![]() |
Matko... Tylko jest różnica jak wbijasz hity po 300, a po 50. Skill dla palladyna to podstawa. Bardzo irytujące jest gdy paladynem często zdarza się spearem nie trafić, a jak ktoś gra cały czas sorkiem no to przykro mi bardzo, ale hity z różdżki od mlvla dużo nie zależą. Jak ktoś boci to na skille nie patrzy, ale przyjemność jest tylko wtedy gdy satysfakcjonują nas zadawane hity. Sam miałem kolegę, który miał 3 postacie, 2 knighty 1 palladin i na każdym był skill doprowadzony do 80. Nie wbił nigdy powyzej 40 lvla, niedawno skończył grać. Dla niego grą było skillowanie, dla innych expienie.
|
A noobki dalej męczą ten temat, nie zgadzają się teamem od nieskillowania i ... dają dokładnie takie same rady jak my. Nauczcie się DEBILE w końcu czytać ze zrozumieniem.
Cytuj:
A teraz czekam na kolejnego noobka, który stwierdzi, że poradnikowe skille są niczym biblia i że sorc gówno się może na tym znać. |
Cytuj:
|
Ja osobiscie polecam na Isle Of Destiny skilowac sam shield ;] a jak zostaje te 500 expa do 9 lvl to expic na trolach tam i dzieki temu wyszedlem na 9 lvl 30/48 4mlvl ;] Potem exp do 50 na trolach i pozniej jak bylo juz 50/52 to skill na dwarfach do 65/56. Aktualnie mam 32 lvl i 71/58 i gra mi sie przyjemnie i planuje kupic pacc na 50-55lvl ze skilem ok 75;] sadze ze wtedy juz staje sie pacc w pelni oplacalny gdyż mozna korzystac w dobrych miejscówek dla srednio lvlowych palków ;)
|
masz wyczucie gościu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |