Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy Astera, Pandoria i Shivera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24166)

Nerevareen 25-01-2005 22:30

Święta racja!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
po miesiącu prawie wszystkim z top 25 dać bany za acc sharing :)

23 stycznia minoł dokładnie 1 miesiąc życia Arcanii... KAŻDY K-A-Ż-D-y char z top 25 ba z top 35 jedzie na ACC shear! i jestem tego pewnien na 100%[znam bądź znam ludzi ich znających] a spora część czołówki to polacy :/ Tak jest na KAŻDYM serverze powstałym po Aldorze... nowy serv, jest grupa ludzi zorganizowana zdesperowana i chętna na rządzenie serverem bez ograniczeń i zaczyna się wyścig szczurów, PG i PA bez trzymanki i ograniczeń. ALE ostatnio CIPy otworzyli oczy. Najpierw na Pytcherze teraz na Arcani chary z 1szych miejsc dostają delete [na Arcani ownerami byli polacy i nie pomogły znajomości z GMami] Dzięki 30 paru GMom na 3k ludzi w cholere ludzi [ a przynajmniej spora część a szczególnie PACC i hi lvle] posiada cheaty typu GG i MC i ofkoz trening afk X( Ludzie są pazerni i zachłanni na bycie "kimś" i na władzę...

Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby...

Qrczaq 26-01-2005 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
Żeby pokazać, że Polak potrafi. :p

yyy, jak nie masz pacca i nie wbijesz teraz to nie masz szans opanować Pandorii, przykro mi ;( smutne, nie?
Nie twórzcie ludzie rodzinki wezmiecie do rodziny jednego nooba z takim samym imieniem np ...de'Lan ( ***owo to brzmi ale to co :P) ten noob bedzie hunted przez jakiegos hlvl zapamieta nazwe i pozniej cała rodzinka przez takiego idiote bedzie huntowana..po***any pomysł z tworzeniem rodzinek jest..

Btw.
08:01 You advanced from Level 4 to Level 5.
na Pandorii Sir Qrczaqq ;p

Edit: niektórzy juz sie niecierpliwią:PPP

08:12 Elak Krigzor: I BUY TICKET TO MAIN!

PiXik 26-01-2005 08:47

Cytuj:

Owszem, może i graja na zmianę ale ja napisałem jak można byc cipsoftem (napisal tak ktoś wcześniej w tym temacie). Można być ewentualnie pracownikiem Cip Softu ale nie cipsoftem. :p
Chodzi mi o to:

Nom ale to był żart ale postaram się nie używać żartów bo nie wszyscy jarzą

$corcerer 26-01-2005 10:05

Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube :D )

Sir-Palek 26-01-2005 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube :D )

dobra sa tacy ludzie znam kilku takich nawet
ale bez przesady niektorzy sa non stop online przez kilka dni a nawet miesiac mi by sie to juz wydalo podejzane

Arathorn 26-01-2005 13:26

ja gram na asterze, robie sorca, szukam kogos kto jest/będzie knightem (i będzie mi blokował różne rzeczy) ew. jakaś inna profesja zawsze to razem raźniej na nowym świecei :) jesli jest ktoś taki to msg me, Nilen Dragonfang

Dwik 26-01-2005 14:51

Powie mi ktoś kiedy servy będa dla facc otwarte -.-?

Qrczaq 26-01-2005 15:33

@Up:

FACC z tego co pamietam sa wpuszczani po tym jak ci PACC beda mieli około 40-50 lvl

MeFF 26-01-2005 15:49

a kiedy my?

A ja sie zastanawiam kiedy nam polakom zrobia jakiś serwer zlokalizowany w naszym kraju. Prawde muwiąc bylo by zarombiście. Tylko nasuwa sie pytanie kiedy??????

Arathorn 26-01-2005 15:51

Ja *******e meff to ten temat był jush wałkowany TYSIĄCE razy nie zrobią wogule bo jesteśmy za blisko niemiec..

Tavojoxa 26-01-2005 15:55

wszystko fajnie ale...

wszystko fajne ale... patrze na tibia.com i 180 osob na nowym swiecie mysle spokojnie sie wbije... i jestem 198 w kolejce. Az tak to jest ograniczone?

JanMaria Rakieta 26-01-2005 16:08

150 limit na rooku jest, jak ktoś wyjdzie z niego to sie powiększa

Nerevareen 26-01-2005 16:30

Teraz dzięki systemowi kolejkowemu X( wbic się na rooka na nowy serv nie można "normalnie" [tak do 30min czekania] przez pierwsze 3 tygodzni X( zawsze w cholere ludzi w kolejce X( jedyna szansa dokładnie zaraz po SSie a ineczej 3-5h czekania....Wszystkiego najlepszego czekającym w kolejce [ja zostaje na Arcanii]

Melius makumus 27-01-2005 06:32

A Kiedy uzytkownic FACC

Jedno krutkie pytanko ? kiedy my uzytkownicy facc bedziemy mogli grac na nowych serverach ?? a pozatym to jest dziwne ze na poczatek tylk PACC moga gras :p

Ariaziel 27-01-2005 13:43

Cytuj:

Szkoda że dopiero teraz te serwy bo niedanwo skonczyl mi sie pacc :/ Ale i tak dobrze ze je zrobili bo jak mowil Pawelek moze to rozlozy graczy rownomiernie na serwach. A polakow zachecam do robienia postaci na Pandorii i moze wreszcie My opanujemy jakis serwer :D

Może opanujemy serwer ale narazie nie ma o czym marzyć. NIedalej niż wczoraj zabil mnie PK. A PK był Polakiem. I co tu mówić o Narodowej więźi?
Polacy wybijają siebie nawzajem a kiedy samii zginą i spanie im kilka skilli i dużo exp , stracą powiedzmy bohy to u kogo szukają pomocy? Być może nawet u tych których sam zabił.

Rixon 27-01-2005 19:48

Jak cos to msg :) Gram na Pandorii - Elydin Dreamweaver.

Dwik 28-01-2005 17:01

A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC.

Za odpowiedź z góry dziękuje ;]

xemmoe 29-01-2005 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC.

Za odpowiedź z góry dziękuje ;]

OMG
Nikt oprócz Cipsoftu nie wie kiedy.
Można przypuszczać, że wtedy, kiedy PACCowie będą mieli odpowiedni lwl.
Druga sprawa to znaczenie słowa "odpowiedni"

bartias 29-01-2005 18:10

gildia

sorki, ale gildia nieaktualna...

Nahalad 30-01-2005 14:05

Szukam..

Witam jakby co gram na Pandorii moj nick to Ragen Dragloth >> dopiero zalozylem postac :> szukam kumpli , gildii :> mam PACC :>

Pozdrawiam :C :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.