![]() |
Mana Fluidy s± dla sorca aby nabić szybko mlvl lub na hunty (ale te mocniejsze) i questy. Wysokolevelowe sorce często na quest bior± bp manasów jak np. trzeba waln±ć pare razy ue.
|
No janse genialny pomysł, wychodzisz na maina kupujesz za powidzmy 1k mana fluidy idizesz na trolle z mace bijesz 20 lvl kupujesz mana fludiy no i co dalej?
To jest ogromna glupota ponieważ skod bedziesz mial kase na eq i czary?? :o :o :o |
expo z mf'ami
ja uzywam manaskow na dsy np. w 20 minut nasz za 1.2k 6k expa i ok
500-700gp. oplacalne jak masz powiedzmy 16 lvl i chcesz szybko dorobic sie kolejnego[te mf'y schodza na niewidke rzecz jasna :D] |
Manasy sa dobre dla kazdego maga/druida . Ale osobiscie wiecej kasy mi idzie na Life ringi . Troche Lf i MF i magic idzie szybko :d .
|
mfy kupujemy : gdy mamy odpowiadajacy nam ekwipunek ( zazwyczaj boh + c-set, choc niektorym wystarcza boh + p-set ) zapas run w dp (conajmniej 30bp hmm ). Wtedy mozemy zaczac jechac na mfach.
|
Ja to robie tak: Na pocz±etk robie bp uhów żeby rokręcić interes. Sprzedaje go za 2,5 k przeważnie. Kupuję za t± kasę mana fluidy i runki. Z tylu mana fluidów wychodzi mi przeważnie około 14 uhów. A więc zostaje tylko 6 uhów czyli dla zwykłego druida 60 minut roboty. Gdy zrobie te 6 uhów które mi brakuje do bp sprzedaje znowu za 2,5 k itd. więc robie 3x szybciej mlvl a nic nie trace. :p
|
Ale też nic niezyskujesz :p Prócz mlvl'a B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |