![]() |
Cytuj:
|
Nowośc z ghoulem nie da się porozmawiać nie reaguje na żadno hi
lub hello nie. Może trzeba mniec jezyk ghoula ? |
Cytuj:
@Down Wiesz, porównywanie Orka do Ghoula, to jak porównywanie pantofelka do psa. |
Cytuj:
I co to ma znaczyć? A z ślepym orkiem pogadasz? Tak samo z Ghoulem nie ? Kurde z zombi nie pogadasz lol to gra stary / :D |
Mnie tam sie pomysly nie koncza ... ale potrzebuje na aldorce ekipy ktorej mi brakuje :/ !
|
Mistyczny, ty nie wiesz, ale ja już sie z Mof'em umówiłem i jestem w grupie. Dobrze że jesteś z nami.
Akcja ghoul sie rozwija, to dobrze. Aha, skąd wiecie, że goście z Antici nie rozwiązali tego questa i nie zabili ghoula? Bo nie mają killed by ghoul? Przecież mogli go rozwalić bez straty ludzi. |
No to jestem pewny na 99% że Ghoul nie jest jakimś NPC nie reaguje na nic
na zadne wzroty ani na język orka tak więc jakiś krok już jest coś wykluczyłem. :cup: |
A więc przeprowadziłem przeżarzające doświadczenie. Jak już wcześniej pisałem Ghoul nie jest żadnym NPC nie odpowiada na Hi Hello czy nawet na język orca.Czyli z tego wynika że jest normalnym potworem :D .Ale jak
wszystkim wiadomo jest on za ścianą i nie atakuje :( zupełnie inaczej zachowywał się rotek on atakował .Czyli może ten Ghoul jest dla tych co tam wejdą.Może wtedy da się z nim pogadać lub go zabić :cup: |
-.- hrhrhrrh
Słuchając tą ,,śmieszną" akcję powoli przeradzjącą się w żenade musze doda coś od siebie...
1 primo do Ghoula za hu**a nie da się wejśc (nie takie jajca jak wy robiłem..nie wspominając już o przekopaniu całego rooka kilofem -.-") 2 primo Ghoul jak i spike sword i mino mag są okazami zachęcającymi do przejścia na main...namiastka tego co może was tam spotkac -.-, może dawno temu były Questy ale teraz są nieaktywne i qniec bajki!) 3 primo heh jakbyście byli bardziej dociekliwi i odiwedzili rózne fora inacej byście do tego podeszli heh.... -------------------------------------------------------------------------- Powtarzam nie da ię tam wejśc i kropka qniec topicu....!!!! -------------------------------------------------------------------------- |
Nie poddawaj się kop dalej :cup:
|
ploteczka :)
ja zanam taką plotke związane z mino magiem :
Podobno jak sie zabije minosa ktury jest na wieży (kulo wyspy z spikiem swordem) jak go sie zabije to wypada klucz do mino maga , ale to mogol tylko 10+ i hyba jeszcze PACC A tak do ghula : NIE PODAWAJCIE SIE , JAK JEST TO TRZA GO LAĆ !!! :cup: |
@up
To jest tylko plotka niestety. Jak zabijesz tego minosa to wypadnie Ci zwyczajny loot. A pozatym troszkie ortgafii by się przydało. @Topic: Moja teoria jest chyba jak narazie najlepsza. |
Ten ghul jest poto by by rookowcy wiedzieli, ze na mainie czeka ich wiele nowych stworków.
Spike sword również służy jako motywacja do dalszego grania. Tak samo pokuj z mino magiem. Rozwiązałem zagadke? Eureka.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy wy tylko potraficie powtarzać to co powiedzieli inni??? |
eeeeee.... gupio troche :/
Sie wie że ten ... gadałem że widziałem jak muj kumpel wchodzi do mino maga, tak serio to nie widziałem ale na słowo wierzyłem mojemu best kumplowi z reala , który gra w tibie. To co pisałem zwykła ściema, a tak na serio to szukam kogoś na Calmerze, kto byłby chętny ze mną szukać odpowiedzi na temat ghula. Bo w mino maga i spike sworda niewierze :P Skontaktójcie sie ze mną napewno każdego przyjme liczą sie ludzie z wyobraźnią bo chce tego ghula rozwiązać ... :] (nie tylko ja)
PS.: Rozpisuje sie zawsze jak jakiś **** pisarz :/:/:/ nie moja wina :P |
Ten wasz Ghull... To jest śmieszne ;/
Być może można było się tam kiedyś dostać, ale nie teraz tak jak do mino maga. Najlepsze EQ pochodzi wyłącznie od MONOSÓW I ROTÓW... Nie ma już możliwości zabić MINO MAGA czy GHULLA. Ile już takich tematów było. To jest śmieszne. Mówicie jeszcze, że wielu Rookstayerów przeszukało Rookgard w poszukiwaniu wejść do tych potworków, a większość z nich nawei nie wie gdzie jest Small Axe Quest LOL To już paranoja z tymi Ghullami i Mino Magami ;/ Kończe POZDROOO!!! AVE ROOKGARD |
Myślę ze sie nie da ;/
Mysle ze sie nie da tam dojsc bo kopalem na quescie na katane wszystkie pola , kopałem wyzej liczyłem ktatki i wyszło ze jest tylko 1 kratka pod króra jest pomieszczenie z ghoulem ale nieda sie jej odkopac :( moze jest jakas inna droga ale trzeba przekopac calego roka i mysle ze oplaca sie kilka godzin szukac tej dziury bo scale armor jest warta z kilkadzisiat k !! :)
|
A i koniec chyba tego Ghoula nie ?
|
hmm.....
Bardzo mnie zaciekawiła teoria naśladowania ruchów ghoula ..... a pozatym jeżeli chcecie się upewnić czy ten ghoul to jest NPC to na battle go zaatakujcie , jeżeli będzie pisało że nie możesz zaatakować tej postaci to jest NPC jeżeli będziesz miał w dalszym ciągu fighta z nim to jest zwykły potwór.
PS Może ułozyć drogę nie ze szkieletów a z tych kwiatków i naśladować ghula :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |