Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ulubiona Fanowska strona o tibii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23972)

Olorina 22-01-2005 15:41

Ja oddałem 2 głosy. Oba n a Tibia.pl.

Voltar 22-01-2005 15:58

Kilku moich kolegów zagłosowało na Tibia.pl, ja też to zrobiłem, zaraz mój brat zagłosuje i mój kolega z klasy (wszyscy mamy pacca :p)

Hail Tibia.pl !
Wygrajcie!

iglarf 22-01-2005 16:28

Wyslalem kaske na Pacca w piatek!
mam nadzieje ze dojdzie nim skonczy sie sonda poniewaz chcialbym oddac glos na tibia.pl :P
Cenie bardzo tez strone Tibianlibrary.com/net(nie pamietam)ale niestey ta strone nie wszyscy doceniaja!!!

aTomo 22-01-2005 16:52

:)

Nio nio spoix.
Oddałbym na was głosa, gdybym miał pacca 8o

PinGOnE 22-01-2005 17:03

Doszły 2 kolejne głosy :>

The_FaLLen 22-01-2005 17:38

Oddałem głos na tibia.pl chociarz troche miałem dylemat nie mogłem sie zdecydować czy głosować na tibia.pl czy na tibianews.net Mam nadzieje że tibia.pl wygra to głosowanie . Życze powodzenia.

Nagrix 22-01-2005 18:15

Żałuje, że nie mam Pacca ale namawiam wszystkich którzy mają żeby na was głosowali ;)

Btw: Tibia.pl bardzo mi pomogła w nabiciu mojego lvl'a B)

Ashlon 22-01-2005 18:34

Nie, zebym byl jakis wredny itp, ale gdybyscie nie usuneli Open Tibia Serveru z Tibia.pl, prawdopodobnie nie byloby nas w tym rankingu. Chociaz byloby to krzywdzace, bo jestesmy bardzo szybko rozwijajaca sie strona, na ktora wchodza setki Polakow. Oddalem swoj glos, jak chyba kazdy, na tibia.pl ;)

Erfi master 22-01-2005 18:52

hmmm... ja odalem glod dla tibi.pl nei dal tego ze ejst to polska strona ale dla tgeo ze jest bardzo rozbudowana i jak mam jakies problemy znajde tu kazdom odpowiedz(poza qestami xD) tak wienc TIBIA.PL GÓROM!!!

sondzę że to bendzie tak:

1 tibia.news

2tibia.de

3tibia.pl!!!

4~~~~

Kuba:) 22-01-2005 18:55

Zagłosował bym na tibie.pl ale niestety nie posiadam pacca x(

Progmast 22-01-2005 19:28

No no niezle.Ja swój głos oddałem oczywiście na Tibie.pl!!Mam sczęście bo został mi 1 dzien paca ;)

Mily Knight 22-01-2005 19:33

Kurcze

Szkoda że niemam pacca bo gdybym miał to tibia.pl miała by u mnie 3 głosy a nie 1 !! ( 3 bo mam 3 konta na kompie i na każdym inne IP :p ) . Mam nadzieje że tibia.pl wygra te sonde i rozniesie innych :] .

Dziękuje Doktorowi Omanderowi za to że nas poinformował o takiej sondzie , dzięki temu nasza polska tibijska współka może rozwinąć swoje horyzonty B)

Bad Company 22-01-2005 20:59

mój głos

Ja oczywiscie oddałem swój głos na tibie.pl:D

Yoh Asakura 22-01-2005 21:01

Yeah!

Tibia.pl pnie się w góre!Na początku twierdziłem że Tibia.xx.pl jest najlepsza ale !Ale!Tibia.pl rox!!Wygramy z brazolami!
FIGHT Fight!And we got the right! :cup: :cup: :cup: :cup:
Pozdro zIoMaLe z TiBiA pL

Bad Company 22-01-2005 21:03

mój głos

Ja swój głos oddałem oczywiszcie na tibie.pl

Jak narazie nie posiadam żadnej postaci :D(czekam na nowy serwer)

Z pozdrowienami dla wszystkich tibijczyków:D

bosal 22-01-2005 21:17

zagłosowałem oczywiście na tibia.pl jeszcze zdażyłem bo niedługo mi sie pacc konczy :) ale kto wiem chyba przedłużę :]

Chłopaki jestem z Was dumny ;] Doprowadziliscie te strone bardzo daleko i zapowiada sie ze to dopiero poczatek :) angielska wersja to wszystko... Szkoda tylko ze ja nie mam czasu Wasm pomagac ... ALe moze sie to zmieni :)

Seban PL 22-01-2005 21:19

Tibia.pl

Oczywiscie "ptaszek" postawilem obok stronki Tibia.pl bo dzieki wam nauczylem sie grac tak jak napewno wiekszosc forumowiczow 3majcie tak dalej oczywiscie wieze w wasze miejsce na podium jesli nie pierwsze to w pierwszej trjce napewno sie znajdziecie :p

Maniak Hip-Hopu 22-01-2005 21:25

Nie liczy sie to ze tibia.pl. Bo to jest wątpliwe, ale ważne ze sie znalezlismy tam. Tam jest 8 stron tylko. JA nie ma pacca wiec nie zaglosuje ale cóż. Cieszmy sie ze sie znalezlismu. Moze w nagrode bedzie free serv in Poland ? :P MArzenia. DZIEKUJE MODKOM ZA CAŁY TRUD WNIESIONY W TA STRONE. EFEKTY SA WIDOCZNE.

Tanivupo 24-01-2005 09:52

:d

Ja free accont :d ale jest troche kumpli z paccami :D:D
Powiem im zbey glosowali na THE BEST WEBSITE ON THE WORLD:d TIBIA.PL
Nie tylko polacy beda glosowac:D:D

Raynold 24-01-2005 12:21

Ja też zagłosowałem na tibia.pl... ech :) Musiałem się pochwalić :P Chociaż kusiły mnie przez chwilę tibianews oraz tibia.de, no ale... tibia.pl rulez :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19.