![]() |
Cytuj:
|
Pochwalić się, kto policzył odległość tego punktu od odcinka |AB| w zadaniu z trapezem. Z Talesa to trzeba było?
|
Cytuj:
@edit Z angola będzie 49/50 xD myslalem, ze na takim tescie dla kretynow nie bedzie 1 okresu warunkowego i odruchowo zaznaczylem will decorate xd |
Ano właśnie, jeszcze się chciałem zapytać, który tekst na humanie streściliście? Bo u nas od cholery ludzi nie doczytało, że pierwszy trzeba, nie wiem w sumie czemu : D.
|
Dajcie spokoj, ten caly egzamin gimnazjalny coraz bardziej przypomina mi nianczenie. Rok temu byle glab mial okolo 80 pkt. Jaki jest sens w az takich latwych egzaminach? Pamietam jak dostalem ze swojego 72 pkt kiedy srednia byla okolo 60 i to bylo cos, a teraz pewnie 85 pkt i czlowiek sie martwi czy sie do wybranego liceum dostanie, beznadzieja.
|
JAK WYNIKI DZIEWCZYNY ?:)
/flame |
149 pkt do klasy, myślę, że się dostanę. Tylko 32 osoby dały "moją" klasę na pierwsze miejsce w podaniu (a ilość miejsc w klasie to właśnie 32).
|
163 do klasy, 43 human, 47 mat-przyr, 49 język. Strasznie olałem, mogło mimo wszystko być lepiej, ale podobno test trudny, a punktacja z humana bardzo nieprzychylna
|
No niezłe te wyniki, ja w zeszłym roku miałem 130pkt i tak się dostałem gdzie chciałem.
Edit. Też mieliście zadanie z fizyki z podanymi wzorami? :D |
wzorow nie bylo ;p
Human : 42 Chemiczno-Biologiczny : 39 Angielski : 49 Do klasy 143 mam nadzieje, ze sie dostane bo jest 55 osob na 30 miejsc :x |
Szacunek, ja miałem tylko 71 pkt i się dostałem do dobrego liceum :D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |