaczymy kto nóób jak sie boicie mojego 130 ek moge sd kerem 50 ms leciec ? az tak boli bo niewiem wezmie sobie taifuna do druzyny nie bd plakac[/b]

--- Krakoww dodał 6 minut i 54 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka.. (Post 2713073)
Najwyższy lvl jaki zabił musiał się pochwalić.
Nieczepiaj się go ;//

11:21 Dwabi Lety is on a higher level to the south.

tam w tym swoim bractwie mozecie powiedzieć ze w nocy moze expic bo w dzien to tak no nie zabardzo sie klania expic choc czasem w nocy tez wbijam na sekunde zobaczyc co na tibiarzu B)

zero_skillu_szczylu 31-12-2009 12:59

dzisiaj na sylwku spróbuje u kumpla się wbić na t.com i sprawdzę czy jesteś online zapewne mi odpiszesz, że musiałeś tylko zalogować bo zapomniałeś o lootbagu

jerrry 31-12-2009 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakoww (Post 2713409)

11:21 Dwabi Lety is on a higher level to the south.

tam w tym swoim bractwie mozecie powiedzieć ze w nocy moze expic bo w dzien to tak no nie zabardzo sie klania expic choc czasem w nocy tez wbijam na sekunde zobaczyc co na tibiarzu B)

miśku ja już odrobiłem 45 :> i bardzo fajnie idzie mi expienie

vns.rlz 31-12-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2713509)

łooo 45 pger keep going

Krakoww 31-12-2009 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2713509)

njom
15:12 You advanced from Level 130 to Level 131.

to ja tez sie pochwale bedziesz ten sam tomb expil caly czas? to tam wyloguje odrazu za tp sdkera bd szybciej niz tym ek latac

Slivi 02-01-2010 23:21

Tak se czytam ten temat i nie moge sie powstrzymac zeby cos napisac :D

NoLIFERY!!

skonczcie z ta gra bo wam sie w glowie przestawia xd

@oOo@
A jak juz sie macie bic na tej tibii to dowalcie westside!! Rzepencje!!

pozdro od Rozpa ;) /hacked/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53.