Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   o szkolach...:/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23716)

Gryzul 19-08-2005 22:27

Moja szkola do ktorej pierwszy raz idem xD wyglada jak lod na patyku od jakiegos agenta 007 jest majtkowo zolto majtkwo niebiesko majtkowo rozowa a do okola jest chyba z oneoneoneoneoneoneone!!1111 kamer :D
http://www.gim4.sanok.biz/ - to link do strony ale nie jest jeszcze pokazana w majtkowych kolorach mowie wam masakra a dyrektor RUDY :D.

Pani K. 19-08-2005 22:59

A jakie ma znaczenie, że dyrektor jest rudy? Nie liczy się kolor włosów.
Ja będę chodzić do Zespołu Szkół nr 2 w Pile. Z tego co wiem, fajna szkoła (o ile tylko może taka być). Duża. Pełna fajnych ludzi. Ale na pewno za miesiąc będę miała inne zdanie... Offtopic: 101 post i okrągły miesiąc na forum.

$corcerer 19-08-2005 23:07

Kiedyś chodziłem do szkoły... to były fajne czasy...

djkuter 19-08-2005 23:08

GIM nr 6 w Jastrzębie Zdroju. Dopiero zacznę tam chodzic, więc nie jestem wszystkiego pewien. le w mieście chodzi stereotyp "szóstka" to szkoła kujonów. Jednak mam tam kumpli, co do których etykietka "kujon" nie jest na miejscu (delikatnie mówiąc). Szkoła jak każda inna, o nauczycielach nic nie powiem bo znam tylko z przekazów ludowych (paździoch rox!).

@Scor
Może chcesz wrócić

Pinky 19-08-2005 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kiedyś chodziłem do szkoły... to były fajne czasy...

A co pomyslałeś sobie, że szkoła to taka buda i nie opłaca się do niej chodzić?? :> (joke):P:P

No to tak, teraz ja opowiem o mojej szkole... Chodzę do super gimnazjum w mieście zwanym Białystok, w którym w calym roku szkolnym karetka zabiera 3-5 osób... :D

Glamri 19-08-2005 23:28

Gimn. nr 7 w Grudziądzu...
Hmmm... Bywają chwile lepsze i chwile gorsze! Jak to w życiu... Idę teraz do 3 klasy i dwuletni bagaż doświadczenia mam nadzieję, że na coś się zda :P w 2 klasie to w ogóle rzadko w tej szkoly bywałem ale co tam :P Pani od matematyki jeszcze nie skończyła studiów a już ans uczy... ciekawe... przez nią musiałem chodzić na korki z matmy jak i 3/4 mojej klasy... Pan od fizyki nie umie nikogo niczego nauczyć a pni od chemii rzadko kiedy prowadzi lekcje bo jej się zwykle nie chce... Ogólnie z kumplami robię w klasie rozpierduchę i jest wesoło na lekcjach o ile na nich już jesteśmy :P Jakoś leci, powolutku ale zawsze do przodu... A co przyniesie ten rok? któż to wie? ^^

Khan 19-08-2005 23:39

8. LO, przy, dwa przystanki za Galerią Pomorską.

Za***ać ich wszystkich w c***, spalić i zakopać w mrowisku.

Nienawidze

Nienawidze

Nienawidze

kaczi 19-08-2005 23:45

PG 5 w Opolu.
Syf i brud.

Fizyczka wogóle nie wie co się na świecie dzieje, chemiczka nigdy się nie uśmiecha, wychowawczyni nas bije... Chora szkoła!

Pinky 20-08-2005 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
PG 5 w Opolu.
Syf i brud.

Fizyczka wogóle nie wie co się na świecie dzieje, chemiczka nigdy się nie uśmiecha, wychowawczyni nas bije... Chora szkoła!

A może poprostu to szkoła dla dzieci, które sprawiają problemy wychowawcze :P:P:P:P A co do tej wychowawczyni to Wy też zacznijcie ja bić... i wszyscy bedą żyli długo i szczęśliwie. :D:D:D

Pozdrawiam.

