Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Najlepsze pvp? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226491)

Clockwerk 11-01-2010 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2718656)
Z botem kazdy dzis potrafi w miare karac, w sumie skulla nie mial odpalonego wiec.. i tak cisneli go na random wiec mieli w niego pewnie wyjebane. To ze nie padl to swiadczy tylko jakim przyjebanym serverem jest ta cala Berylia.

na beryli każdy tylko czeka aż druga osoba łodpali skulla, aby zwołać pół serva

Erverse 11-01-2010 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka.. (Post 2718675)
Name: Nissault
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 169
World: Rubera
Residence: Venore
Married to: Hinata'Hyugga
Last login: Jan 10 2010, 23:06:18 CET
Account Status: Premium Account

aha

lol, zdawało mi się, że on jest z elysii, widziałem tam jakiś znajomy nick Oo. Arioc scalp jakby tam stał, aż zaraz sprawdzę.

Cytuj:

Z botem kazdy dzis potrafi w miare karac, w sumie skulla nie mial odpalonego wiec.. i tak cisneli go na random wiec mieli w niego pewnie wyjebane. To ze nie padl to swiadczy tylko jakim przyjebanym serverem jest ta cala Berylia.
no widac jak ta cała banda z botem "ogarniała" imo jedynie ziobi coś tam robił.

@edit
lol, widziałem arioc scalpa na filmiku, sprawdziłem na vipie i też tam był, a pamiętałem go z elysi, czyli się przeniósł... a już myślałem, że nissa grał na elysi a potem spieprzył na ruberę =D

Piio 11-01-2010 17:31

Beast jest niezły a dla mnie legendami są:
Masakrowiec, Nemtor (1 ownerzy),

potem mogą być jeszcze: Dempah, Garlerdon, Bapupa, Wizav

znowubanhehe 11-01-2010 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clockwerk (Post 2718703)
na beryli każdy tylko czeka aż druga osoba łodpali skulla, aby zwołać pół serva

tak jest praktycznie na każdym serwerze

Pepeszka.. 11-01-2010 18:10

Apropo aradny tak coś z przed chwili ;p

http://img300.imageshack.us/img300/2267/aradna.png

Erverse 11-01-2010 18:24

Heh... taa, ale Mich pewnie już nią nie gra : P.
Co do nemtora - nie ma żadnych wielkich umiejętności oO, a z masakrowcem pamiętam fajną historię, jak przypadkiem pod depo puścił ue i ban : D

co do innych legend - setzer gambler _/

Syf_Zor_ 11-01-2010 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka.. (Post 2718675)
Name: Nissault
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 169
World: Rubera
Residence: Venore
Married to: Hinata'Hyugga
Last login: Jan 10 2010, 23:06:18 CET
Account Status: Premium Account

aha

Pomylilem swiaty. Ale to i tak nic, bo czy Berylia czy Rubera to jeden pies i tu i tu nie ogary z tego co widzialem.

Ogolnie mowiac najwieksza legenda jest dla mnie Petro. To byl prawdziwy ogarniacz.

Allleman 11-01-2010 21:36

HAHAHA NEMTOR HAHA chyba jak wbił rs'a ostatnio to może pokazał pvp HAHAHA

Piio 11-01-2010 21:42

Może nie zauważyłeś, że napisałem 1 owner Nemtora.
Nie wiem kto teraz nim gra i jak gra, mnie interesuje nemtor jakiego znam z 7.4 dlatego mówię, że legenda.

Erverse 11-01-2010 22:46

Najdłużej i najwięcej nemtorem grał zecik z Olecka, ale podobno dostał go na jakimś 80(?) lvlu.

Hovvner 12-01-2010 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2718768)
Co do nemtora - nie ma żadnych wielkich umiejętności oO, a z masakrowcem pamiętam fajną historię, jak przypadkiem pod depo puścił ue i ban : D

co do innych legend - setzer gambler _/

Chary Micha to bodajże Sorvys i Crazefang, ale głowy nie dam xd

Tibia 7.8-7.9 Sixth Aspect Amera, w parunastu przeciw całemu serwerowi, a nie dość że Amera była ich to jeszcze i trzęśli innymi światami ;)

Jety 12-01-2010 05:50

TRue

ehh..
-Wizav kiedys..bo teraz nie szaleje
-Setzer Gambler _/_/_/_/
-Liam darkcrosser "one man army"
-Petro czyli old "Taifun devilry"
-Ardana i te jego akcje =DD
-Emebermane strasznie swoj lvl wykorzystuje a to tez skill
-Fast'mot <333333
-Dempah ogarniety bc
-Niklas wie jak spierdolic dobrze
-No i nasz Be ast =DD

Liper 12-01-2010 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2718768)

Zdziwiłbyś sie.

FerdekKiepski 13-01-2010 21:47

TA na aradnie teraz jakis noob gra...
Od kiedy po hacku micha ktos wbil ta setke to wlasnie nowy owner.

Elesar Inferno 14-01-2010 15:29

O kurwa bo pierdolne kozła co takiego zajebistego jest w tym, że ziomek s*******a przed bandą brazoli na dashu z anty parolem i auto healingiem od czasu do czasu wciskajac hotkeya z UE? Owszem gośc nie jest taki zły ale bardzo daleko mu do miana "ogarniacza" (jeśli brać pod uwage ten filmik bo innych nie widzialem) biegac w kołko na anty paraliżu kiedy jesteś szybszy niż 90% ludzi ktorzy cie gonia naprawde wymaga zaledwie jednej ręki a wy jaracie sie jakby rozpierdolił tam caly server sam, widze ludzie, że jedziecie po stereotypach ktos napsize, że ktos zajebiscie ogarnia to ty to potwierdzisz zeby nie wyjsc na idiote :)

Gold69 15-01-2010 13:50

Nie mam pojecia czym wy sie tak w ogole podniecacie ; ) Koles mial farta ze ganiala go banda kretynow...

Pepeszka.. 15-01-2010 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2720025)
O kurwa bo pierdolne kozła co takiego zajebistego jest w tym, że ziomek s*******a przed bandą brazoli na dashu z anty parolem i auto healingiem od czasu do czasu wciskajac hotkeya z UE? Owszem gośc nie jest taki zły ale bardzo daleko mu do miana "ogarniacza" (jeśli brać pod uwage ten filmik bo innych nie widzialem) biegac w kołko na anty paraliżu kiedy jesteś szybszy niż 90% ludzi ktorzy cie gonia naprawde wymaga zaledwie jednej ręki a wy jaracie sie jakby rozpierdolił tam caly server sam, widze ludzie, że jedziecie po stereotypach ktos napsize, że ktos zajebiscie ogarnia to ty to potwierdzisz zeby nie wyjsc na idiote :)

Właśnie.Niewidziałeś innych filmików..

Piio 15-01-2010 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2720025)

To jest Tibia, pro playerze... ciekawe co ty byś chciał tu zrobić. Pewnie byś zapierdolił każdego z exori vis. Kolejny co by wszystkich krytykował. Skoro nie ma za wiele takich filmów to znaczy, że jak na Tibie, jest to dobry ogarniacz.

Elesar Inferno 15-01-2010 15:03

Nigdzie nikogo nie skrytykowalem tylko stwierdzilem fakt ze jesli wedlug was taka akcje jest "ogarnieciem" to sory ale kurwa huja widziliscie

Erverse 15-01-2010 15:19

Masz rację, chuja widzieliśmy. Dlatego nagraj ty filmik swoim 205 rp i pokaż nam co to jest prawdziwe pvp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.