![]() |
@Bonhert-bo z mlvlem to mana jest naliczana tylko co 20, wiec rzucajac np. adori gran(70 many) zalicza ci sie tylko 60, przy exurze(25) tylko 20 etc. To juz bylo udowadniane;)
|
niom niom bravo:D szczerze mowionc te twoje przeliczenia muszą byc na poziomie liceum lub higher lv:P bo ja ich nie jarze (różniczka? was is qv das?:P) a co by tam nie mowic z matmy jesem dobry:P ale co ja sie tam bede chwalic:P bravo ladnego arta:P
a tak btw: jak zrobić by zastosować ten wzór do tabeli w exelu? próbowalem ale nie wychodzi:P zaglupi komp/ja* *niepotrzebne skreslić:P HAIL TIBIA! |
Hmm, a ja się akurat wczoraj kłóciłem z matką na temat "Co Ty masz zamiar robić po studiach matematycznych"^^. Ale z drugiej strony, to ze będe potrafił wyznaczyć wzór na doświadczenie w grze nie jest chyba najlepszym argumentem:)
Gratulacje dla autorki. Też kiedyś taki chce być:P |
Cytuj:
Kod:
=(50/3)*$A1*$A1*$A1-100*$A1*$A1+(850/3)*$A1-200 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Heh u mnie jest masakra z matematyki.
No ale gratuluje ci za to ze chcialo ci sie tak to napisac :) ps.nie wiem o co w tym wszystkim chodzi :P:P:P |
Powiem tak... Spojrzałem jednym okiem...
o_O potem drugim... O_o Hmmm... eee, Całka? Różniczka? O co chodzi? :P Wiesz... narazie jestem newbie jezeli chodzi o matematykę na takim poziomie, bo zaczynam liceum dopiero we wrześniu (no, to co pokazałaś to już studia, ale cicho :P ), ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze to kiedys zrozumiem :P Nie bede ci gratulowal wiedzy, bo to co zademonstrowalas to chyba podstawowy poziom z wyższej szkoły jazdym ale pogratuluje ci ocenek :P (Czyi standardowy post z tego tematu... ehh) |
gratz
matma jest fajna bo jest ograniczona cyframi i niewiadomymi przez co w pewnym sensie jest prosta
wystarczy chcieć nawet dla takiego ucznia jak ja jest to do zrozumienia wystarczyło mi pożyczenie kśiążki od kolegi :) i 3h patrzenia w monitor i na książke :D ja moge wam psychoanalizy pisać jak chcecie :P gratz gratz gratz |
nie latwiej sciagnac tibia gg ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CooL
MĄDRA JESTEŚ!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o :) :) :)
|
No no piękna matematyka! To lubię, szkoda tylko że nie znam różniczek...
|
hmmmm...
Można jaśniej. Nic nie zrozumiałem. Nigdy nie byłem orłem z MAtmy :baby: . NApisz jaśniej.
|
Naprawde podziw...
Kiedys oliczylem wzor na lvl, ale nie do konca wiem co napislaes :) |
Nie wiem czemu ale ta funkcja C++ nie działa poprawnie. Chciałem wykorzystać ją w swoim programie ale na lvl 1-szy zwraca ona 94 exp a na 2-gi 181 exp 0.o
|
milo ze sa na tym swiecie jeszcze inni ludzie pracujacy jak ja :P jesli ktos chce to moge wyslac liczbe hitow melle/shielding(1 i 2 potwory) do nastepnego skilla rozpisalem do 50/50 chyba nie pamietam. jakby co to msg me :)
Ta wiadomość została usunięta przez: $corcerer. Powód: Zabieraj zabawki i jazda stad do innej piaskownicy Cytuj:
2 nie masz sie czym chwalic (na 16 lvl to ja przynajmniej chce bawic z cycami a nie uciekac i bac sie ich) no comments more biorac pod uwage co ludzie piszecie (skille/lvl) to ja sadze ze mam za duze wymagania (mam 20 lvl) teraz gram 2 charem kase zbieram na bohy+AoL+time rings i gsa ide solowac B) po prostu happy edit 3: nie piszcie ze to samobojstwo itp bo ludzie dragony soluje od 7 lvl :evul: edit 4 Cytuj:
podpis nie podpis(zauwazylem <nie oceniaj ludzi po avatarze>) zmien bo wioche knightom robisz poszukaj na forum (uwierz bo tan ktos przezyl) jakbys nie wiedzial to licza sie tez skille |
Cytuj:
Poza tym wiem że nie mam się czym chwalić, ale już nie gram w tibie i mi to dosłownie wisi. Są rzeczy dużo lepsze od tibii ;) Cytuj:
|
Cytuj:
topic: gz pomyslu ale btw lepije sluchal na wykladach:PPPP bo jeszcze cie do kata wsadza jak mego brata<lol2> |
Oko lewe wyskoczyło
Oko prawe też więc nie wiem czy nie popełniam "orda^^" Ja bym na to nie wpadł, ale większość(około 60%) rozumiem...Congratulation(You advanced in mathematic? WTF??!!) @mana/mlvl Jezu Skillbar plx? Robicie palka na 1 mlvl. proste? kupujecie exure. Stać was:> rzucacie light , rozumiecie? ile dostajecie %? 3. Mam racje? lecimy dalej, rzucacie exure, jeśli umiecie. Patrzycie ile % dostaliście. 5(albo 4, ale za każdym razem tyle samo i nie mniej/więcej). powtarzacie experyment kilka razy. Jeśli nie wiecie o co chodzi to do szkoły. Wynik - mniej dostaje się za utevo lux niż za exure...to przeczy waszej teorii...ehh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |