Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystiquer
(Post 2713139)
heh dla mnie to jest smieszne..
uwalimy jakiegos wroga, dajmy na to ze 40 lvl, wchodze na forum i widze
"o ku**a ale szalejecie noby uwaliliscie w 5 40 lvla GZGZGZ" "hahaah noby"
pada od nas 45 lvl (NA RSIE LUB ZE SKULEM) wchodze na forum i widze
"haha rzepki cioty hahaha padaja jak szmaty hahaha"
co z tego, ze h lvl uwala low na dodatek rsa lub ze skulem, by czasem samemu nie zalaczyc skula.. smiechu warte..
czy my sie jaramy i chwalimy na prawo i lewo "o jaaa ale pk robimy" ?
NIE
jest temat i wrzucamy filmik z akcji. jak sie komus nie podoba to WCALE nie musi tego ogladac, a tymbardziej komentowac.
@melixaro
myslalem, ze jestes ogarnietym typem z ktorym mozna pogadac i wogole, ale po Twoim zachowaniu i tym co wypisujesz na tym forum straciles caly respekt w moich (i pewnie nie tylko w moich) oczach.
przykro mi, ze sprawia Ci przyjemnosc zabijanie typow (nie wpominajac low lvli), ktorzy kiedys trzymali z Toba sztame i bylo dobrze.
pozdrawiam
|
ty wez sie ogarnij i poczytaj wszystkie posty od konca bedzie wiedział oco be stwierdziliscie ze west side to nóóby a wy takie pro ogary wara niemozecie przyjac bo sie boimy noobów prawda?poczytaj od poczatku i potem pisz posta ok ? kurczaczku
--- Krakoww dodał 3 minut i 8 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystiquer
(Post 2713139)
heh dla mnie to jest smieszne..
uwalimy jakiegos wroga, dajmy na to ze 40 lvl, wchodze na forum i widze
"o ku**a ale szalejecie noby uwaliliscie w 5 40 lvla GZGZGZ" "hahaah noby"
pada od nas 45 lvl (NA RSIE LUB ZE SKULEM) wchodze na forum i widze
"haha rzepki cioty hahaha padaja jak szmaty hahaha"
co z tego, ze h lvl uwala low na dodatek rsa lub ze skulem, by czasem samemu nie zalaczyc skula.. smiechu warte..
czy my sie jaramy i chwalimy na prawo i lewo "o jaaa ale pk robimy" ?
NIE
jest temat i wrzucamy filmik z akcji. jak sie komus nie podoba to WCALE nie musi tego ogladac, a tymbardziej komentowac.
@melixaro
myslalem, ze jestes ogarnietym typem z ktorym mozna pogadac i wogole, ale po Twoim zachowaniu i tym co wypisujesz na tym forum straciles caly respekt w moich (i pewnie nie tylko w moich) oczach.
przykro mi, ze sprawia Ci przyjemnosc zabijanie typow (nie wpominajac low lvli), ktorzy kiedys trzymali z Toba sztame i bylo dobrze.
pozdrawiam
|
ej bo niemoge sie powstrzymac ja z wami czymalem ta jakos 3 dni chyba zanim mi tam chara czy kolegi nie ubiliscie wogule jaki respekt coty chcesz coty królowa bona jestes ze mam sie cieszyc ze mam jakis respekt u ciebie sami zaczeliscie z tematem ze west side to nóóby to teraz zobaczymy kto nóób jak sie boicie mojego 130 ek moge sd kerem 50 ms leciec ? az tak boli bo niewiem wezmie sobie taifuna do druzyny nie bd plakac[/b]
--- Krakoww dodał 6 minut i 54 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pepeszka..
(Post 2713073)
Najwyższy lvl jaki zabił musiał się pochwalić.
Nieczepiaj się go ;//
|
11:21 Dwabi Lety is on a higher level to the south.
tam w tym swoim bractwie mozecie powiedzieć ze w nocy moze expic bo w dzien to tak no nie zabardzo sie klania expic choc czasem w nocy tez wbijam na sekunde zobaczyc co na tibiarzu B)
|