![]() |
1000!! Jak ja lubie takie okrągłe i duże liczby.
|
Cytuj:
Nie ważne ile ,napewno dużo:P |
o.0
jak to zobaczyłem to odrazu zachcialo mi się grac sorcerem :]
|
Ohohohho widzimy teraz potege sorkow!!! :p
|
hehe ja umiem lepiej :P <dzołk> heh niezły ss'esik
B) |
Fake!!!!
Nie Ma Master Sorca Na 192 Lvlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DOBRA POMYKLA JEST SORC NA 192!!! ;]]]]] W TAKIM RAZIE TO WYKONALNE I TO NIE JEST FAKE!!SRY
|
Name: Cachero
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 192 World: Calmera Residence: Venore House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until 30th January 2005 Guild membership: Argnathor of the Drunk Family Last login: 28.01.2005 07:15:39 CET Comment: Lo que me da Vida : Avrill ,Como te Amo Bebe Mio No hay Nadie como Tu, Eres Unica Entre tanta gente Tu Cariño es algo Tan Diferente Aceptas mis Defectos, Y me quieres tal Cual como Soy, Vamos por el Camino Correcto Por es toda la Atencion te doy...... Brothers: Ripezo, Metis, El jedi, Joselyn, Arturo Mistico Sons: Bebe-Rica, Pululu Friends: to much for put here , but u guys know who are :) Thx Cip For kill me 3 Times and take 4.5 M of my Experiencie Points. Account Status: Premium Account Cachero ma 73 magic lvl A kalkulatorem : Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 728 do 1020 |
Cytuj:
@up: juz 193 lvl ,kto wie może jutro będzie 194??:D |
Bubble ma 3080 życia. Cachero ma 1110 życia i 5585 many, można liczyć że z masa shieldem ma 6695 życia. Przy spotkaniu Bubble i Cachero i walce PvP i odległości od siebię 10 kratek, Bubble nawet by do niego nie doszła bo by poszła na 6 SD, albo UE, SD, SD, E wave, GFB, SD. I tak by go nie złapała. Gorzej na lagu gdyby go jednak złapała i waliła z SoV, exori i explo. Ale i tak by ona szybciej padła. A więc
Cachero rox i rulezz |
Cytuj:
Walnąłby kilka UE i było by po sprawie a bubble chodzi z magic long swordem a nie sov'em ...:) |
Hehe
:baby: :baby: Niom gdyby bił z UE by mogł odrazu ***ać potem z SDków ale na mana shield many nie bedzie miał :baby: :baby:
Chyba że mana fluids :D |
LOL kto powiedział że musi być na mana shieldzie ,wystarczy utani gran hur i na luzie ucieknie jej , ale to o czym mówimy jest nierealne,ludzie na tescie chcieli ubić bubble i dostali od gm nietzsche bana ..:(
|
hmm... z tego co wiem to na tescie jest dozwoone zabijanie ludzi
|
Cytuj:
NIestety nie bubble ,mówie kolesie co próbowali dostali bana...:( |
Omfg pierwszy raz widze takiego hita z czegokolwiek 8o ...
Właśnie sprawdziłem jego mlvl i na kalkulatorze było napisane, że może z sd walnąc od 781-1028 więc to na 99,9% nie fake. Gratz dla tego pana ;) |
dla wszystkich którzy sie tym podniecili xDDD wejdźcie na tibia.com/community/characters wpiszcie jego nick (Cachero) w jego home page jest link do jego photo bucket ... enjoy ;) mi się podobało :P:P
co do założyciela tematu... jak to ktoś już kiedyś powiedział "Czy wszystkie screeny z tibia.de muszą być też na tibia.pl !?" thats all :P:P czemu ja zawsze jestem na tyle głupi żeby nie przeczytać całego topica xDDD? widze że ktoś już dawał linka do jego photobucket'a <biorę patelnie... wale sie nią w głowę> hehe |
Nonono ;]
Szczerze mówiąc pierwszy raz to widze i jestem zaskoczony. ;) |
Dobre (Dobre od chleba 8o )
Dla takiego sorca to strata sd :D Z hmm ze 270+ :confused: Ale mam pytanko Na czym on expi ?? [demony] I czy już sie mu nie nudzi graci w tibie?? Ale tibia pomyślała o wszystkim nareście i dodali i utrudnili tibie ;( Przeklenty przykład to GS |
|
Widziałem już większe hity z SDków,lecz ten jest wybitny, 1000 równy:) gratz dla tego pana:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |