Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tibia vs. WoW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=233052)

tolekcacek 12-06-2011 16:52

Tibia jest lepsza. WoW oprócz abonamentu wymaga stałej inwestycji w dodatki, bo po każdym masa ludzi przenosi się na nowe landy. Może jest rozbudowany ale przeciętny gracz nigdy nie kosztuje wszystkich jego funkcji i zwyczajnie jestem rasistą. W Tibii jest jedna, ludzka rasa. Precz z orkami i taurenami! Gobliny do gazu!

_WrD_ 13-06-2011 14:19

To się nazywa bycie retarded i ograniczonym. A w Tibii co? Przecież żeby wykorzystać pełny potencjał gry trzeba mieć PACC, a przeciętny gracz nigdy nie kosztuje wszystkich jego funkcji :) Poza tym - za lepsze płaci się więcej. A pomijając koszty grania w obie gry, WoW wygrywa o jakieś tryliard lat świetlnych.

ruszek 13-06-2011 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tolekcacek (Post 2810771)
Tibia jest lepsza. WoW oprócz abonamentu wymaga stałej inwestycji w dodatki, bo po każdym masa ludzi przenosi się na nowe landy. Może jest rozbudowany ale przeciętny gracz nigdy nie kosztuje wszystkich jego funkcji i zwyczajnie jestem rasistą. W Tibii jest jedna, ludzka rasa. Precz z orkami i taurenami! Gobliny do gazu!

Idąc dalej tym tokiem myślenia, stary spleśniały chleb znaleziony na śmietniku jest lepszy od bułki z serem za 2 zł. Wymaga stałej inwestycji w dodatki ? A to ciekawe, bo ja grałem w wowa jakieś półtorej roku i nie inwestowałem w nic innego oprócz abonamentu. Poza tym, masa ludzi przenosi się z ICH wyboru, równie dobrze mogę powiedzieć że masa ludzi przenosi się w tibii na inne serwery... A kto ci każe próbować wszystkich funkcji ? Czy jak nie odkryjesz 4958495849589485948594859 miejsc i itemów, to gra nie będzie miała sensu ? WoW jest tak skonstruowany żeby mogli w niego grać casuale, tak jak i no-life'y. Fanboyowanie przesłania ci umysł.

Luker's 13-06-2011 16:55

WoW vs Tibia?
Kiedyś tibia miała coś co powodowało że inne gry schodziły na inny plan ale teraz to ju nie to samo.

Mogę płacić abonament bo mam stałą prace w kafejce internetowej. czasu tez mam dużo , nawet teraz mogę grać ale nie chce , nie kreci mnie jakoś WoW. Tibia wygrała u mnie z wowem bo mam na okrągło w pracy ludzi co przychodzi i gra w Tibia... co siedzą od 10.30 do 13.30. Potem idą się rozerwać lub coś w ten deseń.
Normalnie Chłopaki. Zwłaszcza że mam kilku Ludzi od Wowa co siedzą od zamka do zamka... I przypominają oni Nerdowską Elitę :/ to mnie do końca odstraszyło.

Lasooch 13-06-2011 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2810813)
co siedzą od 10.30 do 13.30. Potem idą się rozerwać lub coś w ten deseń.

Masz na myśli tych, co idą grać w kafejce od 10.30 do 13.30 na gimbusowskich wagarach, a potem wracają do domu i grają od 13.45 do 23?

Knight Patryk 13-06-2011 18:22

trololololo <-- tyle to wszystko warte

_WrD_ 13-06-2011 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 2810821)
trololololo <-- tyle to wszystko warte

Lol, thumb up

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21.