Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Basilisk Quest rozwiązany przez Polaka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24377)

Morin 27-01-2005 22:13

to Jest Fake Na 100%

Adnik 27-01-2005 22:13

A może Nam pokażesz zawartości tych skrzynek na screenie?? To jest kolejny pomysł na udowodnienie Nam

Afinor 27-01-2005 22:14

1. Widac golden helmet.
2. NAKREC FILMIK
3. Jesli to nie fake to tylko pogratulowac.

Wypas 27-01-2005 22:15

ślepi ludzie golden helmet leży pod ametystami 3 kratki od dołu i 3 kratki z prawej :)

DDoS 27-01-2005 22:15

Tak akurat sądze, że go zrobiłeś.

Tak się nudziłem i kciałem poszperać trochę o twojej postaci w Tibii.
To już świat znamy.
Zdjęcia od Memuzo.
http://www.free.of.pl/m/machropage/1.jpg
A więc jedna z postaci Avdal, no to sprawdzamy dalej.
Avdal lvl 10 na Titani właściciel accounta Polak, inne chary to:
Szweda lvl 7 i Revilitaz lvl 13.

A więc sądze, że taki quest nie byłby możliwy do zrobienia przez taki lvl. Jak dla mnie jest to zwykły fejk albo zdjęcie z OTSa. Jeżeli byłaby to prawda to była by wzmianka jakaś na Tibianews, bo Cipsoft widzi wszystko a Tibianews ma wieści od nich. To all.

Edit: No chyba, że masz jakieś ukryte postacie, master sorcerer na ok. 30 lvl+

Palladni 27-01-2005 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
to Jest Fake Na 100%

GDZIE JEST DOWÓD??!! Ludzie litosci... Niema dowodu nato ze to jest prawda lub fake. W dzisiejszych czasach Zdjęcie niejest dowodem stu procentowym... Takie czasy....

@Re Down: No tak niepowiedziałem ze to jest prawda ale niema dowodów... Wiesz jak tak to bieżesz to mozna zrobic fake kazdego zdjęcia. A w tym przypadku potrzebne cos co potwierdzi prawde lub kłamstewko B)

Btw. Ale ludu oglada tego temata...

Morin 27-01-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladni
GDZIE JEST DOWÓD??!! Ludzie litosci... Niema dowodu nato ze to jest prawda lub fake. W dzisiejszych czasach Zdjęcie niejest dowodem stu procentowym... Takie czasy....

Chcesz to sie zalozymy jutro moge zrobic takich 5 tylko musze miec numery itemkow w OTSie a ty bedziesz myslal ze to prawdziwe :evul:

Dopiska od kolegi B)
Kruchu (22:23)
powinieneś dodać do tibii 7.4 bo w 7.1 wyglądu pacowego niebyło

Master Of Devastation 27-01-2005 22:20

Podobno już ktoś ma DSL ,jego nick to master-kay ,ale ja wiem tylko tyle co pisało na forum tibia.gery:P

Mikae 27-01-2005 22:20

Kolejny teamt do nabijania postów x)

Imho: Nie ma co liczyć na filmik z questu, który został usunięty 2 up~'y temu...

Wypas 27-01-2005 22:21

chłopie podaj nazwe świata na którym grasz to ktoś tam wejdzie i luknie skarbiec bo napewno nowych itemków w nim nie będzie ;)

DDoS 27-01-2005 22:26

Memuzo gra na tytani gdyż na forum jest filmik oraz kilka postów w których widać, że gra na Titani, na account ma 3 widoczne chary, ale prawdopodobnie ma jeszcze sorca i palka na wyższym levelu.

lady arkadia 27-01-2005 22:29

To fake, fake.
kady qest konczy sie skrzyniami a nie skarbcem. Jak wezmiesz all zecy to bedzie pusto, chyba ze sie zrespawnujom. Wtedy bys mial w miesioc 30 dsm, dsl itp.

NIE WIEZCIE, TO FAKE NA 100%

Maksiu 27-01-2005 22:30

*up
moze mozna wykonac ten quest tylko jeden raz na calym servie i jak wykonasz to jestes jedna i jedyna osoba ktora tego dokonala na tym serverze

*down
ja bym sie bal jakbym go wykonal bo by czychalo na niego stado pk ludzacych sie ze cos ma przy sobie i z niego to wypadnie a dlaczego bym sie bal bo w filmiku widac nazwe gracza a jak masz nazwe gracza to wiez gdzie gra a jak gra na pvp to ma przechlapane i nie wierze ze w tibie nie gra jakis koles co potrafi zrobic wlama na kogos komp i zdobyc passy bez wiedzy uzytkownika

Raistlinek 27-01-2005 22:34

a ty sie naucz ORTOGRAFII. No chyba że masz dysleksje jak 90% polaków -_-

A możliwe że to nie jest fake, nie ma dowodów ani w jedną ani w drugą stronę. ale wydaje mi się że gdyby naprawde zrobił tego uesta to zrobiłby też film...wątpie żeby aż tak bardzo bał się fanów :p

Palladni 27-01-2005 22:36

A może wez słownik i poczytaj... Moze to jest tak jak z np. Honey Flowerem Trza "otworzyc" i wziąść a tylko niektóre itemki biezesz reszta niedostepna. Albo all dostepne, wejsc mozesz raz respawnuja sie dla kazdego osobno... Tak gdybac mozna do usranej smierci... Dowody plx...

Xelede 27-01-2005 22:40

WG mnie FAKE !!
1.) Jakbyscie tam weszli robilibyscie ssa w biegu czy staneli i powiedzieli
~SMILE~ ?
2.) Bazilisk qst jest dla PICU ? Room z bazyliskiem ktorego skora/glowa jest warta kluz do skarbca zagrodzona jest pomnikiem ryceza niedoprzesuniecia, zeby potwor nieuciekl a na dziuze lezy broken sword czyli w dizure niedarady wejsc ( jest odkopana )
A i napewno mozna tam wejsc TYLKO RAZ ! wyobrazcie sobie pokazdym restarcie serva se wchodzisz i wynosisz ALL :P

Wypas 27-01-2005 22:40

niech ktoś z tytani przejdzie się do skarbca zobaczyć czy znikneły itemki i napisze na forum

Master Gutek 27-01-2005 22:40

fake

To fake na 100%

1)pasek z energia
2)postac w ruchu
3)mogles zrobic ss jak cos wyjmujesz ze skrzyni
4)zrob filmik
5)wtedy bedzie :cup:

Mlody Kojot 27-01-2005 22:41

Tiaa, podobno nie bral itemkow, bo czekal na kumpla z RL. :D

Wypas 27-01-2005 22:42

w jednym quescie żeby zdobyć klucz wystarczy wziąć use na dziure

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53.