![]() |
Doszły mnie słuchy, że LEATHER WHIP można podobno wyciągnąć z Bog Rider'a.
Ile jest w tym prawdy? |
Leather Whip, Wypada z: Bog Raider , Vampire Bride, Nightmare, Diblis The Fair w każdym przypadku bardzo rzadko on wypada.
|
Tak czytałem to ale różne strony podają inny drop
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
.
Kiedy są te rajdy że pojawiają sie te panterki?
|
A co z War Horse? Gdzie one się podziewają?
|
War Horse pojawia się podczas ucieczki ze stajni w Thais i Venore.
Nie sa to czeste ucieczki i w dodatku bardzo ciezko napotkac tego prawidlowego konika . |
;)
bardzo ciezko mi zdobyc hunting horn misje te robilem z 20x i nic. 3x wypadl t ring to tyle....
|
Ech mnie z moutami nie chce się bawić wole zapłacić 500 gp za konie którym biegam 24h. Niż starać się i wydawać dużo więcej kasy na inne. Moim zdaniem powinny dawać odpowiednio szybkości w zależności od trudności złapania go.
|
Tez uwazam ze powinny byc lepsze i gorsze wierzchowce a nie wszystkie takie same...
|
Mounty traktował bym bardziej jako dodatek do outfitu ;) który przy okazji dodaje troszkę szybkości. Taka prawda :)
|
Mounty
Witam!
mam pytanie, a mianowicie: CZy po minięciu czasu konta premium nasze zwierze np. ślimak zostaje czy znika? |
Zwierzę zostaje, ale nie możesz go "dosiadać" na koncie FACC, po prostu gdy znów zakupisz konto premium, będziesz mógł na nim jeździć. :)
|
wszystkie dobre.. skorpion chyba najlepszy :)
|
szkoda ze nie mozna jezdzic na facc na wierzchowcach
|
Lotnolem niedawno bag of apple slices do oswajania oslow - zobaczylem na tibia wiki i pisalo ze warte 200k - oczywiscie podnieta ale okazalo sie za na moim swiecie kosztuje 3k :D ( refugia )
|
A co się dzieje z wierzchowcami gdy się padnie? :confused:
|
Cytuj:
A co ma się dziać? Przecież jak umierasz to addon do outfitu ci nie odpadnie, więc po prostu zostaje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |