![]() |
o minkwicz...tez moj kolega :P
Bambolini
Level:15(rosnie) mlvl:3(rosnie) Skille:52/49(wiem ze slabe) best solo:drag |
Poprostu nova rox ;d
|
Cytuj:
Taa...Zabiłeś draga na 15 lvl i na 3 mlvl'u... Nie dobijajcie mnie . -.- |
LoL
Ekhm....Balbym sie wyjsc bez AOLa z takim EQ ale loozik acha i tak wogole fajnie sie Tibi Aid uzywalo co?? Acha tak wogole to zarzucilbys jakis sprzecik bo ja tez gram na Novej Jak Cos to pisz na Mastersztyczka :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
lol?
mam zarzucic czyms.........hm.......teraz moje eq to Brassset i steel helmet i leather bootsy -.-czaje sie na plate seta:P bo po co pallowi takie eq?
|
Daje wam screna zeby nie było ze sciemniam :P i cos co dostałem ze sie bawiłem z ludzmi :P TRUSKAWKA xD
http://tinypic.com/1ptffs |
Ej mam prosbe pokaz cale skille PLS ja tez gram pallkiem tyle ze na valori i chcialbm zobaczyc czy jestem strasznie ćęki czy jeszcze ujdzie :D
A tak wogule to fotki cool zwlaczsza ta z posągiem :D hehehehe Sir Marcinio 23 lvl(rosnie) 65/52 :D :D :cup: hehehe |
Omg, Red Skull :evul:
to chyba te nowe gh "Sun Tower" w Ancient Followers :) FAjne masz EQ niewiem tylko poco zrobiłes skulla cieżko troche tera bedzie |
Problemy..........od tygodnia mam skulla i jakos zadnego problemu nie widz....chodze po all miastach i co? nothing:P
|
A pozatym Old Star gra na Liberze dodatkowo xD hehe:D Tam się szkoli pożądna postać:) A truskaweczka piękna:) Pozdr:P
|
Cytuj:
|
LOL
Ja sie tylko zastanawiam skad masz taki stuf na takim lvlu ? A jesli juz go masz to czemu nie nosisz AoLa ? Jak dla mnie to troche dziwne |
Ogólnie? SSy wypasione!! Możliwe że osiągniesz populranośc jak Kiperr (małe szanse) GZ SCREENÓW !!! plx
|
;]]]]]]]]]
Super ss !!!!!!!! gz all adv. Tez tam kiedys gralem ale m isie znudzilo ;)
|
Cytuj:
Po 2...Był mily dla wszystkich i lubiany dlatego bez AOLa Po 3...Miał Kupic AOL (zbierał/zbiera na niego) ;) |
Ech...az sie miło czyta takie Rosedana wypowiedzi :)(Old Star tu:)) Obecnie z przyczyn wiadomych dla niektórych osób nie gram na Nova . Teraz Aldorka Roolez:D Sry dla wszystkich tych którym kiedys powiedziałem lub zrobiłem cos złego i dla tych których zawidołem itp......bye nova -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |