![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Nie żałuję ani złotówki wydanej na SC2. Choć właściwie wydałem kasę tylko na key, bo i tak ściągnąłem angielską wersję. |
Cytuj:
Witaj w klubie. O real ID mozna prosic?:D |
Dam nick postaci i kod ;)
Arcas 922 |
Chwalcie sie, jakie miejsce w lidze zajmujecie.
Ja gold, top 10 jak gram. Jak nei gram, to spadam do kolo 20 miejsca:P |
Ja tam mam 94% achievementów w kampanii i dopóki nie wbije 100% nie zabieram się za multi :P
|
Ja tak samo, dopoki nie bedzie 100% to multi na boku bedzie :)
|
99% kampanii i 99% achievementów za mną...
Ps. Odkryłem sposób jak można klonować kody do tejże gry (nikt mi nie uwierzy,ale nie zależy mi na tym) :D |
Ciekawi mnie czy ktoś się postara o lan launcher :) Fajnie by było gdyby takowy wyszedł
|
Cytuj:
Ciezko chyba by bylo "przerobic" gre zeby obslugiwala lana + albo postawienie pirackiego serva do sc2, lub w jakis sposob znowu zmienic kod gry, zeby nie weryfikowala konta. Nie znam sie na programowaniu itp. ale imo jeszcze dlugo poczekamy na pirackie serwery sc2, a co dopiero mozliwosc lana. Kup lepiej sc2 i nie marudz. gra jest warta tych pieniedzy, a dzieki "wysokiej" cenie mniej dzieci neo w to gra. ( co nie oznacza ze da sie ich spotkac, bo one sa wszedzie, ba, dzieci neo nawet zyja poza granicami polski!) |
Każda gra ze stajni Blizzarda jest warta pieniędzy które za nią chcą ..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba po Diablo III :P
|
Ha wiadomo, że warto ale ja czekam do świąt bo teraz i tak nie mam kiedy grać a pewnie na święta do 100zł zejdzie ^^
|
Cytuj:
Co do pieniędzy, od kiedy na Blizzardzie łapę położył szef Activision - Bobby Kotick pieniędzy trzeba płacić jakby coraz więcej. Mam tylko nadzieję, że w swojej chciwości Kotick nie zacznie Blizzarda poganiać, bo jeśli stracą czas na dopracowywanie swoich gier to będzie to dla nich początek końca... |
Swoją drogą ktoś testował te nowe opcje graficzne? Okluzja oświetlenia coś tam coś tam, jakieś efekty związane z oświetleniem w każdym razie :P. Wyszły nowe sterowniki do nvidii i jest tam takie coś w changelogu:
Cytuj:
|
Jeszcze fajnie by było mieć kartę graficzną ;) a nie jakieś wbudowane gówno
|
Duch Niespokojny, a ja myślałem, że Blizzard przesadził i zrobił za słabą grafę w StarCrafcie III. Znaczy wiesz, po tym co pokazał np ostatni Total War myślałem, że Blizzard zrobi podobnie szczegółową grafikę. Tym bardziej, że jednostek w największych bitwach w Napoleon Total War jest na pewno więcej niż w największych sieciowych potyczkach w StarCraft II
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Jak tam się trzyma klimat SC2? Bo słyszałem różne opinie. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |