![]() |
Święta racja!
Cytuj:
Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby... |
Cytuj:
Nie twórzcie ludzie rodzinki wezmiecie do rodziny jednego nooba z takim samym imieniem np ...de'Lan ( ***owo to brzmi ale to co :P) ten noob bedzie hunted przez jakiegos hlvl zapamieta nazwe i pozniej cała rodzinka przez takiego idiote bedzie huntowana..po***any pomysł z tworzeniem rodzinek jest.. Btw. 08:01 You advanced from Level 4 to Level 5. na Pandorii Sir Qrczaqq ;p Edit: niektórzy juz sie niecierpliwią:PPP 08:12 Elak Krigzor: I BUY TICKET TO MAIN! |
Cytuj:
|
Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube :D )
|
Cytuj:
ale bez przesady niektorzy sa non stop online przez kilka dni a nawet miesiac mi by sie to juz wydalo podejzane |
ja gram na asterze, robie sorca, szukam kogos kto jest/będzie knightem (i będzie mi blokował różne rzeczy) ew. jakaś inna profesja zawsze to razem raźniej na nowym świecei :) jesli jest ktoś taki to msg me, Nilen Dragonfang
|
Powie mi ktoś kiedy servy będa dla facc otwarte -.-?
|
@Up:
FACC z tego co pamietam sa wpuszczani po tym jak ci PACC beda mieli około 40-50 lvl |
a kiedy my?
A ja sie zastanawiam kiedy nam polakom zrobia jakiś serwer zlokalizowany w naszym kraju. Prawde muwiąc bylo by zarombiście. Tylko nasuwa sie pytanie kiedy??????
|
Ja *******e meff to ten temat był jush wałkowany TYSIĄCE razy nie zrobią wogule bo jesteśmy za blisko niemiec..
|
wszystko fajnie ale...
wszystko fajne ale... patrze na tibia.com i 180 osob na nowym swiecie mysle spokojnie sie wbije... i jestem 198 w kolejce. Az tak to jest ograniczone?
|
150 limit na rooku jest, jak ktoś wyjdzie z niego to sie powiększa
|
Teraz dzięki systemowi kolejkowemu X( wbic się na rooka na nowy serv nie można "normalnie" [tak do 30min czekania] przez pierwsze 3 tygodzni X( zawsze w cholere ludzi w kolejce X( jedyna szansa dokładnie zaraz po SSie a ineczej 3-5h czekania....Wszystkiego najlepszego czekającym w kolejce [ja zostaje na Arcanii]
|
A Kiedy uzytkownic FACC
Jedno krutkie pytanko ? kiedy my uzytkownicy facc bedziemy mogli grac na nowych serverach ?? a pozatym to jest dziwne ze na poczatek tylk PACC moga gras :p
|
Cytuj:
Może opanujemy serwer ale narazie nie ma o czym marzyć. NIedalej niż wczoraj zabil mnie PK. A PK był Polakiem. I co tu mówić o Narodowej więźi? Polacy wybijają siebie nawzajem a kiedy samii zginą i spanie im kilka skilli i dużo exp , stracą powiedzmy bohy to u kogo szukają pomocy? Być może nawet u tych których sam zabił. |
Jak cos to msg :) Gram na Pandorii - Elydin Dreamweaver.
|
A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC. Za odpowiedź z góry dziękuje ;] |
Cytuj:
Nikt oprócz Cipsoftu nie wie kiedy. Można przypuszczać, że wtedy, kiedy PACCowie będą mieli odpowiedni lwl. Druga sprawa to znaczenie słowa "odpowiedni" |
gildia
sorki, ale gildia nieaktualna...
|
Szukam..
Witam jakby co gram na Pandorii moj nick to Ragen Dragloth >> dopiero zalozylem postac :> szukam kumpli , gildii :> mam PACC :>
Pozdrawiam :C :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |