![]() |
No tak, w razie czego stracicie parę złotych, okropne : P
|
5 czy 10 zł?! :o Toć to fortuna! :D
Nie no niby kilka zł, ale też poświęcony czas itd. Na pewno było by szkoda, jak większość narobiło sobie ochoty na jakieś większe nagrody, a tu nagle plajt. Poczekajmy do maja to się przekonamy =) |
Nie chodzi mi o smsa: P Tylko własnie o to rozczarowanie;)
|
E tam, rozczarowanie. Przecież nie wbijacie na kompa specjalnie, żeby się tam zalogować. Jakby się dzisiaj okazało, że wszystko zniknęło, to bym sobie machnął ręką i tyle :P
|
http://www.take a gift.pl/polecam:198543 (ofc razem)
moj reflink ^^' bylbym wdzieczny gdyby ktos skorzystal : ) |
Cóż, to może i ja się podzielę swoim linkiem ;)
Oto o mój link polecający: take a gift.pl/polecam:20236 |
Głupota totalna, nawet jak uzbierasz punkty na koszulkę to i tak jest niedostępna :>
|
No jak na lockerz - pierwszy restock będzie pod koniec kwietnia podobno
|
REWOLUCJA W POLSKIM INTERNECIE!!! Do wygrania xboxy 360 elite, playstation 3, psp, wypasione telefony kom i inne konsole. Wszystko za darmo, wystarczy, że wejdziesz w poniższy banner i się zarejestrować na stronie, wypełnić ankiete i zdobywać starsy!!! WEJDŹ!!! Wejdź, zdobywaj i wygrywaj!!! Im szybciej się zarejestrujesz, tym szybciej zgarniesz nagrody. POLECAM!!! |
Ja mam już prawie 200 000 starsów ale coraz bardziej wierze, że to kant niestety a na psp bym sobie popykał ;D
|
@mistrzunhio
Tak się koleś starał z ta dużą czcionką i kolorkami, a zapomniał o podaniu właściwego linku :( |
Cytuj:
|
|
To co? Zabawa skończona? :)
|
W sensie? : P
|
|
To masz chyba jakiś błąd, bo ja się loguje normalnie od kilku dni.
|
Wyczysc ciasteczka.
|
Ja mam 360 000 stars, zbieram na telefon, a dziewczyna zbiera na lustrzanke i ma jakieś 250 tys ;p
|
Ktos juz cos wygral oprocz koszulki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |