![]() |
Cytuj:
http://www.rockmetalshop.pl/product-...-wz-369s-.html Co do trampków takich za kostkę to uważam, że są pedalskie, przynajmniej tak wyglądają w nich kolesie z mojej szkoły, bo paru nosi takie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zwłaszcza w wersji Hello Kitty (srsly widziałem).
|
Zycze powodzenia skoro nie wiesz jakie buty sobie kupic i pytasz sie na forum :)
Jesli chodzi o mnie, podobaja mi sie buty Salomona z tym, ze sa drogie :P |
Pozostaje czekać tylko na temat typu "Lepsze majtki czy bokserki - jak myślicie" :>
|
Buty na deske rlz, nosze takie juz z 5 lat i zawsze trzymają conajmniej 2 sezony, do tego wporzo wygladaja.
|
Cytuj:
Nie odnoszę się do twojego przykładu ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale mam dużo takich samych ubrań. Np. z 6 sztuk zwykłych czarnych prostych koszulek bez napisów. itp itd. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Etnies'ow nie mialem, do tej pory Globy,Osirisy i teraz Esy, wszystkie sie trzymaja i tylko pieta sie troche sciera. :)
|
Glany są dla leszczy, prawdziwy twardziel chodzi w balerinach!
Apropo skejtowskich butow: Croppy są do d. DC i najacze SB tylko ładnie wyglądają Adio mają mocną podeszwe, mozna nimi hamować jak sie jedzie motorem. |
Jak dla mnie Adio mają za duży "jęzor". Dlatego preferuje etnies'y pomimo, że się ściera ta pięta: P Chodzić się da, ale nie radze w deszczowe dni:p
|
Cytuj:
Zreszta niewiem co jest zlego w noszeniu trampek przez mezczyzn (osobiscie sie nie spotkalem ani razu ze zlym slowem noszenia przezemnie trapek)? Kolejna dyskryminacja i stereotypy sie rodza... Pedalskie to dla mnie sa sandaly i to jak sa noszone przez wiekszosc (dlugie spodnie i jeszcze skarpety x.X). |
Nienawidze sandałów, wole mieć spocone stopy w lato niż w tYM chodzić : D
@offtop Nie rozumiem czemu się czepiacie tego tematu, przynajmniej są jakieś rozmowy. Jak mówi stare przysłowie "lepszy but niż nic". |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |