![]() |
Działa już troche mi n 512 powoli idzie ale jest cOOl żakladajcie servki i gramy
|
Help!
Sluchajcie! Mam problem, jak gram z kumplem raptownie kogos wywala z gry, albo nie widac serwera ktory jest zrobiony pzrez kumple tylko widac stare serwy. i ja nie wiem czemu tak jest albo zaczynamy gre i po jednym ataku wyskakuje ze ktos wygral...... gra ejst cooltowa ale to wku**** i grac sie nie da! zrobcie cos z tym albo napiszcie mi jakeis rady please!
|
Aaaa
A wescie, sie, mam taki sam problem jak qmpel. Bo z nim chce grac. Ta gra jest fajna ale to jest jakies zwalone. Ja rozwalilem mu monsterka i mu wyskakuje ze on wygral a mi ze jego ruch :O. Co to ma byc? Wiem ze beta wersja, juz lepiej napraw wszystko, tzn. ZROB OD NOWA i nie wersje beta. Bo na h*j takie cos jesli sie nie da grac?
|
No gra super!Tylko akurat jak wygrywalem pod koniec rozgrywki :cup: to mi wyskoczyl komnikat, ze za wolne lacze i cos tam dalej i nacsnalem "yes" i zawiesilo sie :(.Jeszcze jak gralem to nagle mi wyszlo i pojawil sie komunikat, ze wygralem.A nie rozwalilem potowrów przeciwnika.I jeszcze ciagle mam stare servery nawet jak zrobie refresh.
|
Zajefajna gierka tylko ze nawet czesto sie scina :(
|
jakby ktos chcial w to zagrac msg me do mnie to zalozymy serwer bo ja nie moge znalezc partnera do gry :/
|
@ up
Nie wiem, czy wiesz, ale mozesz grac sam ze soba. Po prostu grasz na dwoch oknach. Na jednym zakladasz serva, a na drugim dolaczasz ( jesli ktos napisal to, co ja napisalem gdzies wyzej, to przepraszam, bo nie chcialo mi sie za bardzo czytac tego temaciku :) ) @topic Zajefajna gierka! Cos bardzo bardzo podobna do Heroes of Might and magic ;) . |
Mozilla
Nie idźie włączyć na Mozilli Firefox ;( ;(
|
nie chce mi sie ladowac :(
|
Ej to może założymy jakieś/jakiegoś serwy/serwa ?? zaraz
|
zrob ktos serwa :D
|
Kurde... caly czas mam "exhanging informations" :/
|
tak sie ucieszylem jak znalazlem serwa a tu KLOPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten koles co go zalozyl raczej nie ma zamiaru rozpoczac gry. Albo go nie ma albo poszedl w h*j albo kto wie co jeszcze
|
OKs otwieram serva bede tak z 10min jak nikt sie nie doloczy to byebye :o
|
jak ktos chce pograc to piszcie na 4566456 gg
|
To jest Boskie! :dance:
|
Cytuj:
|
MOze Ktos Zagra?
Moze ktoś ze mna zagra???? jak tak to msg me GG 6262319 :P
|