Djimy 20-08-2005 00:52

GM nr 123 Wawa

Jest tak jak w kazdym gm. czyli narkotyki alkohol dziwki itd.
(moze joke moze nie)
Wiem jedno:
"witaj czecia klaso"

Khan 20-08-2005 01:00

Oj.. gdyby MNIE jakas jędza przejechałą liniałem, albo chociaż z łapy..

No jak to stoje przed wami (metafoora taka -.-) bym wstał.. i oddał.

1. Kładziesz prawą dłoń z tyłu głowy
2. Obracasz się o 180 stopni w lewo
3. Z całej siły ciskasz ową głową w pobliską ścianę.

Thomas 20-08-2005 15:29

@Khan: do ktorej klasy teraz idziesz? pytam bo moj kuzyn tam chodzi i idze do maturalnej...

Taube 20-08-2005 16:21

do całkiem dobrej szkółki chodzicie (8.LO) :) przynajmniej jak człowiek się uczy, to widać tam rezultaty, a jak nie, to też, tylko odwrotne..
za dawnych czasów, moja siostra tam była <przenosi się pamięcią odległe lata wstecz>
Khan.. tylko uważaj na matematyczki.. z nimi rzadko taki numer przejdzie ;)

jak ja tęsknię za tymi czasami nieróbstwa, średniego lotu polemiki na lekcjach i udawania, że się jest w sali..
dawne czasy...

d. Taube

Thomas 01-09-2005 11:28

aktualnie przenioles sie z katolika do gimnazjum r 16 w Bydgoszczy...:] jeszcze dobrze nie znam ludkow..(praktycznie wogole:P) ale raczej sie zaaklimatyzuje:]

Chessterr 01-09-2005 11:34

Ja chodziłęm do SP24 w Białymstoku. Byłem w ostatniej klasie. Od zerówki do 6 klasy. Potem zlikwidowali podstawówkę. I jak byłem w 6 klasie to już 5 nie było. Gdy poszedłem do 1 klasy gimnazjum nr 9 to ta szkoła dostała nazwe: 2 korpusu polskich sił zbrojnych na zachodzie". Teraz idę do 2 klasy gimka i się ciesze. ZNam tą szkołe i wsyztskich nauczycieli. Bardzo lubie tą szkołe i (większość) nauczycieli...

Ryłek 01-09-2005 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
I dziewczyny nie moga pokazac brzuszka :/ :P

Teoretycznie u nas też jest taki zakaz... praktycznie nikt tego nie stosuje (na szczęście... i nieszczęście).

Gimnazjum nr. 2 w Kwidzynie. Spoko szkoła, jakby nie patrzeć chamstwo się szerzy na każdym kroku. Ogólnie w naszej klasie ciągle wyścig szczurów - można się nerwowo wykończyć. Powaleni ludzie, powaleni niektórzy nauczyciele...
"Aż Jarre du** ściska, że trzeba tam wracać :/"

Knight Simon Dark lord 01-09-2005 14:43

ja chodze do 3 klasy gimnazjum w Zespole Szkół OgólnoKształcących czyli ZSO w Bielsku-Białej imienia Armin Krajowej szkoła jest spoko nauczyciele nie krzyczą (czego nienawidze) umieją sobie żartować więc na lekcjach praktycznie się jest na luzie ale czasami nauczyciele rpzyginają pałe np: wracam po 2 tygodniach bo byłem chory więc miałem 2 dni bez pytania sprawdzianów itp. a tu moja matematyczka wyskoczyła mi że mam pisać kartkówke bo "jest ze starego materiału" X( i jak się tutaj nie wnerwić na taką X(

Wikt 01-09-2005 15:24

Gimnazjum nr. 1? 2? Nie pamiętam. Ważne, że w Raszynie.

Siedlisko największej depresji inteligencji, jaka istnieje. Dobrych i mądrych tu jak na lekarstwo. :|

dap-galothij 01-09-2005 15:35

Khn masz, niezłe podejście:)

Ja chodzę do muzycznej(:/) w Bytomiu. Szkoła nie jest zła, nie ma osób o manierach "złych". Są tylko przedmioty muzyczne(kszt. słuchu o którym wspomniał Matheous), i jeszcze teraz mi dojdzie kilka nowych. I jeszcze lekcje instrumentów. Egzaminy kolokwia, i lekcje się kończą około 3,4:(

Ale klasa fajna:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42.