Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szczecin ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2281)

Gonzo von Krenzel 03-02-2004 16:00

To ja myśle, że przy tym sklepie z laptopami można. Bo jak tam przy jakieś gołej ścianie mamy się spotkać to przypał tam wogle iść, bo jeszcze ktoś zobaczy ;). A z tego co mówisz Gewof to przy tym sklepie z laptopami też mało ludzi jest ... .
[ALIGN=center]UWAGA!!![/ALIGN]
Co wy na to? :D

Zaglada 03-02-2004 16:10

Może wszyscy sobie nakleimy karteczki na czole ze swoim nickiem? =P

Gewof 03-02-2004 21:27

A wiec ustalilismy ja, Gonzo von Krenzel i Zaglada ze spotkanie odbedzie sie w sobote o godzinie 14 w galaxy prz sklepie z laptopami(2 pietro zaraz przy salonach Ery, Idei i Plusa :)) Chodzi tam malo ludzi i latwo znalezc. Kazdy kto chce byc na spotkaniu niech przyokazji napisze jeszcze na forum zebysmy wiedzieli ile bedzie mniej wiecej osob 8) Do zobaczenia w sobote :P

nawigator 03-02-2004 23:48

LOL to ze jestem nawigatorem nie znaczy ze trafie do galaxy ;// ktos musial by mnie odebrac z przystanku busów lol
bo sam nie dam rady za duze miasto ;///
mam nadzije ze nie bede sam jako jedyny pelnoletni lol :D
cya on forum lol hyhy

Gonzo von Krenzel 04-02-2004 11:34

"Z przystanku busów" tzn. z dworca PKS ?
Mam nadzieję, że trochę znasz Szczecin, więc spróbuj pochodzić po tej stronce.
http://www.promocja.home.pl/SzczPrzeglad.htm
Przedewszystkim zwróć uwagę na pola:
4.2 - GALAXY jest koło PAZIM-u (Radisson-u) odrazu zobaczysz...;
5.2 - tam zaznaczony jest dworzec.

nawigator 04-02-2004 13:40

ooo wielkie dzieki :) juz bynajmniej wiem jak dojsc :)
nom to tyraz nie ma problemu :)))

Smalec 04-02-2004 13:51

Smalec of antica,antica,18,2348332

Monoron 04-02-2004 15:17

Damianive 13 lvl. Amera. Knight.

Damian 14 lat. Szczecin :D

gg 2232620

Monoron 04-02-2004 15:21

GALAXY

A apropo Galaxy to muuuusisz trafić.
To jest w samym centrum miasta.
Obok budynku PAZIMU. (niektórzy mylą z hotelem RADISSOn) Prawie najwyższy w mieście, z daleka go widać.
To jest na ulicy Rajskiego (przedłużenie wyzwolenie zaczynającego się obok rynku na kołłątaja.)
Musisz trafić.
I zabierz kase to się powspinasz. :D

Gewof 04-02-2004 17:24

Nawigator jak chcesz to mge cie odebrac z tego przystanku :D(chodzi o tego obok pkp??) Jak tak to o 13 moge tam byc i czekac w kasie(na dole po schodach) Poznal bys mnie po szerokich, blekitnej zimowej czapce( z motywem mózgu na bokach) pisaki, i granatowa kurtka, "smycz" clinica(niebisko-szara) Mysle ze nie mial bys problemow z rozpoznaniem :)) Wez troche kasy bo na bilety bedzie trzeba, jak bys chcial cos zjesc i jak mowili inni powspinac sie hehe :) I napisz do mnie na gadu gadu(1421536) to sie zgadamy dokladniej i bedzie looz. Pozroofka

Gonzo von Krenzel 07-02-2004 15:27

Odbyło się właśnie super spotkanie w GALAXY. Mam nadzieję, że wszyscy (trzy osoby) bezpiecznie wrócili do domu.
P.S. Dlaczego Was nie było?!?!?!?!
P.S. 2 Totalna porażka...

Gewof 07-02-2004 16:02

Wow byly takie masy fanow tibi w Galaxy ze az na chwilke musieli prad wylaczyc bo sie przeciazenie zrobilo 8o Ogolnie to THX "wszystkim za przybycie" na spotkanie czyli mojemu qmplowi i osobie o nicku Gonzo von Krenzel 8) wogole to sie zawiodlem na was X( Mialo byc tle osob a tu co!! 3(slownie trzy) osoby! Oczywiscie zaraz kazdy sobie znajdzie alibi ze byl u babci, dziadka itd. ale mogliscie uprzedzic nas. Dzieki Gonzo ze byles :)) a pozostali maja wielki minus X(

Zaglada 07-02-2004 16:13

Wybaczcie, że mnie nie było... ale jakieś straszne źle się czuje, już od wczoraj, myślałem, że to przejdzie ale jednak nie. Obiecuje, że na następny raz będę...

nawigator 07-02-2004 21:56

taa ja bym byl pisalem do naszego forumowego kolegi na GG zeby mnie oebral ale on nie odpisal wiec mnie nie byo :( a zaluje :(((
that sux

Gonzo von Krenzel 07-02-2004 23:22

Ekhm...
Do kogo pisałeś?? :D
Bo Gewof mówił, że naparzał do Ciebie ciągle na GG ale nie uzyskiwał odpowiedzi ... A pozatym dałem mapke i się zawsze zapytać można - mało ludzi mieszka w Szczecinie? :P

nawigator 08-02-2004 09:09

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
Ekhm...
Do kogo pisałeś?? :D
Bo Gewof mówił, że naparzał do Ciebie ciągle na GG ale nie uzyskiwał odpowiedzi ... A pozatym dałem mapke i się zawsze zapytać można - mało ludzi mieszka w Szczecinie? :P
moze pisal ale dopiero po poscie jaki zrobilem (keidy spotkanie sie zakonczylo) ja pisalem i nie odpowiedzial nie wiem dlaczego moze mu sie cos zepsulo, teraz nie ma o czym gadac:(

Gonzo von Krenzel 08-02-2004 11:12

No szkoda... W każdym razie już chyba nie będziemy organizować takiego spotkania :( . Radze innym zebrać naprawdę duużą liczbę osób i liczyć się z tym że 3/4 ludzi nie przyjdzie...
P.S.
gimli syn gloina - Dlaczego Cię nie było?? ;(

Gimlos 08-02-2004 11:22

przyznam szczerze ze po prostu nie sledzilem od jakiegos czasu tego tematu, bo rzadko moglem wchodzic na forum przez kilka ostatnich dni, i calkowicie wypadlo mi to z glowy :(

nawigator 08-02-2004 23:11

ooo gimill shame on you :>
heh ja najbardziej wlasnie chcialem osobiscie gimilla poznac mojgo dobrego kolege z forum :)
heh jak nazbieram ludzi to zrobie cos takeigo u mnei w miescie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14.