![]() |
...a do tego jakim skromnym...^^
|
Widac ze temat zboczyl z kursu
|
To w takim razie w ktorym miejscu znajduje sie teraz PS Cave? Bo nie biegalem po Rook'u od ponad roku. I co to za quest na ta pajeczynke? I ten z orc'em spearman'em? Nie ma juz go w OT?
@offtop Jaka jest teraz najpopularniejsza stronka na temat Rookgard'u? |
W ogóle nie ma już Orc Tower, a spearmany znajdziesz w Orc Fortress no i na Pacc area. Stronka? Ta oczywiście ^^
|
Ale tutaj jest ogólne forum o tematyce Tibijskiej, a nie Rookgaardzkiej ^^. Tak btw. mało kto tu wchodzi, a noł nejm chce przejąć forum :< (joke ; p)
|
Lol, on jest współownerem tego forum, dlatego jeszcze perma nie dostał :/
rookgaard.pl, nie jestem pewien czy jeszcze działa. |
Obecnie forum o tematyce Rookgaardziej to Rookie.pl
Jest to kontynuator Rookgaard.pl. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. :) |
Jak tak trochę w tematyce nowego rooka. :)
Kiedy wejdziemy do orc fortres, i rzucimy mięsem w tego orca, i pojawią się Wild Dog'i Wild Dog, to na tej stronie pisze, że nie da się go zabić. ;P Otóż ja dzisiaj zmiotłem 5 . ;P Niby nic takiego, ale ten potworek jest wrażliwy na "ground", wystarczy łuk i poison arrows, potworek ma 20HP i jak na razie nic mi z niego nie polecialo ;P |
Ta. Też od razu po upie zabiłem doga i też był pusty. Biłem też tego potworka na poziomie -2 podajże, co nie zadaje hitów. zebrałem mu trochę hp, ale zabrakło mi poisonów. teraz znów zbieram poisony i ruszam w bój.
|
Podobno ten stwór nie zostawia loota. Gdyby cokolwiek zostawiał miałby chociaż co jakiś czas "meat" lub something else...
|
Cytuj:
A taki wisp? Bardzo rzadko można z niego zdobyć moon backpack, nic poza tym nie gubi. Oczywiście ten potworek na rooku na 99% zawsze będzie pusty, ale kto wie... |
ja mam takie małe pytanko: kiedy zmodyfikowano górną część Rookgaardu? Chodzi mi o połączenie wschodniej części z zachodnią.
|
Stary Rook był lepszy niż co teraz jest
|
Nie chce tworzyć nowego tematu, dlatego pisze tu .
Stary filmik ale fajny by był minoHELL w takiej wersji ;) http://www.youtube.com/watch?v=FLs4ewwkP8M |
jeszcze nie ma tibii 3D
|
lol, to jeszcze ktoś w to gra?
|
Cytuj:
|
I z pewnością jeszcze to trochę będzie trwać ;)
|
Dla mnie pogląd, że rookstayerzy to efekt uboczny rooka a ich gra nie ma sensu to jest mówienie, że wiecie jak się rookstayer czuje lepiej od niego. Moim zdaniem to właśnie było fajne i miało swój klimat. Rookstayer to był właśnie zawsze dla mnie zdeterminowany gracz, który pierdzieli wszystkie schematy i obowiązki gry na mainie bo ktoś tak kazał. Jeżeli ktoś miał chęć zostać na rooku i tam zdobywać level to jego sprawa. Dla mnie wyrażanie się z pogardą czy wielkie pochwalanie cipsoftu za to, że nie myśli o rookstayerach jest głupotą. Trudno z resztą cenić opinie ludzi, którzy prawdopodobnie swoje chary wybocili i mają nimi 200levele na mainie. Cóż za sztuka jest wbić w otsowej tibi 100level na mainie? Żadna, natomiast na rooku (grając manualnie) jak dla mnie "szapoba". Pozdrawiam wszystkich rookstayerów.
|
Wzajemnie pozdrowienia dla Pana powyżej. Dokładnie tak, najpierw należy spróbować lub odczuć to na własnej skórze, a dopiero później wypowiadać się na takiż temat. Gdyby gra na Rooku nie miała jakiegokolwiek sensu, to zapewne nie byłoby w ogóle Rookstayerów. Sens gry na Rooku nie ma znaczenia i dla każdego może być nim coś zupełnie odmiennego. Najważniejsze by sprawiało to przyjemność - cokolwiek to oznacza....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |