Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Akcja "ghoul" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23915)

moF 22-01-2005 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudek_13
Jezeli byscie go otworzyli to pokoj o odpowiednich rozmiarach(nie wiem jakie tam sa) powiedzmy 10x10 starczy do zabicia ghula lekko biezesz luk i zaczynasz walic luk kupujsez u blind orca strzaly tez

Lepiej tam blokera wrzucic :P co by fluidy spijal co jakies 2-3 hity :P ... a zamiast luku mozna ze spearow by go sciachac . Bloker by nam je pod nogi odrzucal :D

Mistyczny 22-01-2005 14:53

Nowośc z ghoulem nie da się porozmawiać nie reaguje na żadno hi
lub hello nie. Może trzeba mniec jezyk ghoula ?

Dr.Unknown 22-01-2005 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistyczny
Nowośc z ghoulem nie da się porozmawiać nie reaguje na żadno hi
lub hello nie. Może trzeba mniec jezyk ghoula ?

Erm, trochę myślenia, ghoul to mniej więcej to samo co zombie, raczej sobie nie pogadasz...
@Down
Wiesz, porównywanie Orka do Ghoula, to jak porównywanie pantofelka do psa.

Mistyczny 22-01-2005 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Erm, trochę myślenia, ghoul to mniej więcej to samo co zombie, raczej sobie nie pogadasz...

I co to ma znaczyć? A z ślepym orkiem pogadasz? Tak samo z Ghoulem nie ?
Kurde z zombi nie pogadasz lol to gra stary / :D

moF 22-01-2005 16:01

Mnie tam sie pomysly nie koncza ... ale potrzebuje na aldorce ekipy ktorej mi brakuje :/ !

Muczaszak 22-01-2005 18:39

Mistyczny, ty nie wiesz, ale ja już sie z Mof'em umówiłem i jestem w grupie. Dobrze że jesteś z nami.

Akcja ghoul sie rozwija, to dobrze.

Aha, skąd wiecie, że goście z Antici nie rozwiązali tego questa i nie zabili ghoula? Bo nie mają killed by ghoul? Przecież mogli go rozwalić bez straty ludzi.

Mistyczny 22-01-2005 21:26

No to jestem pewny na 99% że Ghoul nie jest jakimś NPC nie reaguje na nic
na zadne wzroty ani na język orka tak więc jakiś krok już jest coś wykluczyłem. :cup:

Mistyczny 24-01-2005 08:00

A więc przeprowadziłem przeżarzające doświadczenie. Jak już wcześniej pisałem Ghoul nie jest żadnym NPC nie odpowiada na Hi Hello czy nawet na język orca.Czyli z tego wynika że jest normalnym potworem :D .Ale jak
wszystkim wiadomo jest on za ścianą i nie atakuje :( zupełnie inaczej zachowywał się rotek on atakował .Czyli może ten Ghoul jest dla tych
co tam wejdą.Może wtedy da się z nim pogadać lub go zabić :cup:

MoGreene 24-01-2005 15:34

-.- hrhrhrrh

Słuchając tą ,,śmieszną" akcję powoli przeradzjącą się w żenade musze doda coś od siebie...

1 primo do Ghoula za hu**a nie da się wejśc (nie takie jajca jak wy robiłem..nie wspominając już o przekopaniu całego rooka kilofem -.-")

2 primo Ghoul jak i spike sword i mino mag są okazami zachęcającymi do przejścia na main...namiastka tego co może was tam spotkac -.-, może dawno temu były Questy ale teraz są nieaktywne i qniec bajki!)

3 primo heh jakbyście byli bardziej dociekliwi i odiwedzili rózne fora inacej byście do tego podeszli heh....
--------------------------------------------------------------------------
Powtarzam nie da ię tam wejśc i kropka qniec topicu....!!!!
--------------------------------------------------------------------------

Mistyczny 24-01-2005 15:49

Nie poddawaj się kop dalej :cup:

Hadi 24-01-2005 19:54

ploteczka :)

ja zanam taką plotke związane z mino magiem :
Podobno jak sie zabije minosa ktury jest na wieży (kulo wyspy z spikiem swordem) jak go sie zabije to wypada klucz do mino maga , ale to mogol tylko 10+ i hyba jeszcze PACC

A tak do ghula : NIE PODAWAJCIE SIE , JAK JEST TO TRZA GO LAĆ !!! :cup:

Emil1 24-01-2005 20:55

@up
To jest tylko plotka niestety. Jak zabijesz tego minosa to wypadnie Ci zwyczajny loot. A pozatym troszkie ortgafii by się przydało.

@Topic:
Moja teoria jest chyba jak narazie najlepsza.

Nightwalker 24-01-2005 21:17

Ten ghul jest poto by by rookowcy wiedzieli, ze na mainie czeka ich wiele nowych stworków.
Spike sword również służy jako motywacja do dalszego grania.
Tak samo pokuj z mino magiem.
Rozwiązałem zagadke? Eureka....

Pasorzytek 24-01-2005 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master druid
Chciałem tylko rozwiać wątpliwości, nie traććnie wiary, co do ghula TO TYLKO PLOTKA !!! to słyszałem że można do niego wejść przez dziure którą trzeba rozkopać kilofem (idziemy do All Dee czy jakoś tak dajemy mu small axe i dostajemy kilof chyba jakoś tak) i jest do niego wejście. A spike sword to tylko ładna wysepka dla ozdoby :P Co do ghula to myśle że to tylko bajka, ale po co jest ten kwiatek na wierzy waspów? Może powiązane z mino magiem? Pomyśl stary ... Ja i muj kumpel chcemy tylko wam pomuc, ale zostajemy tajniakami ...

kwiatej jest do studed legsow ale wiecej nic niemowie

Mistyczny 25-01-2005 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Ten ghul jest poto by by rookowcy wiedzieli, ze na mainie czeka ich wiele nowych stworków.
Spike sword również służy jako motywacja do dalszego grania.
Tak samo pokuj z mino magiem.
Rozwiązałem zagadke? Eureka....

Czy wy tylko potraficie powtarzać to co powiedzieli inni???

Master druid 27-01-2005 20:29

eeeeee.... gupio troche :/

Sie wie że ten ... gadałem że widziałem jak muj kumpel wchodzi do mino maga, tak serio to nie widziałem ale na słowo wierzyłem mojemu best kumplowi z reala , który gra w tibie. To co pisałem zwykła ściema, a tak na serio to szukam kogoś na Calmerze, kto byłby chętny ze mną szukać odpowiedzi na temat ghula. Bo w mino maga i spike sworda niewierze :P Skontaktójcie sie ze mną napewno każdego przyjme liczą sie ludzie z wyobraźnią bo chce tego ghula rozwiązać ... :] (nie tylko ja)

PS.: Rozpisuje sie zawsze jak jakiś **** pisarz :/:/:/ nie moja wina :P

Roockgardzista 27-01-2005 21:34

Ten wasz Ghull... To jest śmieszne ;/
Być może można było się tam kiedyś dostać, ale nie teraz tak jak do mino maga. Najlepsze EQ pochodzi wyłącznie od MONOSÓW I ROTÓW...
Nie ma już możliwości zabić MINO MAGA czy GHULLA.
Ile już takich tematów było. To jest śmieszne. Mówicie jeszcze, że wielu Rookstayerów przeszukało Rookgard w poszukiwaniu wejść do tych potworków, a większość z nich nawei nie wie gdzie jest Small Axe Quest
LOL
To już paranoja z tymi Ghullami i Mino Magami ;/
Kończe
POZDROOO!!!

AVE ROOKGARD

Mati ziomek 29-01-2005 17:34

Myślę ze sie nie da ;/

Mysle ze sie nie da tam dojsc bo kopalem na quescie na katane wszystkie pola , kopałem wyzej liczyłem ktatki i wyszło ze jest tylko 1 kratka pod króra jest pomieszczenie z ghoulem ale nieda sie jej odkopac :( moze jest jakas inna droga ale trzeba przekopac calego roka i mysle ze oplaca sie kilka godzin szukac tej dziury bo scale armor jest warta z kilkadzisiat k !! :)

Mistyczny 30-01-2005 17:25

A i koniec chyba tego Ghoula nie ?

Blaszy 30-01-2005 18:35

hmm.....

Bardzo mnie zaciekawiła teoria naśladowania ruchów ghoula ..... a pozatym jeżeli chcecie się upewnić czy ten ghoul to jest NPC to na battle go zaatakujcie , jeżeli będzie pisało że nie możesz zaatakować tej postaci to jest NPC jeżeli będziesz miał w dalszym ciągu fighta z nim to jest zwykły potwór.

PS Może ułozyć drogę nie ze szkieletów a z tych kwiatków i naśladować ghula :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25.